icon

Pozitívny tehotenský test - podarilo sa

dea663
24. júl 2025

Babulky tak vyšli mi pozotivne testiky , aby nebolo malo som chorá 🤣🥹🥹, drhne ma tak čo ma až v prieduškach štípe, hlas mi na striedačku odchádza . Bola som dnes pri doktorke dala mi len sinupret kvapky. Máte nejake domáce rady ako si uľaviť od toho pálenia pri kašli? Potvrdit si to pôjdem až v pondelok kokoos viem to od utorka aaaa normalne som nedočkava 🥹 Moja gynekologicka ma dovolenku do zajtra tak preto az v pondelok . Po skoro 9mesiacoch sa podarilo 🤦 Digi utorkovy a ružovy je dnešny.

Pozitívny tehotenský test - podarilo saPozitívny tehotenský test - podarilo sa
alison11
24. júl 2025

@dea663 Ahoj Gratulujem a prajme nech všetko dobre dopadne.A čo sa týka drhnutia a štípania v tehu môžeš Stodal siruo je na všetky druhy kašľa je to homeopatia,calcium na hlas nech si čím skôr fit.Aj ja som vždy bola chorá na začiatku tehu oslabí akoby imunitu keďže zo začiatku vraj tehu berie ako votrelca imunita a bojuje,kým rozpozná že to nie je cudzie 🙂.

natalis1998
24. júl 2025

@dea663 v prvom rade gratulujem 😊 ja som tiež ochorela úplne v začiatkoch. Dávala som si má hrdlo sprej stop kašeľ, potom sirup stop kašeľ a do nosa morskú vodu. Všetko toto je bezpečne v tehotenstve. Neviem či by som si dávala sinupret.
Na potvrdenie ideš asi veľmi skoro. Najskôr bude niečo vidno o 2 týždne. Jedine z krvi že by si to chcela potvrdiť 😊 keď som bola cca v 5 týždni čo bolo asi 10 dni po pozitívnom teste tak bolo vidno len gastacny vak a náznak žltkoveho vaku. Srdiečko až v 7 týždni. Tie skoršie ultrazvuky nemajú veľky zmysel mna to len stresovalo či bude srdiečko keď sme tam nič nevideli.

dea663
autor
24. júl 2025
@alison11

@dea663 Ahoj Gratulujem a prajme nech všetko dobre dopadne.A čo sa týka drhnutia a štípania v tehu môžeš Stodal siruo je na všetky druhy kašľa je to homeopatia,calcium na hlas nech si čím skôr fit.Aj ja som vždy bola chorá na začiatku tehu oslabí akoby imunitu keďže zo začiatku vraj tehu berie ako votrelca imunita a bojuje,kým rozpozná že to nie je cudzie 🙂.

@alison11 ďakujem krásne♥️ a oki ďakujem kalcium by som mala mať doma ♥️

dea663
autor
24. júl 2025
@natalis1998

@dea663 v prvom rade gratulujem 😊 ja som tiež ochorela úplne v začiatkoch. Dávala som si má hrdlo sprej stop kašeľ, potom sirup stop kašeľ a do nosa morskú vodu. Všetko toto je bezpečne v tehotenstve. Neviem či by som si dávala sinupret.
Na potvrdenie ideš asi veľmi skoro. Najskôr bude niečo vidno o 2 týždne. Jedine z krvi že by si to chcela potvrdiť 😊 keď som bola cca v 5 týždni čo bolo asi 10 dni po pozitívnom teste tak bolo vidno len gastacny vak a náznak žltkoveho vaku. Srdiečko až v 7 týždni. Tie skoršie ultrazvuky nemajú veľky zmysel mna to len stresovalo či bude srdiečko keď sme tam nič nevideli.

@natalis1998 ďakujem tak uvidim čo povie doktorka zavolam si v pondelok gynekologičke či už prísť aspoň na krv alebo teda ešte počkať ♥️ a sinupret mi odporucila obvodna vraj ten by som mohla 🙂

sszuzu8
24. júl 2025

Gratulujem, 🩷ja som na začiatku každého tehu brala atb. Ze mam bábätko v brušku som zistila vždy až počas užívania atb keď mi nedošiel menzes, detičky zdravé 🩷

ibrunova
24. júl 2025

Úplne zbytočne tam budeš teraz chodiť, a duplom keď si chorá. Radšej jej zavolaj a ona ti povie, kedy treba prísť. Gratulujem ❤️

natalis1998
24. júl 2025
@dea663

@natalis1998 ďakujem tak uvidim čo povie doktorka zavolam si v pondelok gynekologičke či už prísť aspoň na krv alebo teda ešte počkať ♥️ a sinupret mi odporucila obvodna vraj ten by som mohla 🙂

@dea663 jasne však oni uz povedia ako je najlepšie ísť. Ja som bola po umelom tak mne hneď povedali že až 2 týždne po pozitívnom teste má zmysel prísť na kontrolu.
A čo sa týka liekov od všeobecných tak ja tomu veľmi neverím aspoň to sa mi osvedčilo počas tehotenstva. Že mi veľa krát predpísali aj to čo sa nesmie. V tehotenstve na nachladnutie sa odporúčajú len homeopatiká alebo tie preparáty stop kašeľ to aj v lekárni povedia a nič iné. Paralen len pri teplote nad 38 a aj to mi povedali že v 1 trimestri ideálne paralen nepoužiť 😊

dea663
autor
24. júl 2025
@ibrunova

Úplne zbytočne tam budeš teraz chodiť, a duplom keď si chorá. Radšej jej zavolaj a ona ti povie, kedy treba prísť. Gratulujem ❤️

@ibrunova ano tak to spravim lebo som teraz cca 4tt podla letaciku od digi testu tak asi by aj tak nebolo nič vidno ešte :D

lenuss1992
24. júl 2025

Gratulujem ♥️ koľko to meškal ms

dea663
autor
24. júl 2025
@lenuss1992

Gratulujem ♥️ koľko to meškal ms

@lenuss1992 dnes mal prist , ale ten ruzovy je dnes robeny cca o 11tej ked som od lekarky prišla , mne sa najprv prisnilo z nedele na pondelok ze mi s prsa nieco vyteka , ale neriešila som a potom som spozornela lebo tak ma prsia v živote neboleli . Rozumej ze ja ked som mala mat svoje dni kedze nepravidelne tak chvala bohu nikdy mi nic nebolo proste vzdy ako prekvapenie kedy vtedy prisli 2-3tyzdne , mesiac u mna vykivy bežne :D ale tie prsia mi nedali tak som v utorok , mala som posledny digi test tak pred rannou som si spravila a skoro som odpadla 🤣🥹🥹🥹 8mesiacov sme sa snažili ♥️🥹

lenuss1992
24. júl 2025
@dea663

@lenuss1992 dnes mal prist , ale ten ruzovy je dnes robeny cca o 11tej ked som od lekarky prišla , mne sa najprv prisnilo z nedele na pondelok ze mi s prsa nieco vyteka , ale neriešila som a potom som spozornela lebo tak ma prsia v živote neboleli . Rozumej ze ja ked som mala mat svoje dni kedze nepravidelne tak chvala bohu nikdy mi nic nebolo proste vzdy ako prekvapenie kedy vtedy prisli 2-3tyzdne , mesiac u mna vykivy bežne :D ale tie prsia mi nedali tak som v utorok , mala som posledny digi test tak pred rannou som si spravila a skoro som odpadla 🤣🥹🥹🥹 8mesiacov sme sa snažili ♥️🥹

@dea663 tak to gratulujem my sa snažíme už skoro rok aj pol a stále nič

ejanjelik
24. júl 2025

Ja som si v sprche nahrievala priedušky a potom som sa ľahšie vykaslala. Vedela som pila caj s medom

anonym_638638
24. júl 2025

Vážne ti sinupret poradila obvodná??ja by som ho asi neužívala.mne teda jedine dovolila stop kašeľ a ten mi aj zabral.

dea663
autor
24. júl 2025
@anonym_638638

Vážne ti sinupret poradila obvodná??ja by som ho asi neužívala.mne teda jedine dovolila stop kašeľ a ten mi aj zabral.

@anonym_638638 ano ano obvodna veru tiež som taka skepticka voči tomu ze asi radsej nie

ibrunova
24. júl 2025
@dea663

@anonym_638638 ano ano obvodna veru tiež som taka skepticka voči tomu ze asi radsej nie

@dea663 a obvodnej si povedala , že si tehotná?

dea663
autor
24. júl 2025
@lenuss1992

@dea663 tak to gratulujem my sa snažíme už skoro rok aj pol a stále nič

@lenuss1992 neboj ono to pride ked to budeš najmenej čakať , ja som si povedala pred mesiacom ze kašlem na to asi nie je vhodny čas a ono si ma našlo 🥹 uživala som aj gynex a infolic no mala som pocit ze mi to este viac rozhadzalo cyklus tak som všetko vysadila a bum🥹♥️

dea663
autor
24. júl 2025
@anonym_638638

@anonym_638638 veru zajtra poviem drahemu nech mi radsej kupi ten , nechcem nič riskovať.

lenuss1992
24. júl 2025
@dea663

@lenuss1992 neboj ono to pride ked to budeš najmenej čakať , ja som si povedala pred mesiacom ze kašlem na to asi nie je vhodny čas a ono si ma našlo 🥹 uživala som aj gynex a infolic no mala som pocit ze mi to este viac rozhadzalo cyklus tak som všetko vysadila a bum🥹♥️

@dea663 to som aj ja brala a tiež nič už neskusam žiadne vitamíny

cyberk
24. júl 2025

Gratulujem ❤️