icon

Nekonečná radosť z prvého ultrazvuku

aneta50
12. nov 2025

Ahojte baby, chcem sa s vami podeliť dnes som bola na ultrazvuku kde som videla poprave svoje bábätko počula jeho srdiečko prvý krát keď som bola na ultrazvuku nebolo vidno nič len gestačny a žltkovy bola som 5+2 a dnes som ho videla v plnej krase zajtra začínam 9tižden🥹jeto neskutočne neopísateľný pocit veľká úľava lebo mi dok povedal že nemôže vylúčiť MA a dnes takto chcem tým ešte povedať ženy ktoré sa boja že nemajú žiadne nevoľnosti či je všetko ok tak ani mne neni nič žiadna nevoľnosť ďakujem bohu veľmi a budem sa modliť až do posledného konca aby bolo všetko ok 🙏❤️

Nekonečná radosť z prvého ultrazvuku
beata_k
12. nov 2025

@aneta50 Blahozelam 🙂

aneta50
autor
12. nov 2025
@beata_k

@aneta50 Blahozelam 🙂

@beata_k ďakujem 🥹❤️

simca115
13. nov 2025
@aneta50

@beata_k ďakujem 🥹❤️

@aneta50 blahoželám sú to veľmi náročné týždne ale aj krásne

pabla99
13. nov 2025

@aneta50 gratulujeeem nech ide najďalej všetko bez problémov 🥹

lia2929
2. dec 2025

Drzim palce budte obaja zdravi💕💕🙏🏻

anonym_45d646
2. dec 2025

Jeej blahozelam. Tiez som sa velmi tesila aj neskor na kazdy ultrazvuk, pohyb🙂😍krasne obdobie. Nech ste zdravi

slavka1988
2. dec 2025

@aneta50 viem si predstaviť ten strach ked si išla k lekárke a potom tú neopísatelnu nesmiernu radosť 🥰nech len rastie fazuľka mala ❤️❤️❤️a ty vela oddychuj 🙂 o rok budes mat na vianoce plne ruky,,prace ,,

aneta50
autor
5. dec 2025
@slavka1988

@aneta50 viem si predstaviť ten strach ked si išla k lekárke a potom tú neopísatelnu nesmiernu radosť 🥰nech len rastie fazuľka mala ❤️❤️❤️a ty vela oddychuj 🙂 o rok budes mat na vianoce plne ruky,,prace ,,

@slavka1988 ďakujem krásne ❤️❤️❤️