Tehotenstvo po strate bábätka v druhom trimestri
Ahojte, v auguste 2025 sme prisli o babatko (na zaciatku druheho trimestra - MA), je tu niekto, kto tiez prisiel o babatko a medzitym sa vam postastilo? Je vsetko v poriadku? Dakujem♥️
O prve som prisla tusim okolo 9tyzdna MA a dalsie tehotenstvo dopadlo tiez zle, na zaciatku 5mesiaca. Az 3tie bolo u mna uspesne
Ja v máji niekde na rozmedzí 14-15tt. Nebol to taky ten klasický MA. Niekde v auguste sme sa opäť začali snažiť, sledovala som si ovuláciu a na tretí cyklus v novembri som zistila, že som opäť tehotná a dúfam, že to dobre tentokrát dopadne 🙂
@anonym_autor ja som mala MA v apríli 2024 v trinastom tyzdni.... Rok a pol sa nedarilo no teraz som v 15. Tom týždni tak dúfam že úspešne dotiahnem do konca....
@anonym_autor Z mojich kamarátok každá druhá bohužiaľ zažila aj stratu dieťatka. A to majú každá po 2-3 deti. Ja som mala tiež, no ja som mala viac za sebou a preto riešim vyšetrenia. Ale sama poznám veľa prípadov, kde po jendom MA mali normálne zdravé bábätko ;) Takže hore hlavu. ;) Prajem, nech vám to čoskoro vyjde a dobre dopadne ;)
Ja som mala dva krát po sebe MA. Až tretie a štvrté úspešne.
@anonym_autor ja som mala vo februári biochemické, v máji MA a v septembri som otehotnela znova, už snáď úspešne (teraz som v 19. tt).
Držím palce.
ahoj, aj my sme prisli o babatko v auguste, a dalsie sa podarilo v septembri aktualne teda je v brusku 🩷 my ale riesime vsetko cez ivf. Potrat u mna presiel prierodzene bez akychkolvek zasahov 🙏
Ja mam takto 3 potraty za sebou, teraz som znovu tehotná v 23 tt, tak snáď to už dobojujeme

@anonym_autor ja som prisla v 12tt sa zistilo ze dieta nežije....rok nato som opat otehotnela bolo tazke tehu kedze som grcala skoro az do porodu velky stres aby sa nezopakovalo MA dobojovali sme uspesne aj ked malička bola teraz ma 7.5r ;) pred.3m som uspesne porodila.aj druhe;)
Ale urcite brat vitamíny este pocas snazenia ;) dat telo dokopy