Som v 25. týždni a je to so mnou na nevydržanie
Ahojte som 25tt a už teraz je to so mnou na nevydržanie bojím sa co bude ďalej ale nemôžem si pomôcť najviac mi je ľúto ze si to odnášajú aj dve dcérky..neexistuje niečo aspoň na zmiernenie hormónov?
@katkamesiacik90 a čo ti je? Si extrémne nervózna, unavená? Dcéry pôjdu v septembri do skolky, školy? Snáď ano.. tak budeš mať menej starosti.. je iné byť sama doma tehotná a iné mať doma deti a robiť servis okolo nich...
@katkamesiacik90 tak istoo som na Tom odpocitavam kazdy jeden deň do pôrodu lebo áno je to strašné ..ale už len 4 týždne a bude malinká vonku tak snáď to dáme nejako už
No neviem, mozno trosku zapracovat na sebakontrole a pozitivnom mysleni. Netusim, ako konkretne sa to prejavuje u teba, ale tak ved mame rozum a volu, tak ich treba pouzivat a nie konat impulzivne
@alchemilkazltozelena mam obidve doma ale mam to tak isto aj keď doma niesu staršia ide od septembra do škôlky ale mladšia bude doma ..som len nervózna a neviem to udržať všetko má vytáča potom mito je ľúto
@ptvw Nuz, nas v skole ucili, ze aj muzi produjuju hormony ... Nie prvy krat pocujem vyhovorku na ne, ked sa niekto sprava zle a potom to lutuje. Zaujimave, ze vacsinou od zien. Tak som chcel len poradit, ze nech sa dva krat poriadne nadychne predtym, ako cokolvek spravi a potom nech sa pokojne pomaly nadychne este raz. A ak aj potom "vybuchne", tak to uz nie je nekontrolvoatelne spravanie ale vedomy akt. A ked sa to vyjasni, tak potom mozme dalej pracovat na tom, ako sa s tym vysporiadat a predcahdazt tomu ...
Tiež ma tehotenstvom sprevadzala neskutočná nervozita, vadil mi aj zly pohlad, pomohlo mi nereagovať hneď na situáciu ale sústrediť sa na dych. Mala som problém so štátnou žľazou, pripisovali som to tomu.
No nepoteší ta, ani dlho po pôrode to nechcelo vymiznut, teraz ma dcéra 2 roky a už je ok 😊

Ja sa do toho nerozumiem, ale kamoška skúšala jogu a dychové cvičenia (niečo aj ako meditácia). Bola na začiatku skeptická, ale po mesiaci sa jej uľavilo a nebola taká napätá a tým pádom náladová.