Strašné sny v tehotenstve
Snívajú sa mi strašne somariny, je to v tomto stave normálne?😃
@beatrice1111 úplne normálne , ja odkedy som otehotnela ,nebola jedina noc bezsenna.... a niekedy také veci sa mi snívali,že som vôbec nechápala kde som niečo také nabrala 😂😂 už som si lihala večer s tým, že čo to zase dneska bude ....
Ani nehovor už som mala počas tehotenstva niekolko takych hrôzostrašnych živych snov. Vždy sa na to zobudím spotena, rozrušená a nemôžem potom zaspať. Od začiatku mam rizikove tehot. a určite je to tým, podvedome mam stále strach aby bolo všetko ok...
Toľko emócií, čo sa hromadia v tehotnej žene, je to úplne normálne 🙂 Si ich zapisuj a neskôr vydáš z toho knihu 🙂
ja som tak v tretom tehotenstve mala. kazdu noc aj 2-3 uplne jeb... sny. neviem to ani inak pomenovat tak sa ospravedlnujem ale to bolo nieco neskutocne. nastastie po porode zmizli (no mozno to bude tym ze moc toho nenaspim 😀 tak sa mi nema kedy snivat? )
@beatrice1111 ano salenstvo :D raz rodim... raz sexujem (nie s mojim muzom)... raz som v telenovele... raz mam 3 prsniky :D akoo je to sranda celkom :D dufam, ze po case nepridu nocne mory
Ja som tak prisla na to, ze som tehotna. Pri prvom synovi v prvom trimestri stale hororove sny, nocne mory, co inak nezvyknem mavat. A potom pri druhom synovi som sa jedno rano zobudila zase na sialenu nocnu moru a rovno som isla ocikat test 😅

@beatrice1111 podľa mňa úplne. Si plná emócií, nových podnetov, nových myšlienok....mozog to v noci potrebuje spracovať, potriedit