icon

Ide o tehotenstvo?

lucka3192
12. jún 2020

Ahojte, viem ze tu na MK boli milióny takýchto príspevkov, no skúsim, či má nejaká žienka podobne skúsenosti. Mala som dostať teraz v júni menzes 3.6.No nedostavil sa na tento deň a ešte ďalšie 3 dní, cely ten čas som mala pocit ze už dôjde, bolesti bežné predmenzesove, prsia atď. Ale nič. Na piaty deň(vlastne deň kedy už mali končiť) sa spustila ale slabúcké prvý deň skoro nič Len na papieri, 2,3 deň trocha silnejšie le ani zďaleka nie ako mávam. A posledný deň už len špinenie ktoré trvalo ešte 2 dní.. Ptm nič ustáli aj bolesti ak všetko a dnes čiže deň na to som začala mať znova bolesti ako pred ms miernejšie ale sú. Takisto prsia co mňa prsia nebolievaju jedine pred ms max 1 2 dní počas a dosť. Mávam pravidelný cyklus max 1 deň sa opozdi a vždy prídu od pôrodu ako hodinky.. V stredu 10.6 teraz som bola aj u môjho gynekológa pozrel ale sonom nevidel nič a ze vraj mi nejde ani hcg brat že zbytočne že to nevyzerá tehu a ze aj keď tak veľmi skóre.. Zatiaľ všetky testy negatívne,robene 2 dní meškania, ptm teraz v utorok a dnes a negat. Ale stále. Mam tie bolesti pod bruchom aj bolestivé prsia... Nič iné zatiaľ.. Nechápem.. Pri prvej som. Nič také. Nemala menzes neprišiel vôbec a na 8 deň meškania mi ukázal //. Cysta to asi nie je keďže by to zrejme aj videl na sone ak by bola... Jedine ešte možno hormóny, neviem, len to mi je divne mam tie bolesti ako pred ms aj po MS aj prsia boľavé .. Viem ze tu niektoré maminky písali ze testy im ukázali aj niekedy pozdejsie pozitívne. Mali ste už niektorá takúto skúsenosť ako ja? Ďakujem za odpovede

lucka3192
autor
Autor odpoveď zmazal
zdencaaaa
12. jún 2020

Mala si menzes, doktor ti tiez povedal ze tehotenstvo to nebude a aj tak hladas stebielko travy ktoreho by si sa chytila. Bohuzial nie si tehotna. Hlavu hore, novy cyklus, nova nadej

silviazlat
12. jún 2020

@lucka3192 Počkaj ešte aspoň 5,6 dní a sprav si 2 testy. Potom uvidíš

lucka3192
autor
12. jún 2020

@zdencaaaa práveže neplánujeme, len nemala som tskto ešte rozhodene, to bolo prvé čo mi napadlo, zrejme som mala posunúť aj ovulku

lucka3192
autor
12. jún 2020

@silviazlat neplánujeme ale nikdy. Človek nevie.. 5,6 dní je už dosť.. Ale nechápem pri malej mi normálne neprišli a hotovo..bola som na istom a teraz neviem... Keď je priliz skoro nemusí ukázať áni sono ani test.. Viem ze nikto mi neodpovie naisto ani nehľadám odpoveď ci som alebo nie alebo co to je, len ci niektorá to takto mala a co to bolo nakoniec. Vždy mám všetko načas

silviazlat
12. jún 2020

@lucka3192 Mne chodila MS ako hodinky. Nič som neriešila. Meškala asi 4-5 dní, spravila som 2 testy a oba boli pozitívne. O 7 týždňov som išla na gyndu (skôr je to zbytočné) a lekár mi to potvrdil.

majamat
12. jún 2020

zrejme hormonalna nerovnovaha. kazdej zene sa to moze stat, aj ked ma cyklus pravidelny. toto ti kludne ovplyvni stres, pripadne nejake ochorenia. na tehu to fakt nevyzera, aj ked clovek nikdy nevie.,

cervenaruza123
12. jún 2020

@lucka3192 Mozu to byt aj hormony, samozrejme aj tehotenstvo, ale kludne aj posunuta ovulacia a tym padom aj menzes pride o dost neskor. Stava sa to niekedy, aj pri pravidelnom cykle sa obcas stane.