icon

3. veľké stretnutie marcoviek 08. Pridajte sa

anezena
20. feb 2011

Blizi sa nam jar, leto a s nim aj stretko nasich marcovych pohrom s rodicmi 😵 😵 😵
Navrhujem termin v juni ajanse ze na nasej chate 😀
www.eurolandia.sk al. stranku mame aj na FB http://www.facebook.com/pages/Horská-chata-Poho...
co poviete na termin od 17. - 19. juna?
ak mate nejaky iny napad, miesto, termin - pokojne piste 😉 😉 😉

anezena
autor
20. máj 2011

@jaja0110 jaaaj jasne jajus, staci malymi normal jak je na vzore 😉 😉

zrzuska
20. máj 2011

@jaja0110 jooooooooj jaji ja fb vzdy len preletim.
ani neviem kedy to stretko je. ale tak ja s malym isto nedojdem lebo vsak to bude asi este malinky. a cakame navstevu zo spanielska. neviem ci krstiny nebudu a tak. cize preto. tusim v juni to planujete ci?
teraz mam plnu hlavu tychto veci.

jaja0110
21. máj 2011

@anezena, ok 😉 Inak poprosim potom rezervovat najvacsiu izbu s letiskom 😀 😉
@zrzuska, ved som si aj myslela ze ty mozno vtedy budes niekde na vzdycharni, ale tak radsej sa opytam, ak by motyka vystrelila... 😉

OK tak uz mam vsetkych 11 rodin ty kokso to bude aky masaker 😀 😀 Jooooj len nech sme vsetci zdravi a potom uz aj motyky mozu padat 😀 😎

anezena
autor
21. máj 2011

@jaja0110 jajus tak Vam rezervujeme apartman, mylim ze aj @capy chcela apartman. baby este su dva volne - kto ich chce?

anezena
autor
21. máj 2011

baby poslala som vam vsetkym IP, takze pokojne si to kuknite, napiste co si myslite - a ci mate este nejake poziadavky
aa je volny posledny apartman, tak sa on pobite 🙂 🙂 🙂

anezena
autor
21. máj 2011

@jaja0110 jajus aa ja som napocitala 10 rodin, MArianka este nevie ci dojde, ani Petka Tesarova a lucka vasova ci? neco som nepostrehla? neviem teraz

blcha
21. máj 2011

@anezena ja chcem apartman

anezena
autor
21. máj 2011

@blcha evi mas 🙂 🙂
babyyy posledny jeden volny

jaja0110
22. máj 2011

@anezena, no 11 rodin aj s bublinkou a yasmi (aj ked nepridu na noc, iba pocas dna)...zoznam rodin je na predoslej strane (bez, petky, deini, a lucky) 😉 A zaratala si Lenku co ma Simonku? Uz neviem aky mala nick, tak aj oni idu 🙂

anezena
autor
22. máj 2011

@jaja0110 ano zaratala aj lenku. ok tak je to v poradku secko. 🙂 🙂 🙂

jaz
22. máj 2011

@jaja0110 ak by sa este dala zmena k tym trickam, pre Livku plati a Leuske by som vzala biele s lienkou velkost 86, ako Mirka Nelke, ak by to nevadilo, vdaka 😉

jaja0110
22. máj 2011

@jaz. jezis prave som to pred 10 minutami odoslala celu objednavku....sme sa tesne minuli 😒 😖 V pondelok im skusim napisat ak mi potvrdia objednavku ale neviem ci sa s tym bude dat este nieco robit 😒

anezena
autor
23. máj 2011

baby citam na FB ze nejako odpadavaju rodinky, co je co je? 😨 😨 😨 😨
takze scul nas je tusim 9, ze?, apartmany su vsetky obsadene: capy, jaja, ivet a blcha.
kapustnicu robit nebudeme, ani segedin, ked baby vela z vas koji a nemoze ani kapustu, ani knedlu. tak nebudeme robit chute 😉 😉
tak poviem kucharovi ze nejaku polevecku slizikovu nachysta, zeleninkovu. tie bryndzaky a potom uz na mieste dohodneme - ze co a ako.
aaa ozaj, este som sa chcela spytat, ze kedy dojdete? my tam budeme na 100% od stvrtka s danusom aj s majkom. takze ked dojdete hned v piatok rano bude supeeer. nech si to spolu co najviac uzijeme 🙂 🙂 🙂

jaja0110
23. máj 2011

@anezena, no my budeme mat este hodinovy casovy posun takze z postele sa najskor o 10 vyhrabeme, dame ranajky a tak nejako okolo obeda asi vyrazime a tam potom dame neskorsi obedik....ja sa len modlim nech su baby zdrave, aby sa nic nevysomarilo, my sme si uz aj auto prenajali aby sme sa tam mohli dopravit tak ideme aj cez mrtvoly 😀 😉
Ozaj a vecer na tu opekacku alebo gulas, treba si doniest vlastne spekacky a klobasky, alebo nejake suroviny, ze? ci ako to mate v plane, potom sa tam poskladame a nieco kupime ci ako? 🙂

anezena
autor
24. máj 2011

@jaja0110 ked to budeme mat v ramci vecere, ze nebudeme mat normal veceru - tak je to normal v cene - plna penzia. a ked si dame aj veceru a potom aj opekcaku, tak majko to normal rozrata, kuchar da masko do pacu, vsetko budeme mat nachystane, nemusime si s nicim robit starosti 🙂 🙂 🙂

jaja0110
24. máj 2011

Tak grilovat a opekat uz mozme skor aj okolo 18 aby si to uzili aj deti, ale potom by som detom aj tak dala normal veceru podla menu a ked ich ulozime spat my sa dorazime a dozerieme pri ohniku 😀 🙂
Ozaj a je tam dobry mobilny signal? A babyphone ti funguje aj vonka? 🙂

anezena
autor
24. máj 2011

@jaja0110 vonku som babyphone neskusala, vzdy len vnutri v jedalni, ale vonku pojde na 100%. lebo my budeme hned pod balkonmi deti ked budeme vonku, takze ten signbal bude este lepsi ako vnutri.
a co s atyka mobilu signalu - musis ist telefonovat von, vnutri je slaby signal - ako v horach 🙂 🙂 🙂
ok, sak co sa tyka papania - mozme aj na mieste vyriesit co deckam, co nam to je jedno, kuchar navari aj kazdemu neco ine, to je jedno 🙂 🙂

blcha
24. máj 2011

anez no my vyrazime z domu ked sa mala nakoji hned rano ona tak okolo9 papava vacsinou tak doobeda sme tam ved kolko to bude trvat nam cesta tak hodinku a pol viac asi nie 😉 ja sa uz tesim aj ked teraz budem mat viac starosti a ani neviem ako vecer ja som zvyknuta zalomit hned s terezkou no uvidime ako tam budu decka spavat ved eliska moze vecer besnit dlho nech si to uzije s deckami 😉

anezena
autor
24. máj 2011

@blcha jasne blska, sak ked zalomi, tak zalomis. danuso spava na chate vzdy dobre, aj na obed aj vecer, o 9 uz ej mrtvy. totaaal sa tam unavi 🙂 🙂 🙂

jaja0110
24. máj 2011

@anezena, a netreba zobrat z domu aj nejake alko, nealko, susomietky alebo tak? ci tam sa to da u vas kupit? a baileys mate? 😀 😎 😵

blcha
24. máj 2011

ja tam elisku ani spavat cez obed nebudem davat ved nech to tam neprespi 😉

anezena
autor
24. máj 2011

@jaja0110 seeeecko mame, ale baileys vezmi, to myslim ze neni, ale alko nealko klasika, dzusy, capovana kofca pivko to jeee. fernetik whisky, tvrde a pod. ale myslim ze baileys majo nedodrzi, lebo to nik nepije v horach 🙂 🙂
ale inak slane a prkotinky, to tam jeee

@blcha ja danusa na chate davam, lebo on tam byva straaasn eunaveny, veeela sa nachodi, sak uvidime, jaka bude situacia 🙂 🙂 🙂

ivularadula
24. máj 2011

jeeeeeeeeeeťiš, mňa čil tak napadlo že ja som ani nezistila že či bude mať mm v piatok dovolenku, alebo čo, lebo ak nie tak to neni bohviečo, on chodí tak o siedmej domov a ak by prišiel tak neskoro tak to by sme asi už na noc necestovali, ale teda dúfam že si dovolenku vybaví a ak nie tak minimálne príde skôr, musím to ísť vyzistiť 😲 😕

anezena
autor
24. máj 2011

@ivularadula neserkaaaj ma aj ty 😠 😠 😠 😠 sa nastvem a dojdem pre Teba v patek rano a muz nech dojde jako sce kedy sce 😀 😀 😀

ivularadula
24. máj 2011

no aj som rozmýšlala že ak by prišiel moc neskoro, alebo mu nedal dovolenku šéf tak by som prišla sama a on potom za nami, neboj, nejako to vykúmam 😉

ivularadula
24. máj 2011

ale inak ja by som došla aj sama, ja nemám problém, síce by bolo trošku viac roboty s dvoma detmi, ale ve´d nás tam bude dosť, ne 🙂

anezena
autor
25. máj 2011

@ivularadula jasne ivus, sak ti pomozeme 🙂 🙂

jaja0110
26. máj 2011

@jaz, ozaj tak to jedno triko "tu vypnut" som zrusila a namiesto neho som zobrala tu lienku, ale uz sa to nedalo prihodit do tej velkej objednavky, odpisali mi nech to objednam osobitne, lenze potom mi zaratali aj 3.50 postovne tak som im pisala znova nech mi to aspon pribalia k tomu prvemu velkemu baliku vsak to ide na tu istu adresu, lebo ten velky balik je bez postovneho (nad 65e) ale ak ti to lienkove triko pride osobitne tam sa uz postovne plati... 😒 tak uvidim ako to nakoniec pride lebo uz mi potom neodpisali...

blcha
31. máj 2011

baby tak sa teda vyjadrite ci budeme nieco kupovat detickam alebo nie nech mam cas vybrat nieco ja navrhujem zasa knizku 😉

jaz
1. jún 2011

@jaja0110 jani, to ma mrzi, ze som ti problemy vyrobila 😖 , nerob si tazku hlavu, ake poslu, take bude, ked zarataju postovne, zaplatim 😉