icon

Bolesť spodnej časti v 31. týždni tehotenstva. Čo pomáha?

miriamka1995
Dnes o 18:00

Ahojte baby som v 31tt a boli ma strašne spodok neviem či to je tá lonová kosť..ako skôr by som povedala spodok pošvy som prvý raz tehotná tak ..nemám stým skúsenosť.. pomáha nato niečo? Lebo už pri pretáčaní v posteli je to masaker mám pocit že sa nemôžem ani otočiť čo to tak bolieva.. davam si aj vankúš medzi nohy aj kde čo som skúšala mate stým niektorá skúsenosti? 🙂 ďakujem

jaskolka
Dnes o 18:04

@miriamka1995 áno,je to veľmi časté v tehotenstve, švy v panve v lonovej kosti sa uvoľňuju, rozťahuju.Mala som to tiež tak,aj na dotyk to bolelo,ledva som sa otočila v posteli ku koncu tehotenstva 😀.Nic sa s tým nedá robiť,po pôrode to prejde.

miriamka1995
autor
Dnes o 18:09
@jaskolka

@miriamka1995 áno,je to veľmi časté v tehotenstve, švy v panve v lonovej kosti sa uvoľňuju, rozťahuju.Mala som to tiež tak,aj na dotyk to bolelo,ledva som sa otočila v posteli ku koncu tehotenstva 😀.Nic sa s tým nedá robiť,po pôrode to prejde.

@jaskolka fuu tak to si dokonca ešte užijem asi :D no nič už sa len musím zmieriť s osudom :D že sa bez bolesti neotočím už a ďakujem ;).

mullerova46
Dnes o 18:41

Ja som to mala.tiez fest bolestivé ale teraz v 38 týždni už ma to tak neboli takže možno to prejde aj tebe 😉

anonym_d8964e
Dnes o 18:42
@miriamka1995

@jaskolka fuu tak to si dokonca ešte užijem asi :D no nič už sa len musím zmieriť s osudom :D že sa bez bolesti neotočím už a ďakujem ;).

@miriamka1995 no aj ja som to mala v druhom tehotenstve, som si ku konci ani nevedela nohavičky obliecť po stojacky, lebo na jednej nohe stať bola brutálna bolest a pretočiť sa na posteli tiež, ešte tri dni po pôrode som to mala a potom to preslo, ale je možnosť zájsť na ženské fyzio, špecializujú sa aj na toto, ma to svoj názov, čo to je a nejakými cvikmi sa možno tomu da pomôcť ale ja som napokon nešla