Aprílčatká 2014
Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂
@mandy29 ja som zas svoje total znicila..ostali mi jedny tehu teplaky 🙂
@jankaslamka ja som pozrela už aj tu na bazariku , sú tu celkom dobré veci, len si vybrať
@lienka2407 ahoj tak si prišla ....a ako po svadbe ??
@mandy29 ja musim skusat..uz som si tu raz kupila a uuuplne zle..ako nie ze by boli zle len mi absolutne nesedeli..uz to nebudem riskovat 🙂 aj tak mi stacia jedny a potom leginy a hotovka..ku koncu som len teolaky nosila, vsetko ostatne ma tlacilo a malej sa to nepacilo a kopala jak diva
milé maminy, všetkým Vám gratulujem a držím palce nech Vám to dobre dopadne! Drzte sa 🙂 😉
@jankaslamka A ten môj aj keď sa hrá musím byť pri ňom..stále mňa volá,lebo sme sami cez deň doma...tak len dúfam,že so svokrou mu bude dobre keď budem chodiť na poradne a že bude ochotná sním byť keďže robí na smeny a moja mama málo zarobí,tak ona nechce z roboty byť z malým :-/.
@lienka2407 Ahoj,..aj ty cakas prve? Aj ja idem buduci tyzden v pondelok k lekarke. To uz mozno dostaneme aj knizocku,ci 🙂?A mas nejake priznaky?Je ti zle? Mne zatial nic,vsetko v poho akurat ma prsia bolia a krize,..Aj ja prajem prijemne tehulkovanie 🙂
@zora256 neboj ked sa chce, vsetko sa da 🙂 treba pozitivne mysliet..ku mojej dr sa da chodit aj s dietatom..jej to nevadi..ale jasne zalezi ako by to tam to dieta zvladalo 🙂 a maly sa urcite zmeni aj povahovo a dospeje rozumovo..ced to ide rychlo vsetko
@jankaslamka Ahoj!
No hej lenže malému býva zle av aute keďže nemáme auto nie je zvyknutý na cestovanie tak vykneme priateľa volať keď musíme niekam,a mne ráno nebýva 2x dobre tak mám sama zo sebou dosť a potrebujem kľud aspoň čo sa týka cestovania cesta 20min.autom a autobusom aj viac :-/ čítam tvoj príspevok z pred 2mes.aj môj malý má červené dodby pos ebe sem-tam väčšie sem-tam menšie a taktiež nejedol citrusy ale u nás sú komáre tak si myslím,že to sú štípance od nich,u detí je to asi menšie a ani mňa všetky nesvrbia...
@natasia1 Vau tak ty už más 8tt 🙂 Ja zatiaľ 4tt a 6dní.Mňa taktiež bolia prsia skvôr bradavky mám citlivé a občas pália a podbruško ma ťaháva aj ut eba pri kýchnutí strašne zabolí vpodbrušku?Zrejme tie úpony čo držia maternicu...
@zora256 tak snad to nejako zmanazujete 🙂
U nas to bola nakoniec alergia na atb..
@jankaslamka Môj syn lenr az bral Atb.aj to asi ako pol ročný odvtedy nie,takže z Atb.iste nie.Ach ja ztými deťmi dnes som sa narozčulovala unavená som jak kôň a malý nechcel spať a len vystrája všetko rozhádže a behá zamnou...má dosť snáď všetko bude ok.Musí byť,lebo ma porazí.
@jankaslamka ja som si tu nakúpila tehu veci pri prvom tehu a sedeli mi super, to asi musíš dobre trafiť 🙂 inak ako sa cítiš? ja som včera bola jak vyplutá, bo ráno o 5-tej som sa zobudila a už nevedela zaspať tak som si do 7-mej čítala, urobila som si pohodičku ale potom ma čakala 12 hodinová šichta a to som sa teda riadne blbo cítila ale dnes jak vymenená, až na to že ráno mi nebolo najlepšie a to som pila bezkofeinovú kávu takže z kávy to nemohlo byť,takže asi tie pre mna nepoznané tehotenské nevolnosti ale potom už celý den som bola nabitá energiou za všetky kolegyne...normálne nechápem...
Inak ako je to u vás s Larou, počúva ťa, lebo malý ma má normálne na háku, kričím na neho pod si umyť zuby, nič, normálne ho musím dotiahnuť pomaly za nohy aby sa prišiel umyť a s obliekaním je to to isté, vôbec ma nerešpektuje ☹
@natasia1 ahoj ano prve na buduci tyzden idem tiez k lekarke zatial mi nic nie je len ma nafukuje a sem tam ma zaboli v podbrusku,no a samozrejme ma bolia prsia 🙂
@lienka2407 Jej a ty budeš mať teraz svadbu?
Moc držím aplce a krásne tehulkvonaie aj tebe 🙂
A všetkým tehulkám vtejto téme 🙂
@mandy29
@lienka2407 Ahojte baby!
Presne to máte podobné ako aj ja...ráno mi je hrozne ale zobudím sa okolo 6tej a užs a mi nedá zaspať späť a potom cez deň doľahne únava..A prsia už bolia pomenej ale podbruško sem-tam dá zbrať.A ku gyndošovi idem až 12.9. naraz aj z preventívkou,som objednaná,akože na preventívku.
Caute aj nam to vychadza na aprilčatko🙂 tak nejak začiatok apríla🙂 Ako sa cítite ženy?🙂 Dúfam že nám to všetkým dobre dopadne🙂 Je tu aj nejaká čo bude rodiť v nitre či nie?
Ahojte,tak mne zatial tiež nic nieje,chvalabohu..jediny moj problem je asi zapcha..nikdy som s tym nemala problemy,no musela som si kupit cipky...hrozne..inak uplne v pohode...Dufam ze to tak aj zostane,len brusko citim obcas ale to je asi normalne...
@stastenka42 no s tou zapchou....ja som tiez v zivote s tymto nemala problem ale zrazu som zistila ze to ide tazsie ako zvycajne.neprijemny pocit, snazim sa papat slivky a take veci...zatial pri mne cipky nie su potrebne🙂 uz si dostala aj tehu knizku ci este nie??
baby nekupite niektorá femibion 800 / 11 tab / + kyselinu listovu / neotovrené balenie 90 tbl. / + sirup gastrotuss anti reflux ? 😉
@livestrong Ano mam uz tehuknizku🙂 ked ja nemusim slivky,ale idem si dnes kupit susene,to skorej,a dr mi doporucila taky sirup tak uvidíme...
@stastenka42 tak dufam ze ti to zaberie...ja idem 10 septembra na kontrolu a ked bude vse ok tak dostanem knizku inac keby mam menzes v tehotenstve ako niektore zeny ani neviem ze som tehotna klop klop klop🙂) zatial je to fajn. ale uz by som vsetko chcela mat za sebou🙂
@livestrong tak drzim palceky,ja idem 4.9.:):)
to máš zachvíľku🙂...vidím že si sa veľmi snažila o bábätko tak sa teším🙂)
@mandy29 ja tiez nemozem rano spavat..chodim aj 3x za noc na zachod a potom po tom poslednom raze co je cca o 5 rano tak potom nemozem zaspat a i 7 vstava Lara a ja som upne neschopna vstat 🙂)) ma taka..vytlaca..no hruza..ale ked zahlasi ze cikat hned som na nohach 🙂)) cez den ked su nedam kavu tak som nepouzitelna..zle mi nebyva ale niekedy mam taky cudny pocit v zaludku..ale inak fajn..keby mi zas prsa nenarastli tak je to skoro ideal
No a Lara..ako kedy..ked jej hoc co zakazem alebo ju pokarham hned reve..a ked jej nechcem nieco dovolit tak nervaci neskutocne..alebo pistiii a ide az do revu a jasne hadze o zem vsetko vratane seba..ja verim ze ju to casom prejde
@stastenka42 skus na tu zapchu aj vela vlakniny..jablcka, ceresne, marhule..aj kompot moze byt a aj probiotika biogaia su super, paradajky..to vyuzijes potom aj pri babatku 🙂
baby pijete v tehu kávu ?? aj pri prvom vôbec až pri prvých pohyboch a pri druhom ju pijem neviem či robím dobre...inak celé dni mi je zle juuj to pri prvom nebolo...a prsia mám naliaté až až a bolia a bolia a to asi preto lebo ešte kojím....a to som len 6tt
@ingmiriama ja kávu nepijem, nikdy mi nerobila dobre...ale prsia ma bolia riadne, ani dotknúť nič....
@ingmiriama pri prvom som kávu prestala piť hneď ako som sa dozvedela, že som tehu (cca 5tt) a teraz pri druhom mi dajako automaticky "prestala" chutiť - začalo ma z nej napínať... a to bolo hneď 5 dní po ovulke (veľmi skoro). Prsia ma nebolia a ani ich nemám také napäté ako som mala pri prvom.... a wow, že sa vám podarilo otehotnieť, keď ešte kojíš.... lebo keď som kojila, tak som neotehotnela a keď som malého odstavila, tak hneď som otehotnela...

@lienka2407 vítam ťa medzi nami...ja tiež idem až budúci týžden k lekárovi, lebo chcem aby už bolo vidno aj srdiečko tak si radšej počkam...uvidím aký budem mať ja presný termín, možno toho 27-ho ostane 🙂