icon

Ako prekonať úzkosť v prvých týždňoch tehotenstva?

4. mar 2025

Baby vy ste ako prežívali prvé týždne tehotenstva? Neviem prestať myslieť na to či je všetko v poriadku . A neviem sa dočkať kedy pôjdem na poradňu.

sasikes
4. mar 2025

Ja som ešte stále v tých “prvých”.
Aktuálne 9+5tt. A poviem ti je to take zmiešané, ja nemám ani nejaké extra príznaky takze niekedy si hovorím či je naozaj všetko vporiadku, ale potom sa zas ukludnim že keby nebolo tak sa asi necítim dobre ☺️ a samozrejme že má teší každý další pohľad na sone 🥰
Treba len vydržať.

autor
4. mar 2025

@sasikes ja som v 8+4tt 😊 dakujem za pozitívne slová! Hádam vydržím 😀

autor
4. mar 2025

A tiež ani ja nemám žiadne ťažkosti,len brutálny hlad 😀

sasikes
5. mar 2025

Presne chápem ako sa cítiš, toto je moje prvé tehotenstvo, a tiež neviem vydržať od jednej kontroly do druhej 🤣 najradšej by som sa “dnu” kukala nonstop 🤣
Ale neboj, zvládneme to, asi budeme ustráchané už navždy 🤷‍♀️
Držím veľmi palce a nech ide všetko hladko 🥰🍀

kristie571
5. mar 2025

Mam uplne rovnake pocity😅 hned ako mi na chvilku ustanu priznaky som nervozna ci je vsetko ok a nasledne pridu zas v plnej krase a uz nepochybujem😆. Pride mi ze tie dni od kontroly do kontroly jednak idu hroooozne pomaly a potom ze idu sialene rychlo. No taky mix.😀.
Inac, nemavate zvlastne sny? Mne sa stale nejake hluposti snivaju.. asi mam sialeny mix myslienok v hlabe

sasikes
5. mar 2025

@kristie571 no jasne, moje sny stoja za to. Ráno sa budím že či naozaj. Že toto normálna hlava nevymyslí 🤣
Ja idem v pondelok už na odbery, strašne sa už teším 🥰 a 21.3 má čaká prvý veľký ultrazvuk 🍀

kristie571
5. mar 2025

@sasikes No tak aspon si uz nepripadam tak divna teda ak tie blaznive sny ma este niekto :D Tak drzim prsty, nech je vsetko ok, ja mam prvy ultrazvuk 17.3. tak to mame skoro narovnako🙂 🍀

autor
5. mar 2025

@sasikes asi už navždy budeme hej! Nevadí! Je to veľký dar! Aj ja vám držím palce!