icon

Ako ste zvládali cca 14-mesačné dieťa a tehotenstvo?

romanatrnavska
11. sep 2019

Ahojte nakoľko čakám druhé babo tak ako pri prvom mávam migrény grcanie obcas odpadnem na pár sekúnd (väčšinou keď buď rýchlo vstanem alebo prudké pohyby) obcas im neviem zabrániť nakoľko mám doma dcérku 14mesacnu ktorá neobsedi všade lezie vkuse uteká(mame poschodový dom čiže vkuse po schodoch lietame) ale moja otázka znie tie ktoré ste podobne stavy zažili a máte doma takéto živé dieťa v podobnom veku ako ste to riešili ? Manžel si nemôže brat toľko dovolenky a jednak sa musí učiť momentálne. Dávali ste deti zatiaľ do jasliciek alebo nejakú opatrovateľku ste mali ? Ďakujem za rady (p.s tabletky mi žiadne nepomáhajú a jednak je ich obmedzene množstvom čo by som mohla ale kľudne poraďte aj nejaké homeopatika účinne možno som ešte niečo neskusila) ďakujem

lyci
11. sep 2019

@romanatrnavska skusala si panadol s kofeinom? viem, ze ten s kofeinom by sa v tehotenstve nemal, ale som rada, ze zatial mi pomaha. obycajny paralen bez kofeinu nic. ani samotna kava mi nepomaha. pred tehotenstvom som si davala ergotaminove cipky na migrenu

lula313
11. sep 2019

Správ si jednu izbu, ktorá bude bezpecna, tam sa na cely deň zavrite a von nech chodi s dcerou muž, keď príde z prace. My mame 17 mesačnú a takto s nou fungujeme, keď má začne napínať, vybehnem z izby, ju zavriem a mám istotu, že sa jej nič nestane. A veľa pi, ja pijem colu a tá mi najviac pomaha

nikolaadamova
1. okt 2019

Ahojťe pptrebujem radu mali s patnerom sex a snazili sme sa o deťatko a o po sexe ma zabolelo velmi pod brusku a do praveho boka a vcera ma bolelo velmi krize aj pod bursko us som si mislela ze mam mestrvaciu no us dnes ma nieboli nic vobec tak ja nieveiem😢