icon

Odstránenie nevoľností v tehotenstve: Čo najlepšie pomáha?

30. júl 2025

Ahojte žienky idem si sem pre radu. Čo vám pomohlo pri tehotenskej nevoľnosti? Som aktuálne 8tt, zatiaľ nezvraciam ale večer vždy na mňa príde taká náhla nevoľnosť kedy neviem čo so sebou tak len ležím a čakám kým to prejde a dúfam že sa nedogrciam😃zaujímalo by ma čo vám pomohlo ako taká prvá pomoc keď to tak náhle na vás prišlo 🙂

naty_123
30. júl 2025

Pár duskov coca cola ale popravde nič moc iba vydržať

modratrixie
30. júl 2025

@anonym_autor ahoj ja to riešim práve teraz som na konci 7. Mala som z lekárne antimetyl ale to vôbec nefungovalo. A dnes mi lekár predpísal xonvea 🫣ako pomáha úplne ale som z neho dosť mimo čo sa únavy týka, keď sa ešte pridruží k tej bežnej únave.

autor
30. júl 2025
@modratrixie

@anonym_autor ahoj ja to riešim práve teraz som na konci 7. Mala som z lekárne antimetyl ale to vôbec nefungovalo. A dnes mi lekár predpísal xonvea 🫣ako pomáha úplne ale som z neho dosť mimo čo sa únavy týka, keď sa ešte pridruží k tej bežnej únave.

@modratrixie a berieš ju ráno alebo večer? 🙂

modratrixie
30. júl 2025
@anonym_autor

@modratrixie a berieš ju ráno alebo večer? 🙂

@anonym_autor v lekárni mi povedali že kedykoľvek 😀🫣no to isto dala som si ráno a celý deň len ležím dám si dnes večer a uvidím zajtra, idem na dovolenku tak dúfam že nebudem vypnutá

autor
30. júl 2025
@modratrixie

@anonym_autor v lekárni mi povedali že kedykoľvek 😀🫣no to isto dala som si ráno a celý deň len ležím dám si dnes večer a uvidím zajtra, idem na dovolenku tak dúfam že nebudem vypnutá

@modratrixie vieš ja len či to nebude tak že keď si dáš večer tak potom na druhý deň už ku večeru či ti nebude zase blbo ktovie aký to má dlhý účinok 😀🙂

modratrixie
30. júl 2025
@anonym_autor

@modratrixie vieš ja len či to nebude tak že keď si dáš večer tak potom na druhý deň už ku večeru či ti nebude zase blbo ktovie aký to má dlhý účinok 😀🙂

@anonym_autor zistím ale mala som dnes pocit že od rana od 8 to asi do 20 účinkovalo

bijuuska
30. júl 2025
@modratrixie

@modratrixie ja som xonveu brala 6 mesiacov a vždy pokiaľ som zvladala som sa snažila na večer. Väčšinou fakt účinkovala celý deň hlavne tie ranné nevoľnosti pomáhala prekonať a stačilo večer si dať. Inak potom som skúšala už len polku tabletky skrz to, že aj tak som bývala extrémne ospalá a stačilo postupne znížiť dávku. Ale je to fakt uspávač, mne stačilo 20 minút od užitia a spala som aj posediačky. Ale bez by som to nezvládla.

spongebob1
30. júl 2025

@anonym_autor Ber to ako dobre mienenu radu. Vdaka nevolnosti nepriberies az tak vela pocas tehotenstva. Ja som za prve 3 mesiace schudla 7kg, potom pribrala 16, z porodnici nechala 9. V podstate som bola na povodnej vahe, len brusko som mala.

anonym_dc58ef
31. júl 2025

Mne raz za čas pomohla soda bikarbona rozmiešana vo vode 🙃 tvorila sa mi kyselina.. samozrejme nie nejaka silna, ale také 2-3 štipky na 200ml pohár vody.

leidin
1. sep 2025

Ja som mala take nechutenstvo od nevolnosti, ze som zvladla zjest len croissant, bobulove ovocie a kavu. Nic nezabralo. Proste vsetko a mierou. Posledne jedlo, co uz bolo ku koncu normalnejsie, som mala burger a rano sa mi rozbehol porod.

michaela19900
20. sep 2025

@anonym_autor mne trocha xonvea ale totalne ma odrovnala a nedalo sa mi ani pit ani jest, skoncila som v nemocninci a to ma trochu dalo dokopy ale tiez to nie je neviem aka vyhra. Som v 4 mesiaci a neviem sa dockat 9 :(

autor
22. sep 2025
@michaela19900

@anonym_autor mne trocha xonvea ale totalne ma odrovnala a nedalo sa mi ani pit ani jest, skoncila som v nemocninci a to ma trochu dalo dokopy ale tiez to nie je neviem aka vyhra. Som v 4 mesiaci a neviem sa dockat 9 :(

@michaela19900 ja som tiež už v 4 mesiaci , beriem tu Xonveu aj ja ale musela som nasadiť aj ráno aj večer tabletku lebo večer mi prichádzalo strašne zle a nechcela som sa trápiť..tiež sa už neviem dočkať konca lebo tie lieky niesu najlacnejšie a aj prsia ma strašne bolia 🥲