Aprílčatká 2014
Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂
ahojte, všetkym vam gratulujem a pridavam sa k vam! podla mrchy mi vychadza termin cca na 10.aprila!
uz som clenkou aj aprilovky 2011 🙂 je to sranda!
@bombicka19 Ahoj a gratulujem. Dcérka sa narodila 5. apríla 2011 a teraz mi vychádza termín na 10. apríla 2014 🙂 Tomu hovorím náhodička 🙂 Všetko dobré prajem tehulky
Ahojte 🙂 vsetkym Vam gratulujem 🙂 tiez by som sa rada pridala.. termin nam zatial vychadza na 2.aprila 🙂
@katarina_br moja sa narodila 14teho apríla a uvidime ktoreho pride druhe babatko 🙂 tesim sa strasne!
Ahojte, aj ja by som sa rada pridala k tejto skupine. Samozrejme všetkým tehulkám gratulujem. Ja mám termín 18 apríla a bude to naše 3 bábo, doma mám už 5 ročnú dcérku a 2 ročného synčeka. Toto tehotenstvo je trošku neplánované ale teším sa 🙂 no a manžel to už pomaly tiež rozdýchal 😀
Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...
Ahojte,tiež by som sa rada pridala ku skupine,bábo čakám 1.apríla 🙂 Je tiež trošku neplánované,ale už sa nevieme dočkať.Hlavne 17ročný syn 🙂
Ahojte, aj my sme sa dnes dozvedeli, že čakáme bábätko, veeeľmi sa naň tešíme, konečne naše dievčatko nebude samo 🙂) a termín mam pravdepodobne 25. 04. 2013, tiež by som poprosila o pridanie do skupiny 🙂
Aj my čakáme drobčeka a veľmi sa s manželom teškáme. Som v 7tt. Termin pôrodu 5.4.2014. Môžem sa pridať do súkromnej diskusie pre Aprílovky?
ahojte baby tak aj ja sa pridávam ku vám no termín podľa netu mám 20.4 no uvidím podla doky
ahojte baby, asi sa pridám aj ja k vám, nejak som to tušila od začiatku a dnes sa mi to potvrdilo, zatiaľ len slabšou čiarkou ale zajtra hned ráno urobím ešte jeden a uvidím...k lekárovi sa tak skoro nechystám, minimálne taký týžden a lebo dve ešte počkám 🙂 pevne dúfam že to spolu dotiahneme do zdarného konca. Je tu inak nejaká Košičanka?
@zuzi0911 ahojky, ja som mala dosťať mrchu v sobotu v stredu som si robila test a nič, dnes mi kupil mm test a je tam už slabá čiarka a termín podla kalkulačky by som mala mať 27.4. ( na deň kedy sa narodil môj teraz 2 ročný synček 🙂 )
@katarina_br môj drobček sa tiež narodil v apríli 2011 27-ho...a sranda termín podla tehu kalkulky 27.4....keby to vyšlo bola by som v šoku 🙂
ahojte ja este len cakam a keby to vyslo uz by som patrila do maja2014 kedze porod podla poslednej ms vychadza na 1.maja ale este tu neni tento termin.ja mam dostat na dalsiu nedelu testy vychadzaju duchmi tak dufam ze uz v nedelu mi vyjde pekna hlavne viditelna ciarka.brucho ma uz dlho boli tak je to na dobrej ceste.
@emilia25 ja by som chcela aby sa to narodilo 1.mája ale nedalo sa mi to posunúť ☹no čo bude to o niečo skôr ale dúfam že sa aspoň priblížim k tomu dátumu 🙂
@ingmiriama a kedy ti vychadza termin ze mne podla ms na 1.5.2014 ale ze podla spolodenia na 27.4.2014 hahahah a bude to 5.5.2014 jak sa poznam a hlavne moje prenasania.
@emilia25 20.4 no prvého som prenašala týžden môžem poprosiť kde si zohnala kalkulačku podľa splodenia ??
@ingmiriama no dala som si do googla vypocet terminu porodu a tam mi vyhodilo vela toho a bolo tam aj podla slodenia aj podla poslednej ms.
@emilia25 no ja som skúšala hľadať veru celý deň a nič som nenašla ☹
@ingmiriama no mne to hned vyhodilo. este skus a mozno najdes alebo si daj rovno vypocet porodu podla splodenia a hned ti to vyhodi.
@emilia25 ďakujem už to mám 🙂 vyšlo mi to na 23.4 pomaly sa posúvam
@ingmiriama no a za 9 mesiacov to mozno bude aj 1.5 🙂
@emilia25 presne máš pravdu 🙂
@ingmiriama aj doktor ti pekne sem tam posunie termin ja som nikdy nerodila na termin a pri druhom mi vychdzalo na nejakeho 25.5. ale ja cele tehu hovorila bola by to ina sila keby sa narodil na nase vyrocie sobasa 31.5 aj tak bolo nas druhy syn sa narodil na nase druhe vyrocie hahahah ale tiez vten den sme pochovavali otca co ma velmi mrzelo ze nemozem byt aspon na pohrebe.ale tak som bola stastna ze sme sa krasne narodili.
@emilia25 tak to bolo príjemné a zároveň smutné ☹ ale ste zdravý a to je hlavné...ten dátum chcem 1.5 kvôli tomu že sa maminka moja narodila...no je tomu rok čo zomrela....a doteraz som sa s tým nevysporiadala a stále mi veľmi chýba bola mi kamoškou maminkou a všetkým no ...taký je život...

Aj my sme tu 🙂 Termín mám 1.apríla 🙂