Chýbajúce príznaky v tehotenstve
Ahojte. Pred dvomi týždňami som zistila že som tehotná. Prvý týždeň som mala menstruacne bolesti ale nie silne, ktoré trvali takmer cely deň, asi to bolo v čase ms, zle mi nebolo vôbec, žiadne nevoľnosti, maximálne dva dni mi bolo nevoľno cca v 5tt, plus má zaha palila, vtedy som mala ružové spinenie, mám mat kludovy režim.. ide o to ze okrem bolesti pŕs nemám žiadne ine príznaky a strachujem sa či je všetko ok, teraz som 7tt,, kontrolu mám o tyzden kde by malo bit už srdiečko. Teraz už ani len podbrusko necítim žiadne tlaky, bolesti nič..Mali ste niektorá podobne takmer bez príznakov ? A bolo všetko ok?
tak pri jednom tehu som nemala ani len tie bolesti pŕs... vôbec žiadne príznaky.
Mam kamaratku, ktora mala pri prvom tehotenstve asi vsetky priznaky, co existuju a pri tych druhych 2 zistila, ze je tehotna az v 4tom mesiaci a aj to len nahodou, pri preventivke 😅
Príznaky vôbec nič neznamenajú.
Skus to napisat sem do lupy a zistis, ze je tu takych milion (zien aj tem)…
a co si chora? ked chces citit nejaky priznaky???
Ahoj, ja som v 8mesiaci a nemala som doteraz žiadne príznaky okrem pálenia záhy , no to mi začalo až v 7mesiaci🙂 aj to nie stále
Ja som za 3 tehotenstva vracala asi 5x dohromady. Občas mi bolo ťažko na žalúdok a neskôr zaha a pri prvej má na konci bolelo bedro. Keby mi nerástli brucho tak ani poriadne neviem že som trhu.
Oprava - tehu.
Tehotenstvo neni choroba ze by ti muselo byt furt zle alebo nekomfortne. Hlavne sa upokoj a uzivaj si, ze ti je aj v tehotenstve ZATIAL prijemne
Ja som nemala priznaky vobec ziadne pri 2 tehotenstvach, ani len tie bolesti prs, proste nic. Kebyze som nemala brucho ani neviem ze som tehotna.. a ano vsetko ok.

2 tehotenstvá a v druhom mi bolo maaaaličko ráno nevoľno, nikdy som však nezvracala v tehotenstve 🙂