icon

Apríloví drobci - 2007 - II.

veronikap
25. apr 2008

takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉

melory
11. aug 2008

V noci v parku souloží dva teplouši, tma jak v prdeli.
(Rozhovor mezi nimi)
„Já tě miluji.“
„Já tebe taky. Jsi úžasný.“
„Ty taky.“
“Budeme se tu scházet vždycky.“
„Ano, každý den. Já bydlím v Praze.“
„Ty jo, já taky. Na Dejvický.“
„Ty bláho, já taky. Číslo 150.“
“To není možné, já taky !!!“
“Karle ?! „
„Tati ?!“

melory
11. aug 2008

maaja idem na cigo a dojdi please. 🙂 🙂 🙂

salajcatko
11. aug 2008

no vy ste ale mašiny, som vás akurát dočítala 😝 veru ooops je super, konečne im dali šancu a priestor su fakt dobríííí
aj ja som to kuk 😉
k tým dovolenkam a relaxu od deti..zišiel by sa veru aj mne...ale ako sa poznám, tie výčitky že ja vegetím a deti sú doma by mi nedali 😵

veronika13
11. aug 2008

tiež rada kukam ooops, konečne humor bez politiky

maaja
11. aug 2008

melory !!!!

melory
12. aug 2008

maaja aj dve som dala....tri som uz nezvladla a sla spat 😅 😅

veronika13
12. aug 2008

ahojte, tak ako dnes plánujete deň? u nás je pekne, asik vytiahnem bazénik na zahradu konečne, no teraz musím niečo navariť a sa mi nechceeeee 😠

lilu18
12. aug 2008

ahojte,ja mam v trube zemlovku 🙂 a tiez je u nas pekne 🙂

veronika13
12. aug 2008

tu som ešte nerobila, inšpiruješ ma?

lilu18
12. aug 2008

da sa robit na 100-sposobov 😀 samo ,prehanam,ale fakt sa da vselijako

lilu18
12. aug 2008

najprv pozriem ake suroviny mam 😀 ak mam vianocku dam tu alebo lupacky,az nie obyc. rohliky ale tie potom musim dosladit. Potom pozriem ci mam tvaroh,ovocie hrozienka ak nie zarobim pudink ovocie zavarane a idem na to

veronika13
12. aug 2008

no šikula, musím si ale nájsť nejaký recept pre začiatok, to sa takto nedá, ti si už profik 🙂

mirka4
12. aug 2008

Ahojte baby, ako sa mate? Chcem sa spytat myslite ze mozem urobit malej uz kakao?

zuzkafuny
12. aug 2008

Ahojte... 🙂
a letím... sym vstal a ziape 😅 🙂

veronika13
12. aug 2008

mirka, včera som rozmýšľala, že granko by som skúsila

lilu18
12. aug 2008

len na skok.....baby ak raz date kakao,al.inu sladkost potom musite prichucovat aj mliecko 🙂 okusia mnamky 😀

zuzpidka
12. aug 2008

ahojte. tak ja dávam aj Granko, aj ovocné Frabko banánové a je zatiaľ všetko ok. nemá problém vypiť aj bez toho mliečko. 😉 ja som dopiekla ryžový nákyp a svokor robí zemiakovú polievočku alias cupu. 😀

melory
12. aug 2008

stelke som skusala dat granko aj nesquick a odmieta mi to, chce lem mlieko. podla mna je to jedno v oboch pripadoch ide o cukor, ci mlieko ci granko...davam este umele nutilon3.
detom idem dat vanicku na balkon, nech sa ovlazia...inak v byte mam prijemne a na balkone sklenik.

zacinam mat obdobie, ze som unavena...to to mesto na unavuje.
chce to chatu a prirodu.

veronikap
autor
12. aug 2008

ahojte po sto rokoch 😀
ja som sa lekárky pýtala na poslednej poradni a granko už môže, ak jej ho chcem dávať.. náš ocino raňajkuje studené granko každý deň, tak Zina vždy slintala.. cca 2-3 x do týždňa jej dám do ranného mlieka (nutrilon) kávovú lyžičku ... sa len tak zapráši... a absolútne neodmieta mlieko a ani prisladzovať nemusím

melory
12. aug 2008

veronika uz pije normalne mlieko? mam davat aj ja stelke? lbo ma len a len nutrilon a daka je z toho macata.

veronika13
12. aug 2008

mel neviem či myslíš nás, ale ano, Riško pije polotučné z krabice. Ešte som granko neskúšala, no nemyslím, žeby s tým mohol mať problém žeby chcel sladké, on mlieko zbožňuje, to mu skôr to granko možno nebude šmakovať 😀

melory
13. aug 2008

myslela som veronikup, kedze pisala, ze jej da mlieko a do neho lyzicku nutrilonu....to som sama, co davam este len nutrilon?

zuzkafuny
13. aug 2008

Ahojky... ja dávam od 11mesiacov klasika polotučné z krabice... Mudr.: povedala, že kľudne... 😉
Trebami 5litrový veľký pohár... hoďte niektorá do mňa... bacha na hlavu...!!! 🙂 😀
Idem ho teda na padláš pohľadať...

melory
13. aug 2008

klasika prvarite - ochladite a podavate? ja som raz zo zufalstva skusila na navsteve, kedze som minula svoje zasoby nutilonu a stelka to nechcela, dokonca sa zozplakala. viem, ze keby som jej ine nenukala, prisiel by cas, kedy by si ho musela vziat do ruky a pit....len chcem vediet kto este dava klasiku nutrilon3

lilu18
13. aug 2008

ahojte,vratim sa k tomu granku a mliecku 🙂 pisala som podla skusenosti kamosky,raz dala granko a teraz kupuje len bananovu bebu 😀 a potom jej svokra raz varovala malu a dala jej normalnu stravu-tusim gulas a mala jej odvtedy nechce neslane,nesladke...

mel-my este bezime na nutraku3-dokym ho chce dam jej do 3 r 🙂

melory
13. aug 2008

do troch? ja som bola v tom, ze do dvoch...ma na to doky zvlastny dovod?
mne totizto sa zda, ze stelke to prospieva hlavne na vahe....baculka moja. a keby mala obyc.tak snad nieco zhodi.

malalady
13. aug 2008

eh babeny..... toto tehotenstvo tak mi je zle ☹ to pri Tobovi mi bolo cool nevedela som ani že som v tom sakriš! 😨

lilu18
13. aug 2008

neviem,my sme akurat boli u dr. na 3-ej hexe a vazil ju-ma 11kg-podla mna normal.vaha a to papa kazde 3h mlieko okrem obeda a vecer nutrakovu kasu 😀 mala velmi lubi mlieko-da si aj po ovoci 😀
a zlozenie kravskeho a sus. mlieka je ine-jednoznacne je lepsie akekolvek sus.

lilu18
13. aug 2008

malalady uplne to s tebou citim,mne bolo zle tusim az do 8 m.-ci na lacno ci najedena furt som grckala 😀

miriamka12
13. aug 2008

Ahojte kocky 🙂 Tiez po sto rokoch 😉 Stale malujeme byt, tak sem len nakuknem a precitam Vas 😉

Mel, zle si pochodpila Veronikap dava do Nutrilonu lyzicku granka 🙂 Aj my sme stale len na Nutrilone, samozrejme k tomu jogurty, smotana, syry, normalne mliecko este samotne nedavam. Na poradni pred tyzdnom sme mali 11kg, tiez mi to pride taka normalna vaha pre 16 mesacne babo 🙂

Skoda ze neni az take super pocasie na kupanie, ale dufam ze leto este neskoncilo 😎 Tak idem dovarit spenat a potom startujeme na ihrisko 🙂 Tak vsetky vas zdravime a drobcom posielame pusinky 😵