Nervozita a podráždenosť počas tehotenstva
Ahojte babule,chcem sa spytat,aj vy ste pocas tehotenstva boli tak neznesiteln podrazdene a nervozne.Idem sa zblaznit.Pracujem v nakupnom centre,vsetko mi vadi a lezie na nervy.vsetky zvuky tu,ludia,proste vsetko.A to som len v 14tt,ked to takto bude pokracovat,do porodu asi zosediviem ☹
@delisa2008 a to este pockaj co bude potom 😀
Tesim sa 😒 uz teraz mam pocit,ze explodujem z tych nervov 😀
Áno ja som tiež bola na nervy, na všetkých som prskala a hučala. Ale ono sa to postupne upravilo tie hormóny, predpokladám, že si v začiatkoch tehu. Ak to bude neznesiteľné hoď sa na maródku a máš pokoj.
@delisa2008 Daj si sumivy magnezium -uvidis ,ze bude lepsie 🙂
magnezko vazne pomaha skus ho a mozno fakt najlepsie hodit sa na pn a uzivat si tehu v klude doma 😉
Urcite vyskusam,dakujem 🙂 uvidime,ci to pomoze 🙂
No hovorte mi o tom. Zmyslam uplne opacne nez v prvych 3 mesiacoch. Rozmyslam nad vsetkym, co mi robi nervy a neviem z kola von.. Mavam zo seba taky zly pocit, ze si to tehu neuzivam tak ako by som mala.. Som hrozna..
Mám celkom 5 deti, no aj ked jedno je v pestunskej starostlivost a dve su dvojicky a tak som bola tehotná "len" trikrát. Každe tehotenstvo bolo ine, no všimla som si, že nervozita jednak suvisela s hormonalnymi zmenami ale také s výživou resp. prísunom tých správných živin. Velmi mi pomáhali aj eterické oleje, ktoré často ovplivňovali moju náladu a dodávali príjemnu pohodu. http://www.esencialneoleje.sk/prirodna-podpora-...

@delisa2008 neboj nezošedivieš ale je to tak,proste aj sa nám všetko mení celý život bude iný,tak predsa len nemože od nás nikto čakať karafiáty 🙂))