icon

Zmena farby počas tehotenstva

19. aug 2020

Ahojte, je mi to maximálne trápne preto píšem anonymne. Ale som tehotná. Keďže som išla na poradňu, trebalo sa oholiť. Brucho mi už riadne zavadzia tak som celkový výsledok skontrolovala zrkadlom. A zostala som v šoku. Ja tam dolu vyzerám ako černoška. To je normálne že sa to tam tak ociernie? A tým nemyslím len pipinu ale aj oblasť bikin a v okolí konečníka. Určite som taká nebola pred tehotenstvom. Dokonca ani v prvom tehotenstve. A vyzerá to úplne hrozostrasne. Dá sa to do normálu? Ešte raz sa ospravedlňujem za podivnu otázku. Pekný deň

hotenstve. A

heidy222
19. aug 2020

Ano je to normalne, este mozno bude mat pozdlzny pasik na bruchu, pigmentacia sa postupne znormalizuje Po porode, moze to trvat niekolko mesiacov

elistek13
19. aug 2020

😂😂😂😂😂 Prepac nechcem ta urazit ani nic, len mi to prislo strasne smiesne, ze aka zhrozena si zostala a hlavne z nazvu temy som vobec nevedela co mam cakat 😀 Ale ano je to normalne neboj sa ;)

standusina
19. aug 2020

Je to uplne normalne, nemas sa coho obavat.

evkakozickova
19. aug 2020

@heidy222 no ja som mala tmavé brucho po pôrode možno ešte taký pol rok to bolo strašné

heidy222
19. aug 2020

@evkakozickova aj ja mam este slaby pasik na bruchu 8 mesiacov Po porode

autor
19. aug 2020

Veľmi pekne ďakujem za reakcie. Naozaj mi to bolo trápne sa pýtať ale zhrozená som. Tak snáď sa to dá potom do normálu. A ešte raz sa ospravedlňujem za takú divnu otázku. Sama pres sebou sa chytám sa hlavu. Ešteže tu je možnosť anonymity. S nickom by som sa to neopytala