Aké je to mať chlapčeka?
Ahojte aké je to mať chlapčeka? Je to pravda že sú viac naviazaní na mamu?
Nemyslim, ze to zalezi od pohlavia. Ide o povahu. Ja mam dvoch chlapcov, ale su uplne rozdielni.
Neviem či je to pohlavím, ale skôr výchovou rodičov a povahou dieťaťa
Nie, nie je. Mám dievča, dievča, chlapec. Stredná dcéra je na mňa naviazaná najviac, odmalička. Ani jej vlastný otec ju nemohol kočíkovať, lebo revala ako tur celé kočíkovanie. Pri nej platilo takmer do 4 rokov, že ani na záchod sama. Teraz má 8. Stále odmieta kdekoľvek prespávať, ak tam nebude maminka. Ako - prekonala sa už párkrát, ale vždy to bolo raz a dosť 🤭 (babka, kamarátka, tábor).
Neviem ci zalezi na pohlavi. Skor na povahe.
Ale moj prvy syn bol cisto “moje dieta”. Druha dcerka uplne inej povahy-jej bolo jedno kde a s kym je. Nepotrebovala mat iba vylucne mamu. Ale zase pomojkat sa vzdy chcela.
Teraz treti syn je tiez viac mama mama ale tiez nema problem ist s kymkolvek bez placu.
Tak moj je maminkar, ale zase v pohode ide na par dni k starym rodicom uz od necelych 2 rokov. Za mna by som povedala, ze mat chalana je pre mna trochu zvlastne, lebo je to pre mna svet, ktory nepoznan. Moj syn je presne to, co si ludia predstavuju pod chalanom - zaujima ho vsetko technicke, vymysla sibalstva, zapara do dievcat, nerad sa oblieka, poslusnost nema vobec v krvi, vo svete pocitov tape. Ja som v technike mimo, on uz teraz v 3.5r vie pomaly viac ako ja 🙂 A ako dieta som bola take to typicke vzorne bezproblemove dievcatko, socialne velmi zdatne. Takze niektore moje materske boje spocivaju v tom, ze si niektore veci neviem predstavit. Ale inac som ako mama donho paf a neviem si predstavit, ze by som mala ine dieta.
Nevedela som si to predstavit lebo sme boli "zenska rodina" kde chlapi absentovali, ale vzdy som mala tusaka ze budem mat dvoch chlapcov a aj sa tak stalo 😍
Su uplne uzasni, kazdy iny, sikovni, nadani, mam z nich neskutocnu radost. Nervy tiez, pretoze su to osobnosti, ziadne natahovacie hracky na klucik 😃
Posluchanie nie je ich silnou strankou, musim vymyslat strategie ako im zosobnit niektore veci, aby ich robili , presvedcenia a nie z obav z kontroly a sankcií.
Naviazanost neviem porovnat kedze mam len chlapcov ale ja osobne som viac naviazana na starsieho, vieme sa spolu zasmiat, ma perfektne hlasky, robi mi kavu.
Obaja su velmi naviazani na manzela, vie sa o nich postarat aj ked idem prec a ked ide manzel na sluzobku, starsi si aj poplace, je citlivejsia povaha.
ja len dufam ze platí že chlapci sú skôr na mamu naviazani 🤣🤔 lebo mám tušak že budem mať chalana a to moje prvé dieťa (dievča) je skôr tatova rebelka 🤷♀️🤦♀️ tak nech mám aj ja maznoška 😀 ak bude 6zmysel mimo a bude dievčatko a zas bude tatová tak som skončila 😀kúpim si psa alebo mačku 😀

Je to super a neviem,podla mna kazde dieta je ine. Jeden syn je viac a druhy preferuje aj mna aj otca… To nezalezi na pohlavi ale na povahe dietata 🙂