Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?
Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie
Ma to tak nazhavilo, ze sa idem kus poopalovat 🤦🏼ja sice len na balkone, sme na osmom, nad sebou nemam nikoho, tak vari sa tu zajtra nenajdem, ze sa dakto stazuje na moje nesilikonove kozy po troch detoch 😂
Ja som si spomenula na tu pesničku z jednej relácie ,, pome Secky baby cecky venkuuu,, 🤣
Protirecis si...najprv si pisala, ze tvoj muz chudak je tak unaveny, ze si nemoze ani oddychnut, co musi cumiet na tie kozy a chudak on ani nechce...a zrazu uz pises, ze ti vadi, ze muz obcumuje 😂😂😂 tu pomoze jedine psychiater, a nie peticia ani paragraf😂😂😂 sama vidis, ze sa nemas o co opriet...a tak len prskas vsadr okolo a na vsetkych...len lutujem tvojich susedov, ze musia zit s takym clovekom v blizkosti...ty si presne ten typ cloveka, ktoreho nikto nechce stretnut....
Ja nechapem co preboha chces, kazdy tu tu normalne napisal ze nic s tym neurobis, bud sa odstahujes, alebo nebudes kukst z okna, neexistuje nic ziaden zakon, paragraf podla ktireho sa nemozu kupat nahi na svojom pozenku ani sa opalovat hore bez, jedina moznost je pokecat so susedou co ty nechces lebo je vraj hlupacka, ale jediny kto tu ako hlupacka vystupuje si ty, hole kozy na vlastnom pozemku moze mst aj keby chcela s nikto a nic ju nemoze prinutit obliect sa ani nikoho nenozes nutit aby si zastrel celu terasu, ty si sa uplne zblaznila z tych ceciek, uplne nevies co so sebou, suseda ti nic nerobi, nijak ti neublizuje tak preco ty mas potrebu ublizivat jej, uzivaj si zivot, zij a nechaj zit zena, ked po sebe citas tak sa musis predsa hanbit za to co si tu popisala, vadia ti cecky, vadi ti hompalajuci sa ud vo virivke, vedia ti opatky, vadi ti gril, auto, kosenie…vadi ti sex? Preboha sak si uzij s tvojim frajerom, co je zle na tom ze sexuju a uzivaju si zivot? ale problem ma suseda vsak?ake preboha chces mat prava? Ved nikto ti nic nerobi, zato ty ocumujes susedov🤦🏼♀️ Predaj byt a chod zit na lazy, to uz kde sme ze si clovek nemoze kozy vyvalit na vlastnom pozemku ale sa milovat vo vlastnom dome?
Susedia musia byť k sebe tolerantní, oni robia niečo, čo vám nevyhovuje a ak vy budete mať dieťa a bude plakať v noci (čo deti bežne robia) alebo bude behať po byte, čo dole počuť, tak zase oni budú musieť byť tolerantní. Hlavne v takýchto dvojdomoch je to ešte dôležitejšie.
@ndrag ved som si aj pomyslela zE ak ma autorka tak 75+ tak ju to ospravedlnuje😂take sa tiez uz stazuju na vsetko 😂
si @anonym, nedá sa ti napísať súkromná správa, to len na okraj 😉
Ja nechapem tie komenty, ze autorka je este uchyl, ze ich ocumuje nech sa nepozera dole. Ved ked sa vyzliekaju na pozemku kde cudzi vidia tak logicky ich bude niekto vidiet...
Ja mam na druhom poschodi v dome obyvacku s terasou s prihladnym zabradlim a vsetko sedenie v obyvacke orientovane smerom k oknam na vyhlad. Do zahrady vidim z obyvacky aj keby nechcem, ci sa pozeram na tv, na krb, robim na PC, ci vchadzam z kuchyne, ci sedim na terase.
Ono dost zalezi ako to maju orientovane...
Ale ano v autorkinom pripade by som si tam urcite dala sietkove zavesy, mozno do tristvrtky aj mliecne folie... A na terasu nejaku zastenu a obvesala ju kvetmi ked uz by som sa v takom nestastnom byvani ocitla.
No stale si myslim, ze susedia by mohli brat ohlad a spravat sa normalne nakolko ziju v dvojdome. Ked ma niekto dvojdom tak sa musi prisposobit aj jedna aj druha strana, inak sa tam existovat neda.
Susedia urcite nebudu uplne normalni kedze im je jedno kto kazdy si ich vyfoti nahych v dnesnom svete soc.sieti. Uz ked sa tam musia opalovat (co je dobre akurat tak na rakovinu) tak by si mohli vytvorit nejake zakutie z tuji, paravanu, slnecnika...
@oblecenie99 Takže už je to jasne.. vymyslená téma, niekomu sa prehrial už mozog.
@oblecenie99 to zalozil niekto ako srandu, reakciu na toto. Boze ludia sa nudia 😁
Budem sa opakovat... vedeli ste do akého byvania idete.. ze budete mat pod sebou susedov .a treba to rešpektovať, ze su na svojom pozemku a mozu robit co chcu, vramci moznosti... ved aj vy si grilujte na balkone. A nepozerajte teda dole na nich ked ste na balkone.ak mas taky obrovsky problem s nimi tak to predajte a najdite si nieco ine.
Nech by tam byval hocikto , mala by si s nimi problem.tu nejde len o nahotu.takže radím samostatne byvanie.
Neboj,v zime budete mat pokoj.Jedine,ze by otuzovali😂
@beronsche raz som tam bol uz ani nepamätám že som v skupine silikónové prsia. Nemám problém s nahotou a veľmi rád sa pozriem. Ale viem pochopiť ľudí ktorým to vadí.
@martinkatinka
@missdiva spravat sa normalne? Oni su na svojom pozemku, nepremavaju sa nahi na verejnosti, takze z ich pohladu (a z pohladu aj vacsiny v tejto diskusii) sa spravaju normalne. To, ze autorka ma doma natikaneho chlapa z krasnej zenskej je iba jej problem. Staci mi par jej prispevkov a vidim, ze tam nie je vsetko v poriadku s kostolnym poriadkom.
A nehnevaj sa, ale ked si niekto kupi byt v dvojdome, tak s takymito situaciami moze ratat. Nerobia nic nenormalne, povazuju nahotu za nieco uplne prirodzene a zrejme im pride nenormalna len suseda nad nimi - co ich uplne aj chapem.
@beronsche bože ako sa smejem, ze plastove flase 😂😂😂rovno pneumatiky nie ?😂😂
pochybujem, ze to priatelovi vadi. Ziarlis? Ma vacsie cecky ako ty? To ta skrie?
@monuska112 určite ju podpise aj jej ťažko pracujúci priateľ ktorý po práci neznesie pohľad na odhalené ženské prsia.
Tiež by mi to vadilo, ale rovno poviem ze kvôli mužovi by mi to vadilo 🤣🤣🤣 inak nie 😃🤣
A keď tvoj muz príde unavený z práce a chce si oddýchnuť tak preco ide k oknu? 🤔🤣🤣🤣
Premýšľam, akú má priateľ autorky profesiu, keď ho po príchode domov tak znechucuje a unavuje pohľad na nahé ženské telo ... pár mi napadlo 😄
Téma vymyslená keďže pribudla nová téma a teraz pre zmenu sú to tí spodní susedia 🤣🤣
@belasy_motylik 😂😂😂😂
@belasy_motylik mna ti uz napadlo, ze ho ta suseda vzrusi a on teda musi "sexovat" so svojou priatelkou a vobec si chudak nemoze oddychnut 🤷

nuz veru mas...
Lebo ak ti vadi, ze tvoj chlap zazrie ine kozy ako tvoje, tak mas problem so sebavedomim ..
Ak mas potrebu mu to zakazovat, tak so ziarlivostou..
A ak mas chlapa , ktory okato slinta (dokaz na okato slinta) nad inymi kozami, ako su tie tvoje, tak mas fakt blbe kriteria vyberu chlapa.
Ozaj a co to davaju do grilu, ze vas vykuruje? plastove flase? 🤪
v jednom mas pravdu, nechcela som byt v tvojej kozi.. Musi to byt tazke, byt takym hroznym typom cloveka..