icon

Máte aj vy počas tehotenstva mastné vlasy?

betty223
24. máj 2015

Hlavne v tretom trimestri sa mi zacali strasne mastit vlasy

barboritta
24. máj 2015

Tak si ich umývaj tak často ako potrebuješ. Ja som zase presne opačne mala do polovice tehotenstva hrozné aj vlasy, aj pleť totálne mastné, odvtedy super. Uz už to budeš musieť nejako vydržať, veď sa to po pôrode zase zmení

lucny_konik
24. máj 2015

Výkyv hormónov. Ja som mala úplne opačný problém, každá z nás to má iné. Umývaj ako často potrebuješ, ved do konca to už nie je až tak ďaleko.

bonaqa2013
24. máj 2015

ja som mala pri prvom tehu vlasy mastné každú chvíľu. pri 3 tehu som si ich nemusela umývať aj 3 týždne.... To bola nádhera. hotová koruna krásy.....

nimika
24. máj 2015

Práve naopak, počas tehotenstva sa mi nemastili takmer vôbec, často som si nevedela spomenúť, kedy som ich naposledy umývala. Škoda, že to tak nezostalo...

seahorse27
25. máj 2015

Ani mne sa pocas tehotenstva nemastili, ale hneď po pôrode bohužiaľ nabehli na starý režim a možem znova umývať každý druhý den, rovnako pleť nám mastnejsiu po pôrode 😥 V obidvoch tehu som mala super pleť aj vlasy. Kozmetička ma chválila, ze by som mala byt stále tehotná, aby som mála takú dobrú pleť 😊

jaju_ska
4. jún 2015

mne mastneju pomalsie a velmi mi zhustli. teraz uz ako vybehli tie teploty vyssie tak mi to az vadi.. ale myslim ze kedze cakame dievcatko tak po porode polovicka pojde dole sama:/