icon

Tehotenstvo a myšlienky o Covide

14. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa opýtať na názor iných ohľadom tehotenstva v tejto covid dobe a chodenia do práce. Ako to zvládate, nemáte z toho stres? Ja som v poslednom čase klbko nervov,lebo z každej strany je niekto chorý a keďže sa ani nedá stretávať s priateľmi, nie je tam tá možnosť odreagovania od negatívnych myšlienok. Nebojíte sa chodiť do práce?

zdrexa
14. jan 2021

Ahoj ja som tehotná.covid neriešim nepozerám tv nestretávame sa moc s inými ani s rodinou moc keďže mám ešte aj problémy s imunitou..Max s jedným párom čo majú ešte rovnako staré dievčatko dvojročné ale stále máme ruska..ale to tak raz za čas..a iba vonku..ja keď sa potrebujem odreagovať zavolám kamoske dáme si ruska a ideme sa prejsť..snažím sa si plánovať deň a nemyslieť na akt situáciu🙂)

doda26
14. jan 2021

ja ked som bola v 1.trimestri v novembri, decembri, tak som sa velmi bala, lebo aj sestricka ma vystrasila, ze tam mali pacientku v 6tt a ze mala vysoke horucky a o babo prisla nakoniec...ale teraz v druhom trimestri som kludnejsia o nieco, lebo babatku by to nemalo ublizit uz 🙂 ale veru keby mam co i len maly problem, tak hned sa dam vypisat, ale mam bezproblemove tehotenstvo a kancelarsku robotu takze sa o to ani nepokusam 🤷🏼‍♀️

janulienka1103
14. jan 2021

Porodila som v apríli, teda v prvej vlne a nie vôbec sa tým nezatazujem 😂

cookie29
14. jan 2021

Nuz urcite to napada nemalo ludi, ale vies, je paradoxne, ze pises, ze stretavanie s priatelmi = zvysenie frekventacie ludi a teda do urcitej miery aj rizika, by Ti pomohlo odreagovat sa...
Covid tu je, musime sa s nim naucit zit. Snazit sa dodrziavat opatrenia a osobne, nepozerat spravy ci noviny, dokonca vyhodit FB atd...

natalia912
14. jan 2021

Nemam z toho stres ale mám pred tým rešpekt...teraz som sa skrz malého dala na pandemicku ocr ale veru do roboty sa nehrniem...viem že ostatné mamičky a všetci frflú ale mne to teraz vyhovuje že môžem byt doma...zvlášť keď aj u nás v robote každý druhý nakazený...mne odpalilo dve kolegyne naraz s covidom a ja tretia v kancli...no veru nebolo mi všetko jedno...a to sa chránime,dezinfikujeme,vetrame...ak to má prísť tak to príde a musíme to zvládnuť...sme predsa mamy a ženy 😁aj keď predstava ako by som prešla ťažkým priebehom len na paralene ma desí, psychika tu zohráva veľkú rolu...nemôžes sa nechať položiť...silu žena 💪