icon

Cítite sa v 14. týždni tehotenstva podobne?

domkaw
4. mar 2025

Ahojte dievčatá. Možno blbá otázka. Ale som práve v 14tt 2 dni a niekedy ma bolia prsia aj podbruško alebo kríže a potom mám dni keď mi neni vôbec nič a necítim sa ani ako tehotná. A presne keď také dni prídu stresujem sa a bojím či je všetko v poriadku. Mali ste niektorá podobne????

krasneleto
4. mar 2025

@domkaw mala som tieto pocity az do porodu. dcerka bola vytuzena, tehotenstvo po 5 rokoch snazenia, od 5 tt rizikove... tehu som si uzivala, ale bolo tam az do porodu stale akesi, "co ak". k lekarovi som chodila kazdy tyzden, vsetko bolo v poriadku... ked mas nedobry pocit, alebo sa ti nieco nezda, na to je lekar... chod pozrie ta a budes v klude...

michaela789
4. mar 2025

@domkaw áno, sú to normálne pocity. Ešte necítiš pohyby, tak je to celé také nekonkretne. A príznaky úplne bežne prichádzajú a odchádzajú.
Ak si príliš nervózna, objednaj sa na sono.
Neskôr, keď už budeš cítiť kopance, to prejde raz dva 😊 bude si stačiť sadnúť a už budeš mať v bruchu kolotoč, že ani sono nebude treba 😅

domkaw
autor
4. mar 2025

@michaela789 mám vo štvrtok poradňu 🙂 taaak sa snažím nestresovat 😀

mtn112233
9. mar 2025

@domkaw som v 25tt a od začiatku mam bolesti podbruška iba tak narazovo.. že týždeň ma napríklad ani raz nepichne, nezaboli v bruchu a potom prídu 2,3 dni take že ma všetko ťahá, boli, picha, reže

tiezjedna
9. mar 2025

@domkaw áno mala. Pri prvej som do 14tt nevedela, že som tehotná😉 Mne teda nebolo ani pri jednom nikdy nič, ale ostatné dve boli plánované😂