Pocity v tehotenstve
Baby je to normálne začala som druhý trimester všetko ma hneď rozčúli, hneď mi je do revu zo všetkého nedokážem sa už ani tešiť z ničoho.Pripadam si divná.Mali ste to niektorá tak?
@rebrambora a ako si to prekonala? A čo máš chlapčeka či dievčatko?
Dvojicky. Dievcata. Partner mi bol oporou. Raz mi povedal, ze teraz nemozem verit sama sebe a vsetko je naopak. A presne mal pravdu. Vydrzat, spomenut si na malinke alebo mozno ti to pride hlupe, ale ja som mala appku, kde som si mohla pozriet ako asi bejby v danom tyzdni vyzera, co uz ma vyvinute, ake je velke. A stale som si povedala jeeeeeeeeej a nejak to preslo.
@rebrambora ja som v 15 tt a ja mam tiez cierne myslienky a mam dni kedy nechcem byt tehotna a nechat si dieta a neviem ako s tym bojovat 😢😣 teraz rano zase ma to chytilo a netesim sa
@natali1991 ked ta to povzbudi, ja som si vtedy nasla kliniku na anonymny porod a planovala som utiect 😃 teraz sa na tom smejem ano, ale ty teraz tu absurditu nevidis To prejde. A je mi to velmi luto.
Rozpravaj sa s partnerom, niekym blizkym, rob nieco pre seba. Su to naozaj LEN hormony.
@rebrambora boze 😩 ono je to aj smiesne ale ja teraz som na tom podobne a mna ani nechce zaujimat co hovori rodina a partner lebo ze nikto ma nechape a aj teraz som v restike a tu placem ze co mam robit 😒
@natali1991 ono za to asi môžu tie hormóny mne pomohlo sa vyplakať ale večer aj v sprche aby manžel nevidel a jediné som sa zdôverila najlepšej kamarátke to mi pomohlo lebo viem že nikomu to nepovie.a povedali vám aj pohlavie už?
@natali1991 klasika plakanie v restike.
@autorka manzel take nieco vidiet musi
Baby len vydrzat. Je to ťažké ano. A aha ste dve este tehotne, depresivne mozte sa navzajom podporovat. 🙃
Nepovedali mi lebo ze to je este skoro a spravila som strasne vec 😢😢
@rebrambora 😢😢😢 aj teraz placem
Mňa partner zase opustil hneď jak som zistila že som tehotná, naivne som dúfala že to je prvotný šok to ho prejde.... Aj prešlo. Zo mňa sa snaží urobiť blázna a že dieťa mať nebudem, nechce mi ani prispieť na výbavičku, chce aby som sa finančne aj psychicky zruinovala, že sa nikdy nebudem vedieť postarať. Úprimne, už som sa aj pristihla pri myšlienke, že keby sa niekde zabil na motorke, aj by sa mi uľavilo. Zablokovala som ho všade kde sa dalo a len čakám čo nastane keď porodim.
@natali1991 a akú ak smiem vedieť
@petruska173 a da sa to zvladat taky teror ??? Boha decko spravit to vedia ale zodpovednost ziadna .. su to svine

Presne tak ako pises. Niesi divna. A este nechut k sexu k tomu, co normalne mavam nonstop. Stale hlad a pritom nechut do jedal, unava. Ja som sa chcela zabit. To prejde.
Len vydrz.