icon

Ezoterika a intuícia počas tehotenstva

lenuskalenuska22
25. mar 2025

Ahojte, budúce mamičky! 🥰 Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s ezoterikou počas tehotenstva. Veríte, že intuícia je v tomto období silnejšia? Mali ste niekedy zvláštne predtuchy o svojom bábätku, alebo ste cítili jeho energiu ešte predtým, než ste ho videli na ultrazvuku?

Zaujíma ma aj vplyv ochranných kameňov, afirmácií či meditácií na priebeh tehotenstva. Pomohlo vám niečo z duchovného sveta cítiť sa pokojnejšie a viac prepojené s dieťatkom?

Budem rada za vaše skúsenosti a názory! 💕✨

domka222
25. mar 2025

Áno, cítila som jeho energiu v podobe vracania😂

soniakowac
26. mar 2025

@lenuskalenuska22 Ahojte budúce mamičky! 🥰

Osobne verím, že počas tehotenstva môže byť intuícia silnejšia. Mnohé mamičky hovoria o tom, že cítili spojenie so svojím dieťatkom ešte predtým, než ho videli na ultrazvuku, a to je naozaj fascinujúce. Mám skúsenosť, že v tomto období sa zvyšuje vnímavosť na jemné signály, ktoré nám prichádzajú. Či už ide o ochranné kamene, afirmácie alebo meditácie, mnohým ženám to pomohlo cítiť sa pokojnejšie a viac prepojené so svojím bábätkom. Tieto techniky môžu vytvoriť priestor pre vnútorný pokoj a dôveru v proces tehotenstva.

Ak máte záujem o viac informácií o tom, ako intuícia ovplyvňuje naše vnímanie a prepojenie so svetom, odporúčam si prečítať tento článok: https://www.vestenie24.sk/blog-vestcov/siesty-z...

Teším sa na vaše skúsenosti a názory! 💕

zuzinabila
28. mar 2025

@domka222 😂

zuzinabila
28. mar 2025

@lenuskalenuska22 prestante motat intuiciu s ezoterikou. jedno je neškodné, a to druhé je blud.

monami_amy
31. mar 2025

@admin Bloknite tooo a usetrite par eur zufalym mamickam