icon

Oznámenie druhého tehotenstva

19. feb 2023

Ako stw oznámili ?

beata_k
19. feb 2023

Som tehotna...

daniela2202
19. feb 2023

Najlepšie bude písomne 😁😂😁

autor
19. feb 2023

@daniela2202 ha ha 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🙄🙄🙄🙄🙄

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
autor
19. feb 2023

@veronika4495 mužovi

daniela2202
19. feb 2023

No a? Veď peknú pohľadnicu bábätka 😊😊😊😊

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
noemi155
19. feb 2023

Ja som si to pri oboch našich deťoch,tak špecificky vymyslela
Prvýkrát som mu vymyslela takú knizku s básnickami o našom celom vzťahu a na konci bolo oznámené,že budeme rodinka
A druhé tehu som prišla a hovorím mu sme sa váľali aj s malou v posteli ,ze rozmýšľala som,ze si dám tetovanie
A začal sa smiať ze ja taká proti tomu
Hovorim,ale ozaj ,už mam aj vymyslené, chceš to vidieť?
Som si na brucho nakreslila hlavičku bábätka
A ešte napísala “ tati a sestrička vidíme sa v auguste”
No a skoro odpadol😂😂😂

euka210
19. feb 2023

ja som nechala v kupelke tehu test...ale nepochopil 🙂 ...takze som mu vysvetlila, co to znamena 🙂

mamamasama
19. feb 2023

Poslala fotku testu cez whatsapp. 🤷🏻‍♀️😅

danica2711
20. feb 2023

nikdy som veľmi nechápala tie "špeciálne" spôsoby oznamovania tehotenstva. Ja som pri obidvoch tehotenstvách skočila mužovi okolo krku, oznámila mu to stručne a jasne (nie že naznačím a čakám, či pochopí, on nepochopí, lebo je chlap, ja sa zdujem...) a stačilo nám to na momentálne šťastie aj pekné spomienky

floki1994
20. feb 2023

Ukazala mu test a bolo 🙂

aknamorka22
20. feb 2023

Hodila som po mužovi tehotenský test. Itak tomu neveril :D až pokiaľ mi doktor nedal knižku :D

choco6
20. feb 2023

Mne to príde také zvláštne, oznamovať muzovi, ved bol pri sexe aj vie kedy mam svoje dni a kedze sme obe planovali, pri prvom aj druhom som si išla robiť test normálne ze sme ho spolu kúpili a čakal pred kúpeľňou 🙈🤣

katuskacicuska
27. feb 2023

S plačom od radosti som vyletela mužovi okolo krku a strašne som plakala od šťastia, a on že čo revem, veď to ešte nemám potvrdené od dr😁😁😁 proste chlap🤣 a babkám a dedkom sme to oznámili stieracím losom, bolo tam napísané “ vidíme sa v apríli, vaše vnúčatko” juuuj to plakali aj oni od šťastia, veľmi rada na to spomínam… no a keď sa podarí niekedy v budúcnosti tretie, tak som videla niekde takú malú plyšovú spermijku s nápisom “ toto je náš víťaz” , tiež to je pekné a možno by slm tým oznámila 😁😁😁 ja mám rada takéto krásne prekvapenia, veď predsa ide o nového človiečika v rodine♥️

bambieblue
4. mar 2023

Niekto sa asi nudi a zaklada stale tie iste diskusie, este ze jarnaky uz koncia

evaachesa
4. mar 2023

@katuskacicuska a ešte keby ste tie malé, plyšové spermijky pribalili k tým žrebom pre starkých, to by bolo ešte len originálne. 😅🤭