Tehuľky, dáte sa testovať?
Ja taktiež nie, nikde nechodím a s nikým niesom v styku.
ano pôjdem.. deti v škole školke ja aj manžel v práci .. takže pôjdeme obaja
@evkakozickova a kto Ti nakupuje potraviny?
Ja pojdem a manzel tiez. Clovek nikdy nevie...som sice doma, ale predsa do obchodu ci drogerky obcas vybehnem. Radsej vediet ze som bezpriznakova - pozitivna a budem sediet doma na riti ako niekoho dalsieho nakazit.
Ja by som šla asi tiež, ale bojím sa práve toho že sa nakazím tam. Som na rizikovom vypísaná,po ivf. Tak mi to fakt nieje jedno.
Inak spravili to tak,že ten kto na test nepôjde, musí zostať v domácej karanténe 10 dní.
V správach hlásili, že kto tam nepôjde si bude musieť dať urobiť test v súkromnom laboratóriu, lebo polícia môže požiadať, aby ste sa preukázali negatívnym testom a nepustiť takú osobu niekde, ak som tomu dobre rozumela.
nie...
Ja som tiež doma na PN po IVF už dva mesiace manžel je tiež doma na home office ale bývame so svokrovcami a oni chodia do práce ... ale stále neviem či tam ísť, keďže som doma a čo ak sa tam nakazím, keďže sa ide testovať vo vnútri 🙉 ale všetci z našej domácnosti idú ale ja vôbec neviem či ísť či neísť
@sasanka605 to ze je taka pravdepodobnost neznamena ze to tak realne je...nechame to na posudeni odbornikov, lekarov a ludi co sa do toho rozumeju 😉
Pôjdem, keďže nechcem ostať 10 dní doma v karanténe, chodím aj do prace.
@iiika veď práve to, že mi príde v každej správe niečo iné povedia ... tak vôbec nakoniec neviem ako to je ... teraz sme akurát počúvali s manželom v rádiu a nič o karanténe tam nebolo vôbec neviem :( akože šla by som ale akosi sa bojím toho že by tam bola šanca nakaziť sa predsa sa tam dáva dole rúško, a mám dosť problémové tehotenstvo ... no uvidíme čo nám ešte za informácie podajú 🙂
@katka281 ved odbornici sa tak vyjadruju pre media, akurat ani na ziadnej tlacovke ani nikde nespomenu take veci. Inak pravdepodobnost z niecoho zvykne vychadzat
@sasanka605 co mas za potrebu chytat za slovicka? Ideme sa tu bavit o vyzname slova "pravdepodobne"? Ked tam ty nechces ist tak nechod, ja ta tu neprehovaram aby si sa isla dat testovat, tak nerozumiem co mas so mnou za problem.
@katka281 preco si nervozna? S tebou nemam problem co take som sa opytala?
@catherinah každého osobná vec či pôjde alebo nie.....
Ano,pochopitelne.Na argument,ze "ved nikam nechodim",vam poviem len tolko,ze v nasom okresnom meste sa ako prva nakazila zena od gynekologa pri prehliadke.Nehovoriac o tom,ze ludia,ktori su s vami v spolocnej domacnosti,predsa niekam chodia tiez.Ja mam manzela pendlera,uz traja jeho kolegovia boli pozitivni a jednemu v priebehu mesiaca zomreli na Covid obaja rodicia 60-ici-takze asi tak je to v Ceskej republike.
@aikyna dám sa, síce ja som doma-nerobím ale muž v práci, deti v škôlke a tiež chodím von s deťmi, sem tam do obchodu
Áno kvôli práci

ja nie, ale len preto ze som nonstop doma, s nikym sa nestratavam, robim z domu. Jedine ze by si to dala ako podmienku napr moja lekarka kde chodim raz za mesiac