icon

Môže mať žena dve úplne odlišné tehotenstvá?

5. sep 2025

Ahojte. Mate niekto osobnu skúsenosť, ze prve tehotenstvo ste napr. uplne cele vracali a pod. A druhe tehotenstvo vobec ziadne nevolnosti?
Radšej davam anonymne, aby nevznikli podozrenia a klebety 😀
Ďakujem

selena_luna
5. sep 2025

@anonym_autor ano. Moze byt. Aj chute ine, aj nevracanie/ vracanie ine

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2025

@anonym_autor Ano, prve tehotenstvo uplne pohodove, druhe som cele prezvracala.

zuzkaa1991
5. sep 2025

@anonym_autor prve tehu vkuse bolesti krce zvracala.som asi do.8m teraz druhe tehu skoro som o nom ani nevedela vkuse som.musela daco.jest keby narástlo brusko som zabudla ze som tehu...jasne ze.trosku unava bola alebo tazoba na zaludku

kamowa
5. sep 2025

@anonym_autor ano, pri chlapcoch uplna pohoda, pri dievcatach nonstop vracania..

andrea78
5. sep 2025

@anonym_autor ano, mala som

simsalabim
5. sep 2025

Ano, ja som tak mala.

bobaas
5. sep 2025

Môže mať dve iné súlože? 🤷🏼‍♀️

diewcatqoo
5. sep 2025

A dokonca aj 3 rozdielne tehotenstva, aj 4, 5...
Mala som 3 uplne rozdielne a ziadne tie povedacky ohladom pohlavia u mna neplatili.

anonym_50512b
6. sep 2025

Prvé som nevedela ze som tehotná celé tehotenstvo pohodove, druhé mi je vkuse zle

lucia147852
6. sep 2025

Áno, prvé vracanie až do 6 mes, prvý trimester skoro nonstop. Museli mi dávať lieky proti vracaniu a druhé vôbec. Pohlavie rovnaké

zuzi0911
10. sep 2025

Prvé dve dievčatá, tehotenstva boli bez akýchkoľvek prejavov.
Pri druhom sa mi síce začal skracovať krcok skôr,no aj tak sa narodila na 8 deň po termíne ako sestra .

Tretie tehotenstvo skončilo v 11tt a tak neviem čo sa skryvalo v brusku .
No bolo mi zle od 7tt ,uplne ze brutálne. Nevracala som ,ale bolo mi nevolno 22h denne .

V stvrtom tehotenstvebe z ktorého mam chlapceka mi bolo rovnako ako v treťom. To bolo čisté zúfalstvo.
Od extrémnej zápchy,bolesti až po celodennú nevoľnosť do 17tt. Opat som nevracala len strasne zle mi bolo .