Je správne skrývať tehotenstvo pred rodinou?
Ahojte
Chcela by som vedieť Váš názor. S mamou nemáme dobrý vzťah.. resp. každú chvíľu sa správa inak. Potom čo zomrel ocino je to s ňou 100x horšie než predtým.
Prvé tehotenstvo vytrúbila celej rodine a známym bez môjho vedomia. Keď jej to prišlo vhod, využila môj stav aby sa vyhovorila z firemnej párty atď. Mali sme veľké nezhody a dala mi fest po psychickej stránke zabrať. Boli tam aj iné veci ale to nechcem vypisovať.
Rozhodla som sa že nechcem aby vedela o druhom tehotenstve tak skoro. Ideálne vôbec. Nechcem aby ma aj o toto obrala.
Myslíte že robím dobre?
@magic08 Mojou výhodou je že nie som najchudšia 😅. Pár mesiacov tam z toho smeru mám ale nevoľnosti človek nezatají. Pravda.
O čo Ťa má obrať??? Máte to medzi sebou choré asi na oboch stranách. Riešila by som radšej seba a nie mamu, keď by som mala pocit, že má človek nejakými rečami môže o niečo obrať. Deti potrebujú vyrovnanú mamu. Inak svoje traumy presúvaš aj na nich.
@klaudia_22 však jej nehovor. Nie.je to povinnosť. Ono časom to bude vidieť. Dovtedy nič hovoriť nemusíš. Ak bývate oddelene nie je problém.
@klaudia_22 ja to nevidim az tak tragicky. Ked si svojej mame povedala, ze si v tom, tak preco by to nemohla hlasit dalej? Nestihla si dat o tom status ci co?
Zaroven pouzila tvoje tehu ako vyhovorky. A to ta nejak obmedzilo?
Tam budu problemy ine a to ze si tejotna s tym nijako nesuvisi
Niesi povinná nikomu nič oznamovať..jednoducho
" som pribrala " a hotovo.. ja som v 5 mesiaci a väčšina rodiny nevie nič a keď mám voľnú tuniku, nikto si to nevšimne.
Dôvod niesi nikomu povinná vysvetlovať tiež.
my sme s mm vôbec nikomu neoznamovali moje tehotenstvá. bola to čisto naša záležitosť.
ani sme žiadnu radu od nikoho nečakali....
Tiež som toho názoru, že netreba hneď hádzať do éteru - že si tehotná - obzvlášť ak nemáte dobrý vzťah aj keď je to mama.....tiež sme si svoje tajomstvo nechali pre seba pokiaľ to len išlo - živo si viem predstaviť svoju mamu akoby to každému hovorila a to som nechcela......a ver bolo to na nezaplatenie...úplne som si to vychutnávala že som tehotná - a vieme to len my s manželom, nebolo mi zle, veľa som nepribrala.....poniektorý známi ma videli až s bábätkom, sánka im padla vy máte dieťa??????....denne som chodila do práce - domov neskôr - manžel chodil po mňa - juj krásne časy.....takže milá moja užívaj si že si tehotná - buď v kľude, nestresuj, nerozčuľuj sa - lebo teraz je najdôležitejší poklad ktorý nosíš pod srdiečkom - a mysli aj na seba - urob si pekný deň. Posielam veľké objatie - Tebe i bábätku❤
@kitycat Status?? Aký status? 😅😅🤦🏻♀️. Fb ani nemám. O Instagrame nehovoriac. Strata času.

Rob ako to citis, no dlho tehotenstvo neutajis