icon

Ako sa správa váš partner počas tehotenstva?

11. jan 2024

Ahojte len taký malý prieskum, ako sa k Vám správali Vaši partneri keď ste boli tehotné.

selest
11. jan 2024

Ako vzdy, pekne sa o mna staral...

patka06
11. jan 2024

Rovnako ako pred tehotenstvom, ani ja som sa nesprávala inak

tehotna40
11. jan 2024

Rovnako, čomu sa ale veľmi čudujem, vydržať moje výkyvy nálad, záchvaty plaču, obdivujem ho, ja by som sama so sebou nevydržala 😀

bybaa1
11. jan 2024

Aktuálne som v šiestom mesiaci. Mam úžasného manžela, ktorý sa ku mne správa veľmi pekne celých osem rokov co sme spolu, ale teraz,keď som tehotná, ešte navyše. Vydrží aj moje nálady, kusne do jazyka, stále ma berie do reštaurácií, až nevarime doma a oddychnem si,no naozaj skvelo. Ďakujem zaňho Bohu 🙏

mousegirl
11. jan 2024

9 mesiacov musel umývať komplet dlážky, kúpeľnu a záchod, lebo ma napínalo zo všetkých čistiacich prostriedkov 😅 doteraz spomína ako strašne sa narobil 😜

dusankomoj
11. jan 2024

Ako k normálnej inteligentnej osobe,ktorá čakala jeho dieťa. Keď bolo treba pomôcť-pomohol,keď čokoľvek iné- tak spravil čokoľvek iné. Je rozdieľ keď je žena ,,normálne" tehotná a keď si žena myslí, že zato,že je tehotná,tak ju muž musí obskakovať a hýčkať ako kráľovnú a tolerovať jej výmysly. Lebo takých som videla zopár😇

luckajozko21
11. jan 2024

Uplne rovnako. Ak sa citim dobre, tak je vsetko ako predtym. Normalne fungujeme. Ak sa citim zle, poviem mu (nevladzem, potrebujem si sadnut, prosim podaj mi to nechcem sa tam natahovat, nemam na to chut, prosim povysavas ked budes mat cas?....), tak sa o vsetko postara on. Sme dospeli ludia, normalne jasne odkomunikujem co v danom momente potrebujem/ocakavam. Nefilozofujem v duchu a necakam 'kym si nieco vsimne/domysli'. Ale my to takto mame stale. Nejde o zneuzivanie situacie lebo ja som tehotna :D

luciaruz
11. jan 2024

Moj muž je uuuplne zlato. Uz 14 rokov je to ten najlepši človek na svete. Ale teraz, ked som tehotna, je ešte úžasnejsi. Opatruje ma ako diamant. Na gauci ma prikrýva, chodi mi dat dobru noc, robi mi cajik, kazdy deň mi pripravuje vitaminy do mištičky, stale ma objíma, bozka, hladka mi brucho, kupuje malej dupačky😁 z obchodu mi nedovolí niesť ani len jeden sirup, ani podlahy umývať... neskutočne je starostlivý a chápavý

bybaa1
11. jan 2024

@luciaruz presne ako môj manžel. Je to naozaj krásne obdobie. Navyše, uz dva krát som musela ležať v nemocnici, počas tých dní mi nosil jest z restiky, stále bol pri mne, utesoval ma. Chvála Bohu za takýchto chlapov 🙏

jj298
11. jan 2024

bol pozornejší. viac sa staral aby som mala zdravšiu stravu, nenechal ma nosit ťažké veci a doprial mi viac oddychu.

lili1313
11. jan 2024

@luciaruz to je krásne, asi sen každej ženy

lili1313
11. jan 2024

Môj pri prvom ešte ako tak, trochu viac ma šetril ale nebol tak roztopený ako by som si priala. No a pri druhom skoda reči...

diewcatqoo
11. jan 2024

Je pozornejsi. V prvom tehotenstve som mala cely posledny trimester nariadeny kludovy rezim a on, chudak, konecne zistil, ako funguje domacnost a kde co mame ulozene 🙂 vsetko zostalo na jeho pleciach a doteraz to rad spomenie, hoci je tomu uz viac ako 7 rokov. Teraz som znovu tehotna a je sice pozornejsi ako obvykle, ale nie az tak ako pri prvom tehotenstve 🙂

rebrambora
11. jan 2024

Rovnako chvalabohu.

mikadooo
11. jan 2024

Normálne 🤷. Akurát vypustil otázky na alkohol a takisto mi nedovolili v ten rok snowboardovať, že či mi fakt šiši. A pred pôrodom ma nahovoril ísť do pôrodnice tiež on, ja kým by som sa rozhodla, či už mám ísť, alebo ešte nie, tak asi by som skôr porodila doma. Ešteže to máme kúštik, tak sme stihli 😄.

vivienkalejova
11. jan 2024

No mne strašne veľmi pomahal ako aj v domácnosti a tak , kupoval mi všetko na čo som mala chuť, no staral sa o mna pekne dokonca deň v pôrodu ma on sám osprchoval obliekol a odnesol do pôrodnice ale to žiaľ nemôžem povedať o ďalších 2 tehotenstvach ktore som mala

f666
12. jan 2024

Opustil ma😂🤷🏼‍♀️

majlo1234
12. jan 2024

Rovnako ako predtym, ma svoj program a svoj zivot😄 akurat ma to pocas tehotenstva extremne vytaca, lebo je tazsie ako to predosle, furt sme chori, konecne sa dam dokopy a zas dojde chory on a chrchle mi tu vsade😒 ale inak je normalny, obcas sa ma snazi odbremenit, konecne aj syna brava von, a taak. 😂

martaatram
12. jan 2024

Som najstastnejsia za svojho muza .. vzdy sme sa k sebe správali pekne ..sme spolu 20 rokov … 9rokov sa nam nedalilo .. 2xivf potraty ,biochemicke… 11 vkladov…ustali sme to.. momentalne som v 39 tt celých 9mesiacov upratoval ,splnil by mi vo mi na ociach videl .. v 8 tt mesiac hore nohy hematom… potom 3 mesiace lezania serklaz… ani raz nepipol .. preziva to so mnou strasne sa tesi .. ked mam bolesti najradsej by to vzal na seba .. obdivuje zeny ako tehotenstvo davaju .. a to este nevidel porod 😂🙈 viac takych mužov … 🙏🏻🙏🏻

akiknabruh
13. jan 2024

pomáha v domácnosti ,nákup nenosím vôbec a ked idem niekam sama píše mi volá či je všetko v poriadku
zvláda moje tehotenské nálady .. 💙🙏🏻

adaluc338
13. jan 2024

Kym som nemala lekarom potvrdene sa staral viac a bol ovela pozornejsi, viac mi pomahal viac mal setril. Od kedy sme poculi od lekara ze cakame dieta sa vsetko zmenilo, akokeby som v ociach mojho manzela od toho dna bola -proste matka..,matka ktora vsetko vyriesi a musi vsetko zvladat. Tehotenstvo bolo vysnivane, ale po prvotnom stasti ze sa podarilo, prisli mesiace samoty. Aj taki muzi su.