Tehotenstvo a lieky
Ahojte. Menzes mi meska 3 dni, je mi celkovo zle ( mam aj tetaniu) a bolesti v podbrusku ako pred menzesom… najhorsie je ze beriem lieky na pulz… ( musim lebo srdce mi bije ako zvon) test som si robila jeden den pred menzesom a bol negat. Moze byt este pozitivny? Ďakujeeeem 🙂
@kacena4 preco ste tak kruta ked sa clovek pekne pyta? Ja sa pytam na skusenost ci ste boli tehu aj napriek negativnemu testu.. 🤷♀️🤷♀️ Pekny den aj vam
@carinka888 ešte by som spravila určite test, tak o dva, tri dni, najlepšie ráno, vtedy je moč koncentrovaný. Mohla byť posunutá ovulácia
@katie253 dakujem urcite urobim len budem mat vycitky lebo lieky ..:( ale hadam by sa nemuselo nic stat
@carinka888 no vyjadrím sa k liekom. Brala som betablokatory pred tehu, v tehu a aj po ňom, dodnes. Žiadne problémy a dcérka v poriadku. Ma 5rokov
@fiafia ano??? Ste ma uplne ukludnili… ja sice mam setrnejsie resp neni to betablokator ten nemozem ale beriem ivabradin.. Dakujem krasne 🙂
@carinka888 pri liecbe ivabradinom treba pouzivat ochranu. ak budes mat pozitivny test, uz aj k dr a zmenit liecbu!!!!!!!!!!!!! /farm
@vitriolka myslitte ze neviem?? Ja nemam 15 rokov ale mam aj jedno dieta uz nemusite mi vysvetlovat ze treba zmenkt liecbu
@carinka888 ja beriem Thyrozol (na zvysenu cinnost stitnej zlazy) a Concor (betablokator) a priebezne si robim testy, kedze neberiem HAK. Pri betablokatoroch nie je tak strasny problem, lebo najprv mi predpisali Prestarium, a to sa pri tom vobec nesmie otehotniet, tak mi to zmenili na Concor. A s Thyrozolom by sa tiez nemalo otehotniet.
Ten betablokator je asi mensi problem. Ja som si nemohla dovolit ho nebrat, tlak som mavala zo stitnej zlazy 170/115, pulz okolo 110. No a este kojim 12 mesacneho drobca. Jedna znama farmeceutka kojila s Concorom, tak jej verim, ze sa da.
Este si urob testy priebezne a ked by vysiel pozitivny, hned treba konzultovat s lekarom. Bude to ok, neboj.
@carinka888 jaj, teraz citam, ze neberies betablokator. Ale stale plati, ze pri pozit. teste ist k dr...ja mam taky problem s Thyrozolom, ze sposobuje rozne malformacie plodu...😬🙄. Preto som sa mu aj dost vyhybala, ale uz sa inak nedalo.
@nevenka ano urcite ano budem konzultovat ja mam tptizto tiez problem s pulzom..:( bezne 80-90-110…:( a najhorsie je ze mam aj tetaniu a moj lekar predpisal lexaurin🤦♀️🤦♀️ Urcite si kupim zajtra test a pozajtra z ranneho mocu urobim ak by dovtedy neprisla… ale pri malej ma boleli prsia velmii… teraz ma nebolia vobec len podbrusko akoby mam dostat kramy ale to uz2-3 dni ma takto pobolieva
@nevenka tak 4’dni meska a clearblue ukazuje negativny .. takze asi nic ze??

tak co chces vediet... ci si tehotna.... pockaj kuknem do vestiacej gule... alebo ci mozes lieky pocas tehu...