icon

Môžu byť pohyby bábätka nepravidelné?

4. júl 2025

dobrý vecer stalo sa vam že ste aj vo vyssom štádiu dlhšie necítili pohyby napr aj pol dňa?

majamat
4. júl 2025

ano, dokonca cely den len sem tam.

autor
4. júl 2025

Bože,chvalabohu.Už som sa zľakla.Velmi ďakujem,ani neviete ,ako ste ma upokojili.

majamat
4. júl 2025

ked si nebudes ista, taks a daj vysetrit, ono sa to stava a zial, nevies.
no ale su take rady, ze daj si sladke, sadni si, nech si v klude vtedy babatka blbnu viac. moja dcera casto kopkala v noci.

este aj ked som sla na vyvolavacky, opakovali mi prietoky a dtg koli tomu, ze sa nehybala, tam padom mala aj nizssi pulz.
dalsi den opat vsetky vysetrenia dost opakovali, lebo sa im zas nepacilo, ze dcera bola asi oddychnuta, tak si robila v mojom bruchu disko. neskutocne vystrajala a tentokrat mala vyssi pulz. oni potrebuju zachytiti aj aj.

patrissaa
4. júl 2025

Dobrý večer,presne to iste som mala aj ja a ak sa už dlho neozývala dala som si cokoladu a potom začala 😉

sense
4. júl 2025

Aj celý deň. Dokonca aj ďalší nič , ešteže mávala často stikutku
Skús niečo sladké alebo párkrát poskočit, to mi vždy kázali na dobe keď ju chceli pomerat, lebo moja to mala "vždy v pazi", total "flegma lenivá"

sense
4. júl 2025

Inak mne hovoril vždy lekár keby 24hod necítim pohyby mám prísť na kontrolu

autor
4. júl 2025

Tá čokoláda zabrala🤣👍

mirkasan
5. júl 2025

Mne to robil jeden aj druhý syn. Napríklad jeden deň sa hýbali v kuse, potom deň, dva skoro nič alebo vôbec. Potom take kopance 🙈