icon

Kedy ste oznámili tehotenstvo rodine a kamarátom?

16. okt 2023

Podeľte sa 🙂
My čakáme do 13tt aj s rodinou a kamošom asi potom tak postupne, keď sa stretneme 🙂

biankaaaa
16. okt 2023

Rodičom a svokrovcom sme to povedali hneď, ako som mala tehotenstvo potvrdené. Zvyšnej rodine až po 3. mesiaci. Kamaráti na to prišli sami asi v 10.tt, keď sme boli na svadbe jedným z nich a nechcela som víno 😄

lsz
16. okt 2023

Ja som to oznámila až keď prešli 3 mesiace. Aj rodine aj ľuďom okolo. 🙂 Ale podľa mňa je to individuálne, ako sa kto citi tak spraví si myslim. 🙂

obleckodogymu
16. okt 2023

Našim sme to povedali ihneď po prvej kontrole u doktora, ale nechala by som to kľudne na neskôr. Žiaľ u nás bola situácia že som sa nemala ako vyhovoriť prečo si s maminou nedám víno ako vždy 😅 a potom v práci som to oznamovala až po 13tt, verejnosti a sirsiemu okoliu kamošov až po ukončení 5mes, nemala som moc potrebu to nejako zdieľať na soc.sietach atď😅😊

adka3321
16. okt 2023

ja obe tehotenstva az okolo 12-13tt. prve nam vyslo, ze sme oznamovali na vianoce a druhe mal tato okruhle narodeniny, tak to dostal ako darcek 😀

majlo1234
16. okt 2023

Ja hned, uz som to niekde pisala, ale ak by sa to nepodarilo, nechcela som byt s trapenim sama.

marianarem
16. okt 2023

Ja rodine v 6tt, nechcelo sa mi riesit utajovanie a vyhovorky, ked som vedela, ze sa budeme stretavat. V praci v nejakom 8-9tt sefovi, lebo doktorka mi odporucila kludovy rezim a nechcela som radsej byt zaradena do niektorych aktivit. Kamosom tak postupne od 11tt.