icon

Neželané tehotenstvo

9. sep 2025

Baby ja som tak neskutočná krava a prídem si ako pubertiacka....som vydatá máme dve deti a vzťah na nič.uz druhý syn bol nazvime to nehoda potom mal problémy zdravotné. No ide o to asi pred mesiacom som vysadila antikoncepciu pretože som mala nonstop extrasystoly ktoré mi zrazu prešli. Ja som mala vždy nepravidelnú menštruáciu keď som nebrala tabletky aj tri štyri mesiace som nedostala napríklad. Teraz som mala dostať myslím že koncom augusta ale ešte nič. No lenže minulý štvrtok som bola viac akoby vzrušená tak si len myslím či som nemala plodné dni zrovna v ten deň sme mali styk bez ochrany ale bez vyvrcholenia a potom aj v sobotu a to už si nie je úplne istý či vytiahol včas 🤦 viem nezodpovedné som blbá my sme sa o prvého snažili vyše roka...no k veci som teraz chorá včera som mala teplotu to je inak náhoda že vždy keď som otehotnela som ochorela ale to neriešim skôr že keď som sa dnes večer utierala po wc mala som na papieri trochu ani nie ako krvi skôr výtok. A ja som vždy pri uhniezfeni mala ružový výtok a podľa toho vedela že som tehotná. Teraz neviem či si to namyslam ale mám pocit že má pobolieva brucho a modlím sa aby prišla menštruácia lebo to by bola taká hanba všade hovorím že sa chcem rozviesť lebo muž je nervos a ja po vysadení tabletiek hneď otehotniem veď by si mysleli že som ako králik 😭 normálne mi je zle nemám chuť ani žiť...mám 30 rokov deti majú 6 a druhý bude mať 5. Ja sa bojím aj skrz chrbticu mám posunuté platničky a trošku asi puknuty stavec q aj tie extrysom mávala aj keď echo bolo ok...ja viem že.som.blba ale trochu ma povzbudte 😭😭😭

Strana
z3
autor
9. sep 2025

A otázka kedy najskôr robiť test

majlo1234
9. sep 2025

Ja by sim spravila v den ocakavanej menstruacie, to uz by si mala vidiet

ivik4
9. sep 2025

Ked Ti bude meskat sprav si

stanka_k
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2025
@ivik4

Ked Ti bude meskat sprav si

@majlo1234
@ivik4 tak mne už mešká vyše dvoch týždňov práve to som písala že ja mávam hrozne nepravidelný cyklus mala som mať na konci augusta ja som vysadila zrovna vtedy v auguste antikoncepciu a mne doteraz neprišla ale ja som to vždy mávala že mi meskavala aj tri mesiace

anonym_e4ebb2
9. sep 2025
@anonym_autor

@majlo1234
@ivik4 tak mne už mešká vyše dvoch týždňov práve to som písala že ja mávam hrozne nepravidelný cyklus mala som mať na konci augusta ja som vysadila zrovna vtedy v auguste antikoncepciu a mne doteraz neprišla ale ja som to vždy mávala že mi meskavala aj tri mesiace

@anonym_autor šak si urob test...a pototm prípadne interpucia zo zdravotných dôvodov

simca115
9. sep 2025
@anonym_autor

@majlo1234

@anonym_autor aj vysadenie antikoncepcie môže znamenať meškanie .. urob test a budeš mať kľud na duši

autor
9. sep 2025
@anonym_e4ebb2

@anonym_autor šak si urob test...a pototm prípadne interpucia zo zdravotných dôvodov

@anonym_e4ebb2 tak ja by som na potrat nešla na to nemám žalúdok

kikush182329
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_e4ebb2 tak ja by som na potrat nešla na to nemám žalúdok

@anonym_autor test 2 týždne od styku

mamaaja82
9. sep 2025

Chces sa rozviest ale sex bez ochrany mas,to nie ze si pubertiacka ale si blba a ak si tehotna zas na to doplati len nevinne dieta.

autor
9. sep 2025
@mamaaja82

Chces sa rozviest ale sex bez ochrany mas,to nie ze si pubertiacka ale si blba a ak si tehotna zas na to doplati len nevinne dieta.

@mamaaja82 ďakujem za milý komentár ktorý mi určite pomohol 😉

danica2711
9. sep 2025

tak ja neviem, vzťah nanič, ty vysadíš antikoncepciu a veselo sexujete bez kondómu, proste sú veci, ktoré ja nepochopím. Na interrupciu nemáš žalúdok, tak budeš asi musieť zotrvať v manželstve, voči ktorému máš už teraz výhrady, či si trúfneš na rozvod s 3 deťmi? Nech už bude akokoľvek, kopa problémov kvôli hlúposti a nezodpovednosti...

koniarova
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chodci kúpiť ten test. Načo čakáš preboha?

gabriellka
9. sep 2025
@koniarova

@anonym_autor chodci kúpiť ten test. Načo čakáš preboha?

@koniarova asi na to že keď otehotnela v sobotu tak jej test ešte nič neukáže 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

koniarova
9. sep 2025
@gabriellka

@koniarova asi na to že keď otehotnela v sobotu tak jej test ešte nič neukáže 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

@gabriellka hádam si nemyslí, že ten ružový výtok bol z otehotnenia v sobotu?🤦 Dva týždne jej mešká menzes, keď je tehotná, určite nie zo soboty. Kľudne nech si ho spraví.

anonym_bddbe8
9. sep 2025

@anonym_autor Ach bože aké ste tu poniektoré jednoduché ženy..akoby sa denne zabávaki detičky v puberte 😬

autor
9. sep 2025
@danica2711

tak ja neviem, vzťah nanič, ty vysadíš antikoncepciu a veselo sexujete bez kondómu, proste sú veci, ktoré ja nepochopím. Na interrupciu nemáš žalúdok, tak budeš asi musieť zotrvať v manželstve, voči ktorému máš už teraz výhrady, či si trúfneš na rozvod s 3 deťmi? Nech už bude akokoľvek, kopa problémov kvôli hlúposti a nezodpovednosti...

@danica2711 ja by som sa tak či tak nerozvadzala skrz iné veci bolo to tak obrazne povedané ale zbytočne som to tu vôbec písala

autor
9. sep 2025
@koniarova

@gabriellka hádam si nemyslí, že ten ružový výtok bol z otehotnenia v sobotu?🤦 Dva týždne jej mešká menzes, keď je tehotná, určite nie zo soboty. Kľudne nech si ho spraví.

@anonym_bddbe8 kvôli čomu? My sme predtým normálne tak fungovali kondómy sme nikdy nekupovali lebo mi robili dosť zle v podstate všetky...

@koniarova ja som predtým sex nemala takže áno ak tak v sobotu...jasné som písala že od puberty mám nepravidelnú ms kľudne mi aj štyri mesiace neprisla...

anonym_ff5b5d
9. sep 2025

Ak si tehotná tak potom teda buď interupcia alebo po pôrode dieťa odovzdať do iných rúk ..... Myslím si že Tvoje dieťa by z Teba nebolo nadšené, keby sa raz dozvedelo, že má matku čo si robí deti "nechcenou náhodou" s mužom, s ktorým má vzťah " na nič ". Aj ten život tak potom bude vyzerať.

koniarova
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_bddbe8 kvôli čomu? My sme predtým normálne tak fungovali kondómy sme nikdy nekupovali lebo mi robili dosť zle v podstate všetky...

@koniarova ja som predtým sex nemala takže áno ak tak v sobotu...jasné som písala že od puberty mám nepravidelnú ms kľudne mi aj štyri mesiace neprisla...

@anonym_autor nemala si mesiac predtým sex? Tak potom zo soboty ten ružový výtok určite nemáš. Kedy si naposledy mala sex? Asi nejaký zdravotný problém.

autor
9. sep 2025
@koniarova

@anonym_autor nemala si mesiac predtým sex? Tak potom zo soboty ten ružový výtok určite nemáš. Kedy si naposledy mala sex? Asi nejaký zdravotný problém.

@koniarova naposledy som mala sex teraz v sobotu a predtým vo štvrtok predtým dlhšie nič.cize to môžu byť iba tieto dva dni ja už si to síce nepamätám ale mám pocit že aj pri predtým tehotenstvach dom ten výtok mala možno týždeň po styku ja neviem či to bolo to uhniezdovanie ale teraz dúfam že mi len začne ms

autor
9. sep 2025
@anonym_ff5b5d

Ak si tehotná tak potom teda buď interupcia alebo po pôrode dieťa odovzdať do iných rúk ..... Myslím si že Tvoje dieťa by z Teba nebolo nadšené, keby sa raz dozvedelo, že má matku čo si robí deti "nechcenou náhodou" s mužom, s ktorým má vzťah " na nič ". Aj ten život tak potom bude vyzerať.

@anonym_ff5b5d tak toto je totálne úbohá rada. To ako keby si napríklad aj znásilnenej žene povedala daj dieťa preč čo z teba bude mať. Trošku sa uvedom nejaké problémy vo vzťahu nie sú dôvod aby som na tvoje želanie dala preč pretože ty si myslíš že pri mne by malo zblniceny život. Totálne úbohé toto napísať ja dokážem dieťa vychovať a mať rada nadovšetko aj keď vo vzťahu nedostávam čo potrebujem a týmto túto diskusiu aj ukoncujem pretože som nečakala až takéto hnusne útoky z vašej strany trošku sa zamyslite ženy ako viete druhej žene ublížiť

koniarova
9. sep 2025
@anonym_autor

@koniarova naposledy som mala sex teraz v sobotu a predtým vo štvrtok predtým dlhšie nič.cize to môžu byť iba tieto dva dni ja už si to síce nepamätám ale mám pocit že aj pri predtým tehotenstvach dom ten výtok mala možno týždeň po styku ja neviem či to bolo to uhniezdovanie ale teraz dúfam že mi len začne ms

@anonym_autor za mňa nie. Ale nebudem sa hádať. Dlhšie nič čo znamená?

domkakvet
9. sep 2025

@anonym_autor nech si myslia aj ze si kralik a co ta je potom, ak si tehotna, tak mozno to bude cas na napravu manzelstva, ktore asi nebude take zle, ked mate spolu sex.

ivik4
9. sep 2025
@domkakvet

@anonym_autor nech si myslia aj ze si kralik a co ta je potom, ak si tehotna, tak mozno to bude cas na napravu manzelstva, ktore asi nebude take zle, ked mate spolu sex.

@domkakvet som to iste chcela napisat, vsak keby REALNE chcem rozvod, tak nemam s tym muzom sex. To si uplne odporuje

mamaaja82
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemas vobec zac.

dixitka
9. sep 2025

@anonym_autor zo soboty sa určite ešte nič neuhniezďuje, zo štvrtka by teoreticky mohlo, ale aj to je zrejme ešte priskoro (ak by si mala akurát vtedy ovuláciu, bola by si teraz 5 dní po ovulácii, uhniezdenie býva 6-12 dní po, ale najčastejšie 8-10 dní po ovulácii). Ak by šlo o uhniezdenie, o také 3 dni by už test z ranného mal ukázať dve čiarky. No podľa mňa sa stresuješ zbytočne a tehotná nebudeš.

terezia74
9. sep 2025

Ženy, na čo trtkate jak zajace keď sa chcete rozvádzať? Bože , nalej tomu rozum do hlavy, a nie do rozkroku 🤦 potom len deti trpia

anonym_e93341
9. sep 2025

Sama uznala ze je krava a králik
Ale nikto iný jej to povedať nemôže🤔😃

majlo1234
9. sep 2025

Viem, ze to prinalezi len tebe sa rozhodnut, ale vo vasom pripade s prihliadnutim na vsetky spomenute veci je nechat si dieta/sexovat bez ochrany hlupost. Urob si test, ak na potrat odmietas ist, asi je aj tak jedno

Strana
z3