icon

Ako byť počas tehotenstva krásna a sexy?

arninka
1. aug 2025

Ako mám byť sexy keď som tehotná alebo aspoň pekná čo mám robiť a áko sa o seba starať aby som si ustrážila krásu a čo robíte vy pre seba.dakujem.

lucia13022023
1. aug 2025

Ty už nijako, najesexi je inteligencia a ty jej nemáš veľa.

jaruska_12
1. aug 2025

@arninka buď hlavne zdravá

anonym_0c6bd7
1. aug 2025

@arninka ja som bola vďačná za to , že som. Naozaj som nepotrebovala byť pekná grcajuca celé poobedia. Potrebovala som prestať vracať 😀
Ale ak máš fajn tehotenstvo tak chápem, že priority sú inde. Zdravo sa stravuj, normálne sa uprav a to je celé. Sústreď sa už na iné veci. Počas materskej to nie vždy s úpravou bude možné tak trénuj 😀
Ale je fajn sa o seba starať.

lucia13022023
1. aug 2025

Ženy, toto je taky troll ze dovidenia. Minule sem dala temu, že nič neje aby nepribrala v tehotenstve. Inokedy ze miluje brata ci bratranca a s ním je tehotná... Bludy

anonym_4294d8
1. aug 2025

Malinko to ma v hlave pomatene :/

viestta
1. aug 2025

Hlavne nejedz len rozky a broskyne

zojazoja
1. aug 2025
@viestta

@viestta 😂😂😂😂 ja už nevládzem dnes

viestta
1. aug 2025
@zojazoja

@viestta 😂😂😂😂 ja už nevládzem dnes

@zojazoja vydrz, do vecera daleko, Este pridu ine pecky

zojazoja
1. aug 2025
@viestta

@zojazoja vydrz, do vecera daleko, Este pridu ine pecky

@viestta 😂😂 dobre teda 😅

arninka
autor
1. aug 2025
@viestta

@viestta súper rada a inak dneska som obedovala rezeň a s cestovinou a s kyslou kapustou do kopy 🙂 mňam

viestta
1. aug 2025
@arninka

@viestta súper rada a inak dneska som obedovala rezeň a s cestovinou a s kyslou kapustou do kopy 🙂 mňam

@arninka aspon si dobre poprdkas... To je tiez sexi 🙄

anonym_8a3d88
1. aug 2025

@arninka inteligencia 0.ked si myslis ze to je len o krase....

anonym_9b1952
1. aug 2025

Tehulky nie sú sexy

balerina2025
1. aug 2025
@viestta

@arninka aspon si dobre poprdkas... To je tiez sexi 🙄

@viestta nejaky fetisista to oceni, face 2 face

sticker
really8
1. aug 2025
@arninka

@arninka A pre koho chces byt sexi? Pre svojho priatela alebo pre jeho brata? Alebo pre oboch?

anonym_4c2c78
1. aug 2025

@arninka si si udrela hlavu alebo si bola moc na slniečku? Lebo normálnu toto asi moc nenápadne.... U nás na dedine máme takúto vymretú, volá sa Andrea. Niečo mi hovorí že si to ty....

jaskolka
1. aug 2025

Osoba pod tým nickom tu vypisuje stále také témy,že je jasné,že ide o absolútne vymysly a blbosti...ja len žasnem,s čím stále príde 😅🙈

anonym_8a3d88
1. aug 2025
@jaskolka

Osoba pod tým nickom tu vypisuje stále také témy,že je jasné,že ide o absolútne vymysly a blbosti...ja len žasnem,s čím stále príde 😅🙈

@jaskolka zaplateny troll. dnes zase trollie temy

viestta
1. aug 2025
@anonym_8a3d88

@jaskolka zaplateny troll. dnes zase trollie temy

@anonym_8a3d88 nie, ona nie je platena, Ona to robi zadarmoa z presvedcenia. Na to aby si dala za to platit nema dost chochmesu.

anonym_8a3d88
1. aug 2025
@viestta

@anonym_8a3d88 nie, ona nie je platena, Ona to robi zadarmoa z presvedcenia. Na to aby si dala za to platit nema dost chochmesu.

@viestta 🙈

anonym_6768c2
12. aug 2025

Stačí keď nepriberies vela ale primerane a nebudeš vypadať ako slon.