Ako zvládnuť tehotenský stres bez partnera?
Ahojte ani neviem ako začať
Som v 9 týždni a veľmi sa bojím že tým stresom ktorý teraz prežívam o babatko prídem keďže ,,otecko,, sa vybral s kamarátom na 3 týždne to Thajska mesto pattaya ( mesto kurie*)
A mňa nech tu samu lebo on si potrebuje oddýchnuť …
Prosím poraďte mi ako sa s tým vyrovnať nechcem stresovať a predstavovať si čo tam robi keďže sám mi to nepovie ,,,, veľmi sa bojím že prídem o babo :(
@esterka13 nestresuj sa. Bookni letenku a tiež si chod niekde k moru oddýchnuť ;) som zvedavá, ako sa to bude páčiť jemu
Ale veď ty si musíš poznať svojho chlapa. Ak ti doteraz nedal dôvod na strach, určite sa treba upokojiť. Zamestnanaj hlavu sebou a svojim babom. Hormóny tiež robia svoje a úprimne,ak by chcel niečo "stvárať", nemusí chodiť do Thajska. Upokoj sa 🤗
Myslite si že tým stresom môžem potratit ? Strašne sa bojím brucha ma z toho boli
@zuzanita1609 prave že on ma rad takéto radodajky preto sa bojím
@esterka13 aha,tak keď toto vieš, prečo si s takým "trutom" tehotná? Oj 🙄
@zuzanita1609 lebo po dieťati sa predsa zmení
A naco cakas dieta s niekym, co ma rad radodajky? 🤦♀️
@evcagabi 😅 pri tom ako napísala ten komentár o radodajkách mi úplne napadlo ako sa k tehotenstvu dostala 🙈 ale myslím, že skôr bola hlúpo naivná
vedela si aky je - tak co cakas ze ho dieta zmeni? ano moze-ale to by ta musel milovat co nemiluje inak by to nespravil .. spravila si si decko s clovekom co ta ma v ... tak sa nauc zit bez neho ..
Mňa by okrem iného naštvalo to,že ide vyhadzovať aj kopec peňazí za cestu do Thajska🙈
Ale vážne, takeho idiota ti treba k životu? To dieťa bolo plánované,či len "sa podarilo"? Lebo ak vieš,že vernosť nie je jeho silná stránka, preboha prečo si vôbec s ním a ešte aj čakáš dieťa?
a väčší debil za otca nebol?? prepáč ale vzivote by som sa takeho chlapa už nedotkla, ďakujem ale hiv alebo hepatitíduC dostať nepotrebujem…duplom keby som tehotná.
@jaskolka Tiež mi napadlo 🤭,keď dúfam,že to nie je so spoločného účtu 😏. Niektoré žienky, úprimne normálne strácate rozum,alebo ja už nerozumiem,byť s niekým a urobiť si s ním ešte dieťa...pri ktorom musím mať obavy už len z toho,aby som niečo nechytila bozkom s takýmto...ja už neviem, žena,ty si úplne kompletná,alebo? Len sa pýtam...
@esterka13 to stale ten isty o ktorom tu pises?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/na-narodeniny-ma-opustil/
A už aj zrušila účet. Ale tak, vždy lepšia krutá úprimnosť,ako slepé klamstvo. Neviem,čo čakala 🙄.
Aj tie jej ostatné témy totálny výkrik zúfalstva a žiadnej sebahodnoty.🤒 Čítať sa to nedá.
a mne prečo boli zmazané komenty? Veď to je do očí bijúca pravda,že je to debil a chruňo.Kto neuniesol pravdu?? Tak keď je autorka zmazaná,tak hádam pravda už nebude nikomu vadiť
Alebo sa tu iba niekto nudil,lebo sa mi nechce veriť,že ozaj taká tupá žena existuje....

Klud, myslis si, ze by bol toho schopny? Ak ano, tak zly vyber otecka. Ja by som svojmu chlapovi 100%verila a vzdy som mu verila. Pokial si zdravotne v poriadku, tak si tiez mozes dopriat dovolenku a tiez si oddychnut.