icon

Mám obrovský strach, či nie som tehotná

esterka13
31. aug 2013

Ahojte kočky, 13.7. sme sa s priatelom maznali, no potom sme prešli na viac .. piše sa mi to trapne ale dal ho do mňa max.4 krat a potom sme prestali lebo sme nemali poruke kondom.Absolutne sa do mna neurobil urobil sa potom uplne mimo ja len sa bojim či nevyšli nejake "kvapky lasky" (predejakulacna tekutina). Robili sme to 2 dni po tom čo mi skončila menštruacia.Dalsi mesiac som menzes dostala bol normalny,silny žiadne špinenie a podobne.Pre niekoho hlupa otazka ale predsa sa bvojim, môžem by v tom? nemam žiadne príznky
Vopred ďakujem za odpovede

Strana
z2
kiki68
31. aug 2013

z toho nic nebude,to by som ja mala deti za tie roky ako maria terezia...nemam ani jedno... 😒 Ale davat nabuduce vacsi pozor,ak este nechces miminko.... 😉

aga2011
31. aug 2013

To je tak keď deti nemajú čo robiť, sexujú a este si davaju aj falosne fotky na kona 😀

katka1981
31. aug 2013

@cacika, ty si aka dobra, mne ta fotka hned nesedela s vekom

maria1989
31. aug 2013

@cacika jeej to je super s tými fotkami, som nevedela, aspoň som sa niečo nové dozvedela 😀

iwesska
31. aug 2013

Ty si moja radsej priprav uz veci do skoly na pondelok a pober sa odtialto kade lahsie kym ti zrusia tvoju falosnu identitu 😉 My nemame 13r, nie sme tu padnute na hlavu ako si si myslela 🙂

macamac
31. aug 2013

@cacika práve som to hľadala-sa mi nezdala fotka 😀
idem to sem dať-a kukám,že si šikovnejšia 😉

nativanativa
31. aug 2013

Čo je s našou esterkou? Že by sa zasekla pri pohlavnom styku keď nereaguje??
@esterka13 no kde si herečka?? Už tu na teba čakáme a sme nedočkavé!!!!

anatalia77
31. aug 2013

@nativanativa sú len 3 možnosti:
-odpočíva
-balí kufre do porodnice
-balí veci do školy

Strana
z2