icon

Chuťové rozdiely počas tehotenstva s dievčatkami a chlapcami

20. nov 2025
anonym_1dc4e6
20. nov 2025

Bolo to 2 v jednom. Dvojičky 😂

jaja20
20. nov 2025

Ja keď som čakala dcérku, nemohla som odísť z obchodu bez toho, aby som si nekúpila nejakú sladkosť. Za sladké by som aj vraždila.

anonym_2a29d9
20. nov 2025

Cakam 2 krat chlapcek a vzdy chut len na slane, pastety, sunky, slanina a pecivo sladke ze vobec.

anonym_2e07b2
20. nov 2025

Ano s chalanom na sladke a teraz s babou len cokoladu tlacim vecne 🙈🤣

anonym_2e07b2
20. nov 2025

Pardon s chalanom na slane 😃

vroni
20. nov 2025

S dcérou štipľavé. Zvlášť som zmierala po mliečnej čokoláde pokvapkanej (skôr poliatej) tabascom. So synom som žila z uhoriek. V akokoľvek stave a množstve. Ale zase ja ich dosť spasiem aj ako netehotna.

autor
20. nov 2025
@vroni

S dcérou štipľavé. Zvlášť som zmierala po mliečnej čokoláde pokvapkanej (skôr poliatej) tabascom. So synom som žila z uhoriek. V akokoľvek stave a množstve. Ale zase ja ich dosť spasiem aj ako netehotna.

@vroni no ja práve zo začiatku mi bolo zle tak že chute som veľmi nemala na nič ale nezvraciala som vôbec , potom som začala mať chuť na tak všeobecne pečivo jogurt sem tam nejake čipsy 😀 a teraz zase posledné dni mám chuť stále len na sladké 😁

anonym_a33d04
20. nov 2025

Ja uz druhe tehotenstvo len na sladke a druhy chlapec 🙂

henikap123
20. nov 2025

Pri chlapcoch pikantne, kysla kapusta ale samozrejme ze ku koncu som uz jedla hore dole vsetko 😀 a dievcatko prvy mesiac mi bolo tazko a chut viac na sladke a od prveho mesiaca som mala vyrazky na tvari co som predtym nemala. Uz som vedela ze cakam dievcatko.

nika_val
21. nov 2025

Čakala som chlapca a prvý trimester som mala chuť len na slané. Sladké som úplne vylúčila vtedy ale potom ku koncu alebo nejak od 5 mesiaca som zase mala chuť viac na sladké 🤷

anonym_2bef61
21. nov 2025

Ahoj,
ja mam nonstop chuť na sladké a celkovo vseeetky tieto babské povery ako tvar brucha a tep bábätka mi vychádzali že čakám dievča - a na sone v 20tt chlapec 😁
Takže bohvie ako to je

zuzubb007
21. nov 2025

S tým jedlom je to riadna kravina, ja to isté obe tehotenstva kopu sladkého presne tie isté chute na vsetko a aj chlapec aj dievča haha

pabla99
21. nov 2025

@anonym_autor pred tehotenstvom som sladké nejedla vôbec, teraz čakám chlapčeka a sladkému neviem odolať. Ozaj sú to len povery.

drahomirrra
21. nov 2025

Asi povery. Cakam dievcatko a teda za sladke by som vrazdila. A za Pepsi colu, nenormalne mi ide na chut.