Nekonečná radosť z prvého ultrazvuku
Ahojte baby, chcem sa s vami podeliť dnes som bola na ultrazvuku kde som videla poprave svoje bábätko počula jeho srdiečko prvý krát keď som bola na ultrazvuku nebolo vidno nič len gestačny a žltkovy bola som 5+2 a dnes som ho videla v plnej krase zajtra začínam 9tižden🥹jeto neskutočne neopísateľný pocit veľká úľava lebo mi dok povedal že nemôže vylúčiť MA a dnes takto chcem tým ešte povedať ženy ktoré sa boja že nemajú žiadne nevoľnosti či je všetko ok tak ani mne neni nič žiadna nevoľnosť ďakujem bohu veľmi a budem sa modliť až do posledného konca aby bolo všetko ok 🙏❤️

Drzim palce budte obaja zdravi💕💕🙏🏻
Jeej blahozelam. Tiez som sa velmi tesila aj neskor na kazdy ultrazvuk, pohyb🙂😍krasne obdobie. Nech ste zdravi
@aneta50 viem si predstaviť ten strach ked si išla k lekárke a potom tú neopísatelnu nesmiernu radosť 🥰nech len rastie fazuľka mala ❤️❤️❤️a ty vela oddychuj 🙂 o rok budes mat na vianoce plne ruky,,prace ,,
@aneta50 viem si predstaviť ten strach ked si išla k lekárke a potom tú neopísatelnu nesmiernu radosť 🥰nech len rastie fazuľka mala ❤️❤️❤️a ty vela oddychuj 🙂 o rok budes mat na vianoce plne ruky,,prace ,,
@slavka1988 ďakujem krásne ❤️❤️❤️

@aneta50 Blahozelam 🙂