icon

Chýbajúce príznaky v tehotenstve

5. júl 2025

Ahojte. Pred dvomi týždňami som zistila že som tehotná. Prvý týždeň som mala menstruacne bolesti ale nie silne, ktoré trvali takmer cely deň, asi to bolo v čase ms, zle mi nebolo vôbec, žiadne nevoľnosti, maximálne dva dni mi bolo nevoľno cca v 5tt, plus má zaha palila, vtedy som mala ružové spinenie, mám mat kludovy režim.. ide o to ze okrem bolesti pŕs nemám žiadne ine príznaky a strachujem sa či je všetko ok, teraz som 7tt,, kontrolu mám o tyzden kde by malo bit už srdiečko. Teraz už ani len podbrusko necítim žiadne tlaky, bolesti nič..Mali ste niektorá podobne takmer bez príznakov ? A bolo všetko ok?

denkabemommy
5. júl 2025

2 tehotenstvá a v druhom mi bolo maaaaličko ráno nevoľno, nikdy som však nezvracala v tehotenstve 🙂

deti95060810
5. júl 2025

tak pri jednom tehu som nemala ani len tie bolesti pŕs... vôbec žiadne príznaky.

majka36912
5. júl 2025

Mam kamaratku, ktora mala pri prvom tehotenstve asi vsetky priznaky, co existuju a pri tych druhych 2 zistila, ze je tehotna az v 4tom mesiaci a aj to len nahodou, pri preventivke 😅

januska12323
5. júl 2025

Príznaky vôbec nič neznamenajú.

anavixy
5. júl 2025

Skus to napisat sem do lupy a zistis, ze je tu takych milion (zien aj tem)…

kacena4
5. júl 2025

a co si chora? ked chces citit nejaky priznaky???

simona1998
5. júl 2025

Ahoj, ja som v 8mesiaci a nemala som doteraz žiadne príznaky okrem pálenia záhy , no to mi začalo až v 7mesiaci🙂 aj to nie stále

ada85
5. júl 2025

Ja som za 3 tehotenstva vracala asi 5x dohromady. Občas mi bolo ťažko na žalúdok a neskôr zaha a pri prvej má na konci bolelo bedro. Keby mi nerástli brucho tak ani poriadne neviem že som trhu.

ada85
5. júl 2025

Oprava - tehu.

vanilkovazmrzka
5. júl 2025

Tehotenstvo neni choroba ze by ti muselo byt furt zle alebo nekomfortne. Hlavne sa upokoj a uzivaj si, ze ti je aj v tehotenstve ZATIAL prijemne

ivanakal
5. júl 2025

Ja som nemala priznaky vobec ziadne pri 2 tehotenstvach, ani len tie bolesti prs, proste nic. Kebyze som nemala brucho ani neviem ze som tehotna.. a ano vsetko ok.