icon

Je v poriadku necítiť pohyby v 17. týždni?

26. nov 2023

Je to v poriadku?

pribinak
26. nov 2023

Áno. Zalezi ako je bábätko otočená

domka222
26. nov 2023

Ja som prvé cítila dokonca skôr ako druhé. Druhé cca 18tt

jj298
Odpoveď bola odstránená
andy37
26. nov 2023

Nestrachuj sa, ja som si prvé pohyby začala uvedomovať asi tak v 20.tt

bolarazjedna
26. nov 2023

Pohyby väčšinou prvorodicka začnú cítiť az v 20tyzdni, ak majú placenta vpredu, tak aj neskor, 21-22.tyzden. To ze tu niektoré ženy cítia pohyby už pomaly v 14.tyzdni, nie je smerodajne. Nestresuj, užívaj si tehotenstvo, na Vianoce už budeš cítiť kopanceky ☺️

maryetta
26. nov 2023

Som 4x tehotna a vzdy som az cca v 20.týzdni.
Aj to bolo skor len take ze-pohyby alebo čreva?

maminkadeticiek
26. nov 2023

To je velmi skoro.

belllinka
26. nov 2023

Ano, je normalne zacat citit pohyby okolo 20-21 tyzdna. Ak ti niektora napise, ze v 14-tom tyzdni citila, tak su to s velkou pravdepodobnostou iba pohyby criev

valikadzm
26. nov 2023

Ak je to prvé bábätko, tak je to ešte ok. Ja som pri prvom citila až v 22.tyždni. Ale to už bol kopanec,že som si bola naozaj istá,čo to je😄

majamat
26. nov 2023

vseobecne pohyby sa udavaju medzi 16-25tt. prvorodicky skor medzi 16-20tt a viacrodicky medzi 20-25tt. smaozrejme je to individualne a zavisi od mnohych faktorov.

wishes
26. nov 2023

ako prvorodicka som
prve pohyby citila v 21 tt

autor
26. nov 2023

@valikadzm druhé , práveže pozerám ze admini zmenili celý názov v podstate celú otázku

valikadzm
27. nov 2023

U mňa pri druhom to bolo v 17.- 18..týždni. Ale bolo to iné ako pri prvom. Kdesi som čítala,že pohyby môžme cítiť ako motýlikov alebo ako popcorn. Také puk- puk. Mala som to pri každom dieťati tiež rôzne. Ale myslím si, že ešte máte čas. Určite to už každú chvíľu príde.

linalinabizu
27. nov 2023

Ja som si pohyby dieťaťa predstavovala úplne úplne inak , na ultrazvukoch bolo dieťa hyper aktívne preto sa všetci čudovali že ozaj nič necítim .....no ja miesto toho aby som si spojila to divné čo sa deje v bruchu s pohybmi dieťaťa som si to spájala s pohybmi čriev a veselo som sa ládovala Espumisanom 😅.
Lebo veď nemôžem predsa cítiť pohyb dieťaťa keď ešte nemám výrazne brucho 😂😂😂....logika nepustí.
No čo ti poviem , matka roka 😅⭐