icon

Stres počas tehotenstva

Dnes o 10:49

Ahojte. Som ešte len v 9. týždni tehotenstva a bohužiaľ som veľmi vystresovaná. Najmä kvôli tomu, čo bude na ďalšej lekárskej kontrole. Človek si dnes prečíta veľa príbehov, kde napríklad prestalo biť srdiečko bábätka. Budúci týždeň idem k lekárovi a čoskoro máme aj svadbu, a len pri tej predstave by som sa rozplakala, keby niečo nebolo v poriadku.
Viem, že sa príliš strachujem a mala by som sa naučiť veriť, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Ako ste sa upokojovali vy, keď ste mali podobné myšlienky?

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_d95910
Dnes o 11:05

@anonym_autor podla mna si teraz precitlivena, a aj napriek tomu si mohla ty zavolat dr. Aby ti dala iny termin, ved aj ty si si ho mohla posunut a nemusela by si nikoho prosit

svetlonos
Dnes o 11:07

@anonym_autor
necitala som lraviny a rozhofla sa tesit od prveho momentu!

tatiana288
Dnes o 11:10

Zrejme si berieš názory druhých ľudí na seba až príliš k srdcu. A možno si teraz len precitlivená. Vždy sa nájde niekto, kto s tebou bude nejakým spôsobom nespokojný. Snáď sa nebudeš stresovať kvôli nejakej kolegyni, ktorá nevie čo so sebou? Rozhodne by som sa nedala vypísať len preto, že má ona nejaký problém, obzvlášť ak do práce chodiť chceš. Takže nádych, výdych, kolegyňu si nevšímaj a nečítaj depresívne články, radšej si zober knihu. To, že sa budeš stresovať pozitíva neprinesie a ani kolegyňa sa kvôli tomu nebude správať lepšie. Pokús sa vypustiť z hlavy druhých ľudí a teš sa.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_ff239d
Dnes o 11:32

Preboha ved budes coskoro matka tak sa prestan chovat ako male rozmaznane decko. Bud dospela, svet sa netoci okolo teba len preto ze si tehotna

anonym_3133ec
Dnes o 11:36
@anonym_ff239d

Preboha ved budes coskoro matka tak sa prestan chovat ako male rozmaznane decko. Bud dospela, svet sa netoci okolo teba len preto ze si tehotna

@anonym_autor takýmto ľuďom treba nadstaviť zrkadlo a správať sa k nim rovnako ako oni k tebe, inak ťa budú ničiť. Rob si svoju prácu a ignoruj jej hlúpe správanie. Že ideš lekárovi si mala povedať nadriadenému nech to zariadi a nie si pýtať výmenu služby s kolegyňou, keď vieš aká je. Zvýš dávky magnézia kvôli úzkostiam, počas tehotenstva ho treba dopĺňať 🙂
@anonym_ff239d bola si tehotná ?? Niektoré ženy sú vtedy citlivejšie, niektoré majú tehotenské nevoľnosti.... sa skľudni a nechaj si tieto zbytočné príspevky pre seba.

kitycat
Dnes o 11:52

Ty to teda prezivas vsetko az moc... tak donesiete razitko obe? Alebo ma jedna lekara o 8 a druha az 11:15 a vpodstate sa vystriedate? 🤷‍♀️

Ze su v 9tt sa teraz dalsich 30 budu okolo teba vsetci tocit?

anonym_d95910
Dnes o 12:12
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor to nevadi ale podla pisania, si mohla zavolat ked si dva tyzdne dopredu vedela ze nemozes. Je bezne ze si pacienti zavolaju za iny termin aj ked uz jeden maju

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_8aabdb
Dnes o 13:43

ake nečakane ze tu niekto napíše alebo sa pride vyrozprávať a supy sa tu do dotyčnej hneď pustia.. vy musíte mať veľmi zlý život keď ho dokážete znepríjemnovať iným..