icon

Prerušovaná súlož. Môžem otehotnieť?

sylwi
26. máj 2013

Zdravim moja otazka je jednoducha. Mam dve deti jedno ma 7.mesiac. Po druhom Th. viem uplne presne kedy mam plodne dni. Napr.teraz. Mavame s muzom velmi casty a dlhy sex prerusujeme ho s inymi vecami a potom znova, vecera mi povedal-podla mna je to ajtak skoro vzdy, ale vcera to citil, ze sa este neurobil, ale pred tym tam mal nieco ako tekutinu ja tomu rozumiem aj viem co to je len stale neviem na sto percent ci tam môzu byt spermie alebo je to uplne nemozne. Viem, ze je velke riziko ako clovek robi druhe kolo alebo ma prilis dlhy sex a prave plodne dni.. Mi sme mali v tomto pipade to druhe. Nemôzem brat Antikonc. a chranime sa jedine prerusovane.A tehotenstvo neplanujeme mozno naozaj neskôr. Poprosila by som nazor alebo skusenost ci sa vam stalo, ze ste otehotnela bez toho, ze by sa vam to priamo dostalo donutra. Mi fungujeme tak ze naozaj tesne pred tym na sekundu von. Diky, Sylwi

malinkaaninka
26. máj 2013

@sylwi tekutinu chlap musí mať.má svoju funkciu.bežia fámy o kvapkách lásky,ale to už nik nespomína,že aj žena pri vzrušení "produkuje" tekutinu,ktorá dosť spermií "pozabíja" kým tie ostatné sa dostanú ďalej..takže pár kvapiek lásky v ktorých nie je na 100% v každom prípade sperimia ..ťa neoplodní.je to hlavne o chlapovi,ako sa vie ovládať..a samozrejme po orgazme sa dôkladne osprchovať..aj ty aj on.treba trošku premýšlať pred tým 🙂 a dá sa tak fungovať.

sylwi
autor
26. máj 2013

Hej môj nazor konecne niekdo. 🙂 No my sme vcera aj predtym zaspali je to tak skoro vzdy po dobrom vykone 🙂 Inak ja som o tom citala o tej tekutine takze to viem len som si nebola ista ci su tam spermie,tak diky a prajem pekny vecer

lauritka
26. máj 2013

@sylwi na margo toho vsetkeho ti napisem tak, ze "zivot si najde cestu".. ak mas otehotniet, tak otehotnies ;)
nic ne je na 100% ani HAK 🙂
ako tu niekto pisal, zalezi na okolnostiach, ktore mozu byt priaznive a nemusia. takze je to len na vas ako sa rozhodnete.

matuskova003
27. máj 2013

ja som tak otehotnela.. ! a mam najkrajšieho synčeka 🙂
pozor na tieto " antikoncepčné praktiky " . sú najviac zradné, rovnako ako sex počas dojcenia , už to ženy pochopte , že toto nieje ochrana . ak nechcem dieťa tak sa nato nebudem spoliehať, tobož nie keď už mám dve deti ! 🙂

sylwi
autor
27. máj 2013

Dakujem za nazory lauritka pekne si to napisala ja pri sebe citim este jedno dieta viem si to predstavit,ale viem, ze nie teraz. Teraz nie je ten spravny cas mozno pride neskôr k nasim dvom chlapcom mala princezna 🙂 Verím, ze t bude dobre a, ze to pride ten správny cas budem sa nadalej tak chranit plus ten krem.

trish31
27. máj 2013

@sylwi ano,ja som tak otehotnela,som 18.tt takze ja som dokaz 🙂 Ked som to ratala spatne,vyslo to presne na plodne dni dokonca

ankalv1
Autor odpoveď zmazal
trish31
27. máj 2013

@sylwi tak vies,pokial Ti dvaja spolu mat dieta mat nemaju tak ho mat nebudu a mozu sexovat non stop bez ochrany....Nam sa to podarilo raz a ..hned sa aj podarilo 🙂

dendy1
27. máj 2013

@sylwi Nie je to 100% , kľudne môžeš otehotnieť. Muž by sa mal pred pokračovaním vymočit, sprcha nemusí stačiť.

bbarboraa
27. máj 2013

my ste takto otehotneli teraz (ale bohuzial som potratila :( )

tramtara
28. máj 2013

@sylwi ahoj - moja švagriná takto otehotnela (tri roky to praktikovali bez následkov - až raz ... ) 🙂 a vie presne aj dátum kedy sa to stalo, lebo v ten mesiac boli spolu len raz 😀 a švagor sväto sväte sa zaprisahával že nič "neušlo" 🙂 ... no a my to zatiaľ praktizujeme 2 roky (aj počas plodných dní, keďže by nám bejby nevadilo) a nič 🙂

sylwi
autor
29. máj 2013

Vsetkym velmi dakujem dnes som dostala Ms uplne som to citila. Budem to praktizovat nadalej a davat si velky pozor. Myslim si ze je to osud a raz by som este jedno babo prijala ale nie taraz a verim, ze vsetko dopadne dobre. 🙂 dakujem vam vsetkym z akazdu cennu radu pouvazujem este, ale Hak ani teliesko rozhodne nechcem.

12nikola
9. feb 2014

Ahojte baby , viem že je tu toho veľa o tejto téme ale chcem sa opýtať .... s priatelom praktizujeme prvy mesiac prerusovaný sex a vždy si dá ale ku koncu kondom ... ale viem velmi dobre aj o tzv. kvapockach lasky ... je mozno aby tieto kvapocky obsahovali spermie ak sme mali 2 taketo prerusovane styky za sebou ale partner isiel pred tym druhym na WC .... mohli byt zbytky spermii aj v tej kvapocke lasky este z predosleho ejakulatu pricom bol pred tym na WC?????

kofoluska
9. feb 2014

@sylwi Fungovali sme takto sest rokov. Dnes mame krasneho sestmesacneho syna. Po jednej takejto prerusovanej sulozi. 🙂 A to podotykam, ze sme sa o dieta nesnazili a ze sme nesulozili ako kraliky kazdy den. V tom obdobi, kedy som otehotnela to bolo mozno raz do mesiaca. 🙂 Takze istotu by som na tento sposob "antikoncepcie" uz nikdy nevsadila. 🙂

sunshineka
9. feb 2014

@sylwi neda sa spolahnut na prerusovany sex.nemozte pouzivat kondom?

ivec16
9. feb 2014

@12nikola kvapocky lasky je sekret, ktory sa vylucuje este pred spermiami, je priehladny a uz ten samotny moze obsahovat spermie, preto je z prerusovanej sulozi tolko peknych prekvapeni

12nikola
12. feb 2014

@ivec16 .. ano ja viem ze moze obsahovat ale vsade to pisu inak najlepsie je asi ked clovek jednoducho pocka ide o to ze pocas tyzdna ked som mala plodne dni sme mali kazdy den prerusovany styk a najtahsie je cakanie ci menstruacia pride aj ked ja by som sa babatku velmi potesila aj ked by nebolo vobec planovane .... takze aj by som bola rada keby ze budu na teste dve // .... vsak musim este tyzden pockat a uvidime ale predovsetkym dakujem za prispevok

blairgossip
12. júl 2014

Netreba sa spoliehat na tento typ, presne koli takymto komentarom som neraz plakala a doma stresovala ze co ked som tehotna!!!! Priatel si pritom dal pozor a chudaka som do nho dzubala a do kkamaratov tiez.. Vyhladavala som taketo fora ci mozem otehotniet ak sa do mna nespravi.. Az som dostala menstruaciu a tyzden som plakala a stresovala koli komentarom poniektorim.. Urcite to nieje bezpecne a urcite si predpis antikoncepiu ak nechces otehotniet a pouzivajte kondom... Uz by som viac krat neriskovala no dost dlho sme spolu spavali bez kondomu tak ze vytiahol a tak sa vystriekal a nikdy sa nic nestalo. Neskusajte to radsej chodte na istotu za tie stresy vam to nestoji.. Ale neverim ze niektore takto otehotneli, iba ak by priatelovi nieco uslo.. Takze nestresujte lebo tiez uz som sa Bala mala som zlty vytok a hned vsetky ze uu tehotna.. Hahaha

alerka
25. feb 2015

@sylwi ahoj som s tebou a nerob si nic z tych brutalne "fundovanych" odpovedi ako keby si bola nejaky vrah a to len pre to ze z toho nerobis kovbojku ved ak by sa to aj stalo tak to myslim nie je nic co by ste nechceli ;)

shmoulinka1
14. mar 2015

tak my sme tak fungovali 4 roky a bum zrazu to vyslo a mame synceka 🙂 ak by som uz dalsie neplanovala, urcite uz takto "riskovat" nebudem, kazdy vie, ze uz predejakulacna tekutina obsahuje spermie

nika312
17. nov 2015

Dobry den,
Mala by som otazku!
Môžem mat sex s kondomom pocas plodnych dni?! Aka je pravdepodobnost otehotnenia? Antikoncepciu neberiem.

meluela
17. nov 2015

@nika312 mozes, cca 4% sanca ze otehotnies
tak sa musis zariadit podla toho ci je to pre teba vela alebo v pohode

nika312
17. nov 2015

@meluela,Dakujem pekne za odpoved 😊

nika312
8. jan 2016

@meluela
Ahojte znova,
Mala by som na teba otazku
Mam plodne dni,beriem HAK 2 mesiace a vcera sa priatel domna urobil...
Je mozne ze by som otehotnela?

meluela
8. jan 2016

@nika312 ak ju beries kazdy den tak ako pisu v pribalovom letaku a v priblizne rovnakom case, tabletku si nevyvracala a nebrala si antibiotika tak sanca na otehotnenie je velmi velmi mala, takmer nemozna kedze pri dosledom brani tabletiek sa s pomerne velkou spolahlivostou vobec nespusta ovulacia

nika312
8. jan 2016

@meluela
Dakujem krasne
Už som sa bála
Takže ked beriem HAK,tak,vlasne nemam ako keby plodne dni???
Dobre rozumiem?

meluela
8. jan 2016

@nika312 nemas, cely cyklus je potom umely, plodne dni/ovulacia nie su a aj krvacanie je len krvacanie z vynechania, nie normalny menzes. telo je kvoli hormonom v tabletkach v podobnom rezime ako v tehotenstve
sanca na otehotnenie za jeden rok pri spravnom uzivani je 0.3%, ale ak je zena zabudliva tak spolahlivost prudko klesa, sanca na otehotnenie az 9% za rok
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_bir...

nika312
12. jan 2016

@meluela
Pomoooooc!
Včera som zabudla vziat HAK! 😰 Čo sa stane,ak vezmem dnes dve???

meluela
12. jan 2016

@nika312 zabudnutu si daj hned ako si to zistila- teda teraz vstan od pocitaca a zjedz ju. potom si daj dnesnu v obvyklom case. precitaj si pribalovy letak, tam mas tabulku podla tyzdna cyklu kde sa dozvies co dalej (ci mozes otehotniet a ci mas dalsi tyzden pre istotu pouzivat aj kondom). ak nemas pribalovy letak, tak sa da vygooglit, resp. najst na adcc.sk

nika312
12. jan 2016

@meluela
Lebo ja som v tej panike užila obidve...