Je v poriadku necítiť pohyby v 17. týždni?
Je to v poriadku?
Ja som prvé cítila dokonca skôr ako druhé. Druhé cca 18tt
Nestrachuj sa, ja som si prvé pohyby začala uvedomovať asi tak v 20.tt
Pohyby väčšinou prvorodicka začnú cítiť az v 20tyzdni, ak majú placenta vpredu, tak aj neskor, 21-22.tyzden. To ze tu niektoré ženy cítia pohyby už pomaly v 14.tyzdni, nie je smerodajne. Nestresuj, užívaj si tehotenstvo, na Vianoce už budeš cítiť kopanceky ☺️
Som 4x tehotna a vzdy som az cca v 20.týzdni.
Aj to bolo skor len take ze-pohyby alebo čreva?
To je velmi skoro.
Ano, je normalne zacat citit pohyby okolo 20-21 tyzdna. Ak ti niektora napise, ze v 14-tom tyzdni citila, tak su to s velkou pravdepodobnostou iba pohyby criev
Ak je to prvé bábätko, tak je to ešte ok. Ja som pri prvom citila až v 22.tyždni. Ale to už bol kopanec,že som si bola naozaj istá,čo to je😄
vseobecne pohyby sa udavaju medzi 16-25tt. prvorodicky skor medzi 16-20tt a viacrodicky medzi 20-25tt. smaozrejme je to individualne a zavisi od mnohych faktorov.
ako prvorodicka som
prve pohyby citila v 21 tt
@valikadzm druhé , práveže pozerám ze admini zmenili celý názov v podstate celú otázku
U mňa pri druhom to bolo v 17.- 18..týždni. Ale bolo to iné ako pri prvom. Kdesi som čítala,že pohyby môžme cítiť ako motýlikov alebo ako popcorn. Také puk- puk. Mala som to pri každom dieťati tiež rôzne. Ale myslím si, že ešte máte čas. Určite to už každú chvíľu príde.
Ja som si pohyby dieťaťa predstavovala úplne úplne inak , na ultrazvukoch bolo dieťa hyper aktívne preto sa všetci čudovali že ozaj nič necítim .....no ja miesto toho aby som si spojila to divné čo sa deje v bruchu s pohybmi dieťaťa som si to spájala s pohybmi čriev a veselo som sa ládovala Espumisanom 😅.
Lebo veď nemôžem predsa cítiť pohyb dieťaťa keď ešte nemám výrazne brucho 😂😂😂....logika nepustí.
No čo ti poviem , matka roka 😅⭐

Áno. Zalezi ako je bábätko otočená