Koľko mesiacov ste sa snažili o bábo?
Kolko mesiacov, resp. Na kolky pokus sa vam to podarilo? Dakujem za odpovede 🙂
Prve po mesiaci,žial som potratila, potom sme snažili skoro rok teraz som v 9tt.
nesnažili sme sa, neplánovali sme... Prišlo to samé.... Nemysli na daný problém a uvidíš bude to OK...🙂
skoro 2roky chodila som k dr po roku pomohla az laparoskopia . po nej sa podarilo hned
jeden mesiac pri oboch 🙂
Obe deti na prvý šup, prvé ako 31 rodná, druhé ako 34 ročná. Môj muž skoro odpadol, keď som mu presne dva týždne ako sme mali 1x nechránený styk ukázala pozitívny test. A to ma všetci strašili, že po tridsiatke to už ide ťažko, že sa nadrieme a že to bude dlho trvať. Tak nie 😂😂😂😂
Skúšame to 9 mesiacov. Nerobím si ovulačné testy, nemeriam bazálnu teplotu ani nesledujem hlien. Milujeme sa keď máme na to chuť (ale ja si viem odsledovať kedy mám cca ovuláciu, aj ju cítim). Dohodli sme sa, že prvý rok tomu necháme voľný priebeh. Ale obaja máme po 30 a ak sa mi do konca roka nepodarí otehotnieť prirodzene začneme to riešiť s lekármi.
my vyse 2 roky, pomohlo az iui
10 rokov🙂
usmejem sa keď niekto stresuje po 3 mesiacoch🙂
@vikinecka89 mi sme tiez tak skoro mali len rozdiel 2 roky v aprili 2014 svadba a o dva roky prvy syn podaril sa asi po 3 mesiacoch a druhy syncek na prvy sup ☺
Hneď po vysadení tabletiek😊
1. Na prvý pokus 2. 3 mesiace. Bohužiaľ detičky zatiaľ nemám teraz sa opäť snažíme už 3 mesiac 💪
My 4 roky, mame dvojicky po ivf
My už x rokov,zatiaľ nič, 3 IUI,2 IVF,jeden potrat a odvtedy nič.Pomaly sa už s tým zmierujem a príjmam fakt,že deti asi nebudú.Ale aj bez detí sa dá žiť,síce je to ťažšie,ale ja to už neovplyvním.
3 mesiace 🙂 pri prvom, a ďalšie tehotenstvá boli na prvý šup 🙂
Ja po všetkých tých operáciách atď.Az po 4 rokoch
Skoro 3 roky od 36 do 39, vyslo mi prve IVF potom
Štyri roky, potom sme si adoptovali dievčatko a o dva mesiace som bola tehotná, teraz čakáme ďaľšie a to sme boli v šoku, lebo som otehotnela tri mesiace po pôrode.
Obaja chalani sa nám podarili po 4 rokoch...
@natalia_r my prve na prvy sup a druhe tiez, som v 5tt.
prve na 4ty mesiac a druhe na prvy krat 😊
Syn - neplánovaný na prvú šupu .... teraz sa 5 rokov snažíme o druhé bejby a zatiaľ tehotná nie som
My 4.5 roka....a teraz mám 3 mesačnú jahodku
@deti95060810 svätá pravda
3 mesiace

keď to tu čítam tak vidím že našich 10 mesiacov nie je až také hrozne...už som bola u lekára...vraj je u mňa všetko ok...