icon

Opeknenie počas tehotenstva: Skúsenosti a názory mamičiek

1. nov 2023

Zaujimal by ma subjektivny nazor mamiek, tehuliek. Ake ste mali zo seba pocity, vykyvy nalad, spokojnost, alebo aj nie, fyzicky vzhlad. Mali ste pocit, ze ste pri tehotenstve opekneli? Moze i to byt priznak tehotenstva? 🙂)

marianarem
1. nov 2023

Ja som si pripadala vzhladom tak nejako rovnako. Ani nie krajsia, ale ani skareda a tucna. Ja mam v principe pozitivny postoj k svojmu vzhladu a tak to bolo aj v tehotenstve.

morusha
1. nov 2023

U mňa výkyvy nálad riadne, hlavne citlivosť, plačlivosť, prehnaná vzťahovačnosť...čo ti poviem...ale potom sa to nejak zrovnalo časom🙂čo sa týka vzhľadu...áno, cítila,
vnímala som sa krajšia, príťažlivejšia🙂

kik2022
1. nov 2023

Ja som opeknela. Menej mi padali vlasy, zmizla mi seborea, žiadne vyrážky, pribrala som hlavne len do brucha (trochu stehná). Nebola som veľká ako hroch a cítila som sa dobre. 😊 a výkyvy nálad ani veľmi nie. Len občas.. A hlavne skôr po pôrode. To bola nálož hormónov.

viestta
1. nov 2023

Ja som urcite neopeknela. Ked som grcala prvu ligu, tak som bola v kuse zelena, potom som opuchla, opuchli mi aj usiska no a ked som sa na zaver krasne vysypala, tak to uz som len cakala kedy to skonci.

jana_eyre_2
1. nov 2023

Ja som podľa mňa opeknela keď som čakala prvého syna.. keď som čakala druhu dcéru, bola som strašné škaredá 😅 moje telo držalo vodu, pribrala som veľmi veľa a ešte som sa rozhodla aj ostrihať úplne nakrátko čo sa mi pri tých kg navyše nehodilo... Keď som otehotnela s tretím tak som tak veľmi zvracala že som síce nepribrala ale zato som vyzerala stále strhane, bolo mi zle skoro celé tehotenstvo a dýchalo sa mi veľmi ťažko.. najmä keď som stále naháňala starsie deti.. to mi na kráse určite nepridalo.. no a odvtedy to už somnou ide dolu vodou aj keď sú deti už veľké 🤣 ale tak som jana eyre, tá proste pekná nikdy nebola.. 🤷

autor
1. nov 2023

Ja som pribrala na bruchu, na prsiach, ale citim sa vnutorne velmi fajn, pacim sa sama sebe zatial najviac, preto rozmyslam, ci nie som tehotna.

petamich
1. nov 2023

no neviem ale ono to chvilu trvalo kym som pribrala kvoli tehotenstvu (a to som bola riadny vorvan), takze skusme nehladat (mozno) priznaky tam, kde nie su a radsej si spravit test ;) a to myslim uprimne, bez snahy sa ta nejako dotknut

ja som si napr. tiez prisla pekna a to som teda riadne pribrala hlavne 3. trimester, nemala som ziadne problemy s pletou, vlasy nevypadavaju a posobia hustejsie a tak, hlavne som bola stastna, ze som tehotna a to sa podpise na celkovom vzhlade a vnimani okolia

dadka128
2. nov 2023

No priznakom tehotenstva to urcite nebude 😅 ale pri chlapcovi mi vela ludi povedalo ze som opeknela, nemala som vyrážky proste tvar som mala ako detsku prdelku, vlasy soom mala uplne ze krásne nnic mi nepadalo ... ale vsetko az o 20tt 🤣 kedy som sa zacala aj ja citit dobre

alica2202
2. nov 2023

Ja som teda fakt bola kocka pocas tehotenstva 😂 ako bez srandy. Vlasy mi nevypadavali, zhustli, vyzerali zdravsie. Plet sa mi nemastila. Rada som sa pozerala do zrkadla tych 9 mesiacov 😃😃

mladena
2. nov 2023

Nemám deti ale moja sestra akoby vyzerala tak zdravšie ako bola tehotná takže dá sa povedať že opeknela, ale ja si myslím že to môže byť aj kontrolou stravy počas tehotenstva minimum chemikálli a tak 🙂

deniska2706
2. nov 2023

No neviem zhodnotiť vi som opeknela, ale jednoznačne mi menej padajú vlasy, kvalita sa fakt zlepšila a taktiež aj pleť, chvíľu bola dosť suchá ale teraz paráda 👌🏻Jedine čo ma trápi sú kruhy pod očami keďže v noci malo spávam, ale s tým asi už nič nenarobím. Momentálne si to užívam keďže viem že to všetko sa po pôrode zmení, aj vlasy začnú padať a kruhy pod očami budú ešte väčšie 😅