icon

Tešíte sa na príchod vašich bábätiek?

20. sep 2024

Čaute ženy, tie ktoré zachvíľku rodíte tiež sa tak tešíte na baby ? Ja čakám druhé a na toto sa veru teším už veľmi nakoľko už sa nebojím ako prvorodička a viem čo mám robiť, a dokonca mi už nevadí detsky plač 🤣 čo prvé spravíte keď vám donesú mimi? Ja ho dám von z perinky a poriadne vybozkávam už sa neviem dočkať tej vône 😍 a samozrejeme aj tehotenstvo mi dáva riadne zabrať takže už by som bola rada 🥲

kris_tin257
20. sep 2024

Tak to ťa obdivujem, ja som vždy mala strach a veeeeelky rešpekt 😊

autor
20. sep 2024

@kris_tin257 ja sa nebojím práveže bábätka veď už viem čo všetko robiť môže ma určite niečo prekvapiť ale nebudem stresovať ani nič. Akože pôrodu sa bojím celkom nakoľko predsa to neni nič príjemne, ale nejako musí ísť von

ivangeline
20. sep 2024

… ja tiež tak, čím viac porodoubza mnou, tým väčší strach ale jasne, že s pôrodom a babatkami to šlo ľahšie.

luciferka93
20. sep 2024

Tak ja sa na drobca teším veľmi, ale uvedomujem si ze to aj tak bude náročné nakoľko každé dieťa je iné, prvý bol dobručky ten prespal veľa a jedol, žiadne koliky nič no teraz to môže byť úplný opak, takže nakoľko sa teším ze ho konečne uvidím a poľúbim tak sa aj bojím ako to bude 😁 a dotoho môj 3 ročný, ktorý je riadne torpedo, všade je, všetko sa vypytuje... Myslím si ze to bude omnoho náročnejšie keď mám doma aj syna ako keď som bola na bábätko sama a mala taký iný kľud na všetko... Teraz bude náročné nájsť si taky režim aby vyhovoval obom 😁 a pôrod bude samozrejme masaker ale to je len chvíľka... Ale teším sa samozrejme len obavy tam sú tiež 😁❤️

lucia13022023
20. sep 2024

Aký krásny príspevok. Normálne som dostala chuť znova rodiť a mat to malé novorodeniatko. Môj 1,5 ročný sa občas nechá pomojkat keď sa mi podarí ho chytiť, alebo príde keď niečo chce 🤣
Ale pamätám si, keď sa narodil, obliekla som ho do pyžamka, dala von z perinky a ležali sme spolu, mojkali sa a ja som mu nonstop vonala to malé telíčko 🥺

evcagabi
20. sep 2024

Mam ju doma uz mesiac a je to najkrajsi mesiac v mojom zivote 🥰 sice aj najtazsi ale nikdy som nic krajsie nezazila ako ju ❤️

dominika126
20. sep 2024

Ja už síce nerodim, chvalabohu 🤣, ale tiež som sa tešila,že ako super bude pri druhom, budem mať kopec veci zamknutých 😁 no a hneď 2.ultrazvuk ma vyviedol z omylu, bum, dvojičky 🤣 takže som sa učila odznova,lebo dve bábätká sú dve bábätká. 😄 Ale áno,pamätám si,že minimálne tá manipulácia bola úplne iná,vôbec som sa ich nebála chytiť,okúpať,pritom staršia dcéra mala skoro 3kg a dvojičky oooovela menšie,resp.syn mal len 1300g a dcéra o 1kg viac. Ach,ako rada na tie batôžky spomínam ☺️ malé, zlaté,voňavé,hlavne statické 🥰

leidin
22. okt 2024

No momentalne proste uz tuzim byt vyslobodena z toho vycerpavajuceho stavu a uzit si zivot viac nez predtym kedy som proste robila co prislo ale teraz by som bazila po tom ocenit kazdu chvilu naplno a je mi luto ze vlastne ked porodim a uz budem akoby v normalne tak z toho nebudem tazit ja ale hlavne mam pouzit energiu pre dieta. Predtym som myslela ze ze ako je vsetko gombicka, neriesila som ziadne stereotypy ale vlastne som neratala s tym ze by ma vycerpalo tehotenstvo, vlastne dieta ma uz nezaujima na jednej strane, na druhej ked som si predstavila ze by s nim daco bolo zle tak to je strasne, len proste sa citim ako otrok uz teraz nezasluzene, preco to musi byt takto tazke jak choroba. Sa hovori ze tehotenstvo nie je choroba ale ja som vraj mala mononukleozu a pripisovala som tie stavy tomu proste uplne nanic…