Tehotenský denník - skúsenosti
Máte ho niektorá, alebo je to len ďalší gýč??

Za mňa tiež z lásky sa zrodilo- top ja som sa pri tejto knižke rozplakala teda možno to je hormónmi ale je neskutočne krásna a všetko čo tam je hlavne strana koho drobec nestihol spoznať 😭❤️ Naozaj pri tejto knižke mysleli na všetko inú by som už ani nekupovala.
@martinaju a nevieš mi poslať par foto? Je tá knižka hrubá? Koľko má strán? 🌺
Napíš mi správu večer pofotím.
Mám aj Tehotensky denník, aj Z lásky sa zrodilo, denník je taký skôr o tehotenstve, páči sa mi že na každý týždeň je tam info čo sa deje s bábätkom, ako sa vyvíja, nejaká zaujímavosť a tiež je super že je to štýlom zakladača, takže si môžeš kedykoľvek ku stranám pridať nejakú svoju, pripadne doložiť papiere z vyšetrení, dopĺňať čímkolvek...no a Z lásky sa zrodilo je aj o tehotenstve aj o dieťatku, čo ma trošku mrzelo, že je menej strán o tehotenstve a tým pádom aj menej miesta na foto zo sona napríklad, tiež pre mňa zbytočná strana o Gender reveal party či ako sa to volá 😁 a napríklad pohlavie je tam takým štýlom písané, že "Narodil/a som sa"...proste to "/a" sa mi tam nepáči, stálo by za to mať na výber 2 verzie knihy, kde by v každej už bolo vopred písané všetko pre dané pohlavie. Ale na druhej strane nádherné spracovanie stránok už priamo o dieťati, ako rastie, aj o prvých úspechoch, škôlke, škole a podobne.
Každopádne obe knižky sú krásne, ani jedna kúpa nebude zbytočná 🙂
Aj na youtube je video o tej knižke. Mne sa ta knižka páči a absolutne mi nevadi l/a keďže veľa žien kupuje tú knižku na začiatku tehotenstve tak asi ťažko si vyberie pohlavie. Tiež sa veľa krát stane že pri pôrode to je zrazu iné pohlavie (už výnimočne ale stále sa to stáva).

Skôr by som odporučila z lásky sa zrodilo. Je to aj tehotenský denník aj pre bábätko spomienková knižka