Apríloví drobci - 2007 - II.
Takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
inak fakt, neviem ako je to u nás, nezisťovala som ešte, mne sa do roboty nechceeee
maaja, ešte neprešli? nič sa neboj, skúsiš, uvidíš, dopapaš roacutan a zamiesite 😉
melory, a nebol by ti problem nosit deti do BA ? teda ci by ste autom chodili a tak ...
mne je luto ze budem musiet Mareka rano budievat uz zavcasu ... treba nam ist z domu nieco po siedmej ...
a co sa ti vlastne rysuje ??? aka robota ???
ozaj, ked uz rok 2010 spominas - tak ja mam na oktober naplanovane druhe dieta 😃 😃 😃
mne je luto ze budem musiet Mareka rano budievat uz zavcasu ... treba nam ist z domu nieco po siedmej ...
a co sa ti vlastne rysuje ??? aka robota ???
ozaj, ked uz rok 2010 spominas - tak ja mam na oktober naplanovane druhe dieta 😃 😃 😃
nakoniec tam nasťahujete všetky aprilovčatá z okolia Blavy a Blavy a Mel ma o robotu postarané 😃
býva aj v záhrade, na noc v chlieve, je ťažný, ale dá sa aj jazdiť, no už to neni ono, ale stačí, mame tu na okolí aj jazdecké, sestra tam chodí, ja by som nášho najradšej predala a kúpila jazdeckého, ale je to na mužíkovi, no najskôr až po stavaní budeme špekulovať s koňom
Začni písať odpoveď...

Odošli
hm, ale tam kde je teraz prihlaseny do jasli, je hned vedla skolka a ze si beru deti z tych jasli, tak snad zoberu aj Mareka 😃