Ako byť počas tehotenstva krásna a sexy?
Ako mám byť sexy keď som tehotná alebo aspoň pekná čo mám robiť a áko sa o seba starať aby som si ustrážila krásu a čo robíte vy pre seba.dakujem.
@arninka buď hlavne zdravá
@arninka ja som bola vďačná za to , že som. Naozaj som nepotrebovala byť pekná grcajuca celé poobedia. Potrebovala som prestať vracať 😀
Ale ak máš fajn tehotenstvo tak chápem, že priority sú inde. Zdravo sa stravuj, normálne sa uprav a to je celé. Sústreď sa už na iné veci. Počas materskej to nie vždy s úpravou bude možné tak trénuj 😀
Ale je fajn sa o seba starať.
Ženy, toto je taky troll ze dovidenia. Minule sem dala temu, že nič neje aby nepribrala v tehotenstve. Inokedy ze miluje brata ci bratranca a s ním je tehotná... Bludy
Malinko to ma v hlave pomatene :/
Hlavne nejedz len rozky a broskyne
@arninka inteligencia 0.ked si myslis ze to je len o krase....
Tehulky nie sú sexy
@arninka si si udrela hlavu alebo si bola moc na slniečku? Lebo normálnu toto asi moc nenápadne.... U nás na dedine máme takúto vymretú, volá sa Andrea. Niečo mi hovorí že si to ty....
Osoba pod tým nickom tu vypisuje stále také témy,že je jasné,že ide o absolútne vymysly a blbosti...ja len žasnem,s čím stále príde 😅🙈
Osoba pod tým nickom tu vypisuje stále také témy,že je jasné,že ide o absolútne vymysly a blbosti...ja len žasnem,s čím stále príde 😅🙈
@jaskolka zaplateny troll. dnes zase trollie temy
@anonym_8a3d88 nie, ona nie je platena, Ona to robi zadarmoa z presvedcenia. Na to aby si dala za to platit nema dost chochmesu.
@viestta 🙈
@anonym_8a3d88
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=arnin...
Stačí keď nepriberies vela ale primerane a nebudeš vypadať ako slon.

Ty už nijako, najesexi je inteligencia a ty jej nemáš veľa.