Dokázali ste počas tehotenstva fungovať normálne?
Keď ste zistili, že ste tehotné, vedeli ste fungovať normálne?
Pri prvej dcérke som na to často i "zabudla", len občas som mala také, že jeej veď ja čakám bábo 😃😃 teraz odkedy viem, že čakám druhé dieťa, neviem myslieť na nič iné.
Ja som tehotná prvý raz a mam to ako v tvojom prvom 😅teraz už som 25tt tak si samozrejme viac uvedomujem, že budeme mať baby, však to brucho už je zjavne a nejaké to kilečko pribudlo😅 Ale do toho 5m mi to ozaj nijak neprišlo. Alkohol som nepila, ani som nefajčila atď čiže v svojom živote som nemusela zmeniť vlastne vôbec nič, asi preto som si to dlho ani "neuvedomovala" 😊
Mne bývalo veľmi zle, po nociach hlavne, zo začiatku som bývala unavená hrozne. Čiže tieto veci bol problém. Inak nič...pracovala som normálne, v kľude 12h denne :D nemala som problém fungovať
Pokým nešlo o tie nevoľnosti, cestovanie bola hroza
Fungovala som ako kazdy den,chodila som hore dole,akoby som ani nebola tehotná,len posledny týždeň už to bolo,ze som nevládala,bo síce koniec júna a vonku poriadne teplo,ja som nezažila opuchnuté nohy
Tento týždeň začínam 38tt a celé tehotenstvo fungujem úplne normálne ako pred tehotenstvom. Klasika domácnosť, varenie, upratovanie, nákupy, výlety, šport. Žiadne obmedzovanie. Samozrejme nerobím nič nebezpečné, čo by mohlo bábätku ublížiť. 🙂
Ukazuje mi, že ste pridali komentár ale neukazuje mi, čo ste napísali 🤦🏻♀️ neviem čo mu je
A na čo konkrétne myslíš? Že ti rastie brucho, či načo? Už si zapamätajte konečne babenky, že tehotenstvo nie je choroba !!!!
Ja mam 3 tehotenstva za sebou,jedno spontanny potrat v 23tt,dalsie dve 3 mesacne lezanie na rizikovom v nemocnici(deti predcasne narodene)
Teraz som opat tehotna,pracujem v nemocnici,a od zaciatku tehotenstva som pri kazdom velmi vela vracala...takze velakrat som musela tajne ujst od pacientov a grcat na wcku...
No kedze automaticky som od asi 12 tt pn na rizikovom kvoli hroziacemu potratu,som doma...
Ja som teda v mojich pripadoch nevedela zabudnut ze som tehotna🙂aj ked som pri prvych tehotenstvach mala ploche brucho a prirastku na vahe minimalne....strach ,problemy,vracanie som mala na dennom poriadku....a asi si neuzijem pripad bezproblemoveho tehotenstva,kde niektore mamicky cvicia,chodia na turistiku,na dlhe prechadzky ,vylety,dovolenky ,kopar zemiaky na zahrade a maju aj mozno pripad zabudnut ze su vobec tehotne...
Jasne. Ved starsie dieta vyzaduje pozornost.
Ja práve naopak, pri prvom som sa bála pomaly isť aj na prechádzku, opatrne sa sprchovala, išla som do obchodu a hneď som mala pocit že všetci vedia že som tehotná 😅 a pri druhom som absolutne neriešila do posledného dňa akoby som tehotná ani nebola, robila veci normálne+ doma skoro 3 ročný a tehotenstvo bolo aj lepšie 🙂
Nie nefungujem normalne ...celé tehotenstvo vraciam mám hnačku všetko mi smrdí nemôžem doma variť ani len raňajky večere lebo idem automaticky na záchod vracať, keď zacítim hocičo idem hneď ...ale musím zase niečo jesť čiže chodíme po restikach každý deň a ide to mega do peňazí tento mesiac už som minula iba na restiky okolo 1000 eur od 12.juna 😫 plus potraviny ďalšich 800 pre muža .. kebyže nemáme podnikanie neviem ako to riešim strašne ma to štve lebo neviem ako druhý ľudia to riešia pri takomto probléme ..podľa mna by som mala byť v nemocnici do konca tehotenstva ..našťastie som už 31 týždeň takže ešte 7 týždňov a rodim 😍😍😍 keďže mám plánovaný cisársky
Nie, nevedela. Prve tehotenstvo rizikove, cize som musela prestat sportovat a vylozit nohy. Druhe tehotenstvo mi bolo cele tehotenstvo zle, nevedela som vstat z postele a neskutocna unava, spala som aj 14hodin. Cize nie, nebola som normalna

Neviem ako to presne myslíš, ale keď som bola tehotná 5 rokov dozadu, tak som si to až tak neuvedomovala. Teda až kým som sa nezačala gúľať, to sa už nedalo ignorovať 😂 Mala som v pohodičke tehotenstvo, mohlo by aj druhé prebiehať úplne rovnako 😀