icon

Neplánované tehotenstvo a strach z opakovanej diagnózy

sisamichaela
13. mar 2025

Ahojte chcela by som sa vás opýtať či ste mali niektorá tak ako to mám teraz ja ide o to že mám skoro trojročnú dcérku ktorá bola operovana na srdiečko kvôli dierke chvála Bohu to už je v poriadku kontroly až o rok máme ale dcérke pred mesiacom diagnostikovali epilepsiu máme lieky ktoré berieme chvála Bohu pomohli ale záchvaty sme mali potom to prešlo na tri týždne a zas začalo zvýšili jej dávku liekov tak dúfam že to pomôže dcérka sa aj skoro narodila 34tt s nízkou váhou kvôli zlým prietokom ale ide o to zistila som že som tehotná neplánovali sme to pri problémov ktoré má dcérka som druhá dieťa už nechcela kvôli strachu že aj druhé bude niečo mať lenže stalo sa to s manželom sme sa o Tom veľa rozprávali rozhodli sme sa že si dieťatko necháme nemáme to srdce aby som si to dala vziať nedokážem to urobiť moja otázka spočíva v Tom že či niektorá z vás mala niečo podobné každý deň má prenasleduje ten strach čo ak aj druhé sa narodí predčasne alebo čo ak mu bude to isté ako dcérke alebo ešte horsie čo urobím mám obrovsky strach stoho viem niektoré mi napíšete asi že potom prečo som otehotnela keď sa bojím ale toto bolo neplánovane stále sme si dávali pozor neviem ani ako sa to podarilo tak isto bojím sa ako zvládnem dve deti len chcem vedieť či niektorá z vás mala podobnú situáciu ako ste to riešili aký vekový rozdiel máte medzi deťmi ako ste to zvládli ďakujem za každu odpoveď.

ina2405
13. mar 2025

@sisamichaela v živote nie je nič zaručené. Ale je veľká pravdepodobnosť, že nebudeš mať komplikácie v 2.tehotenstve a všetko dobre dopadne. Budeš sledovaná, nasadia ti pravdepodobne aj liečbu, aby si sa vyhla komplikáciám a tak. Držím palce.
*Toto je najdlhšia veta, akú som kedy čítala. Je lepšie používať čiarky a bodky. Zle sa to číta.

naty_123
13. mar 2025

Držím palce🩵

sisska96
13. mar 2025

Možeš aj na hlavu padnuť, keď máš sex, stále je nejaká šanca, aj keď si dávate pozor, no bez ochrany je väčšia šanca.... Ak už tretie určite nechcete, vybavte si sterilizáciu a pokoj do konca života