Apríloví drobci - 2007 - II.
Takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉

•
5. aug 2008😃 xexe... hej.. mne to ide Tobíkove priezvisko 🙂 len lutujem, že som nedala svoje.. ja som aj chcela len všetci aby som dala po nom, že jak sa on z neho teši.. no tak to aj dopadlo.. a teraz všetci lutuju čo mi hovorili.. no neva čo už
0
stará sa aj o svoju dcerku čo mu dávam plus! (bo Tobikov otec dlabe na neho) stara sa aj o mojho Tobiasa bere ho ako svojho vlastneho:-) ku mne sa správa uuuuuuuuplne ako gentlman🙂 rozmaznava si ma.. no a teraz? nič mi nedovoli robit.. pere, upratuje.. 🙂 no parada sa mam pri nom jak princezná 😃 😃
to áno, len nech mu to vydrží, prajem ti to 😉 môj je tiež super, ale na pranie sa moc nechytá
akurát sa mi zobudilo dieťa, idem sa mu povenovať a dnes upratuje mužík, dostal príkazom 😃
Ahojte babulky, tak ja vam prajem pomaly aj dobru nocku. Nejako som unavena. Neviem, posledne dni sa to taha. Ale bude lepsie. Aj mne manzel pomaha. On aj zehli. Ale v poslednom case ja rada zehlim hlavne detske veci. Ale aj tak, som rada ze ho to bavi.
Ta pracka to je nemile. Och joj. Dufam ze si poistena. Nech cvakaju darmozraci.
Zuzulik dakujem za Tvoj pohlad na ten nas 🙂) problem . Ja som tiez kludnejsia teraz ale vnutri mi to teda jedno nie je. LEn nepozem vsetko hned vyblafnut a vykecat.
Ta pracka to je nemile. Och joj. Dufam ze si poistena. Nech cvakaju darmozraci.
Zuzulik dakujem za Tvoj pohlad na ten nas 🙂) problem . Ja som tiez kludnejsia teraz ale vnutri mi to teda jedno nie je. LEn nepozem vsetko hned vyblafnut a vykecat.
leto už pomaly končí a my sme sa ešte kúpať neboli :-S akurát sme sa vrátili z materského centra, malý išiel spať a ja tiež asi pôjdem za nim, lebo som ako zbitá.
ahojte....hlasim sa z vyletu
bola som v kremnici s detmi a svagrinou, ktora mala dve deti + k mojim...cize 2zeny + 3chalani a jedna stelka
zili sme cely cas na chatke bez energii 🙂 , kurili sme si v piecke, vonku voda =-) 😃
starali sme sa o cierne maciatko 🙂 take rozkosne, celodenna hracka nasich deti.
mali sme sa velmi dobre, chodili sme na kupalisko, opekali, "resetovali" hlavy. zajtra musim dat "na nohy" domacnost a zotavit sa zo soku z prichodu na sidlisko 😕
v piakok rano cakam "egyptana" a tesim sa na exoticke darceky...zatial viem, ze mam saty 🙂
bola som v kremnici s detmi a svagrinou, ktora mala dve deti + k mojim...cize 2zeny + 3chalani a jedna stelka
zili sme cely cas na chatke bez energii 🙂 , kurili sme si v piecke, vonku voda =-) 😃
starali sme sa o cierne maciatko 🙂 take rozkosne, celodenna hracka nasich deti.
mali sme sa velmi dobre, chodili sme na kupalisko, opekali, "resetovali" hlavy. zajtra musim dat "na nohy" domacnost a zotavit sa zo soku z prichodu na sidlisko 😕
v piakok rano cakam "egyptana" a tesim sa na exoticke darceky...zatial viem, ze mam saty 🙂
melory.. my sme s drahým a jeho segrou a mangelom boli na dedinkách.. no ale ti poviem, že tam nechod aspon na tie chatky čo sú tam!!!! ]-( ako zadala tam vek našich deti a oni nám dali takú chatku že och! voda tam pretekala navlhčene steny a smrdelo to za pliesnou.. !!! ako otras joj!! tak ja čo som bola po dlllllhom čase na dovolenke som s toho nemala nič.. bo v tedy este pršalo tak som musela davat pozor na mojho Tobíka aby nebehal po dlažke!!! ]-( ]-( ]-(
juuu... na kupku bolo super... a ma aj chytilo... ale nie na hlavu =-) :-N
Mišiak už je ako od rómov 😃 😃 😃
Mel... si mi chuť na opekačku urobila... ale kde o takomto čase u nás kúpim määäso...??? =-) =-) =-)
nechám si to na zajtra... kúpim krásny prerastený bôčik x-) x-) x-) tešííím...!!!
a ozaj... už mám aj práčku... novú... ešte nie doma, ale akoby už bola 😃 😃 😃
Mišiak už je ako od rómov 😃 😃 😃
Mel... si mi chuť na opekačku urobila... ale kde o takomto čase u nás kúpim määäso...??? =-) =-) =-)
nechám si to na zajtra... kúpim krásny prerastený bôčik x-) x-) x-) tešííím...!!!
a ozaj... už mám aj práčku... novú... ešte nie doma, ale akoby už bola 😃 😃 😃
čaute kočky
MEL vitaj zasa medzi nami 🙂
aj moje dietky sú už krásne hnedé, každý sa pýta, kde sme boli na dovolenke..a vyzerá to dobre, ked povieme, že v Štúrove 😃
My sme dnes tiež opekali, ale len tak so salajom, narýchlo,ako večeru :-p
MEL vitaj zasa medzi nami 🙂
aj moje dietky sú už krásne hnedé, každý sa pýta, kde sme boli na dovolenke..a vyzerá to dobre, ked povieme, že v Štúrove 😃
My sme dnes tiež opekali, ale len tak so salajom, narýchlo,ako večeru :-p
juuuj, takú opekačku musíme aj my zbúchať, no ešte nemáme urobené posedie, švagor sa do toho pustil a ako ho poznám, tak asi ešte ani na budúci rok tam nebudeme sedieť, takže len tak na kolene zatiaľ 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli