icon

Apríloví drobci - 2007 - II.

veronikap
25. apr 2008

takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉

lilu18
5. nov 2008

aspon nieco klad.som urobila 🙂

02-nemam

lilu18
5. nov 2008

inak u nas je krasne pocasie,slniecko svieti ako na jar 🙂 aspon mozu v klude zateplovat a hadam do mrazov aj stihnu dokoncit 🙂

anielik
5. nov 2008

Lilu, kde ty vlastne v SC byvas?

maaja
5. nov 2008

mne uz dve kamosky vraveli ze tam chcu prestupit ... musim sa asi aj ja uz rozhybat 😀

anielik
5. nov 2008

Ja kazdy mesiac nadavam, ale potom vzdy vydrzim :(((( a teraz najviac skypujem s maminou, tak to mam zadara 😉

lilu18
5. nov 2008

my sme len okr. SC 😵

luminkasp
5. nov 2008

Anielik, je to super, diky, este ti napisem ip, len sa mi vari obed, tak bezim, nech neprihori

lilu18
5. nov 2008

lumi a ako si na tom s ciapkou,usijes? 😅

luminkasp
5. nov 2008

lilu, ak nebude ina moznost, budem musiet usit 😝

veronika13
5. nov 2008

tiež rozmýšľam nad O2, konkrétne fér, a vraj si môžem nechať aj svoje číslo, len odhlasenie v Orange bude asi niečo stáť

luminkasp
5. nov 2008

neviem ako na slovensku, v spanielsku mozete z jednej siete do druhej prejst bezplatne aj s cislom

zuzkafuny
5. nov 2008

ženy... ja mám T-mobile a nemenila by som... majú úžasnú starostlivosť o klienta... to som napr.: v orangeu nezažila (priateľ je tam od začiatku ako vznikli) a nič... Keď máme nejaký problém ako napr.: teraz s internetom, nereagujú, nemajú snahu to riešiť ani len slovkom bozajte nás...
Mi začína dvíhať tlak... tak radšej končím... 😀 😀 😀

zuzkafuny
5. nov 2008

Lumi... aj tu sa dá s číslom... aspoň myslím...

veronika13
5. nov 2008

hej, orange je dosť, taký o ničom... ani nemajú akcie pre kreditných... ale nechcela som prestupovať kvôli číslu, ale ak si ho budem môcť nechať, tak idem do o2

maaja
5. nov 2008

zuzi, ja som tiez v Tmobile a tiez som nechcela ist prec ... len ma zarazili tie ucty a ked som na to mrkla lepsie tak som zistila, ze ja platim za minutu hovoru 7 Sk !!!! co je dost, ne ?
a ta starostlivost ??? noooo, neviem, ja som tak neutralne ale ai preto ze nemam problem ... jedinu "starostlivost" z ich strany pocitujem v zmysle, ze kedze som uz pol roka po viazanosti tak mi vyvolavaju ze co bude dalej a stale ma nahovaraju na nejake sialene produkty ....

hm, ze by som mala nieco platit za to ze si zoberiem cislo z Tmobilu ????

veronika13
5. nov 2008

žienky, čo ste dnes varili?
inak zuzpidka, včera si ma dostala, že o pol 9 navarené, to kedy ty vstávaš???

maaja
5. nov 2008

akcie pre kreditnych ??? ty nemas mobil na pausal ? inak vlastne v tom O2 je to tiez kvazi kreditny system ...

zuzkafuny
5. nov 2008

Maaja... 😀 kamoška v orangeu dostala na mesiac zadara internet... len si nevšimla, že zadarmo je len málo bajtíkov a prišiel jej účet, že skoro ošedivela... 😀 😀 😀
A môj švagor roky predával orange a pred dvomi rokmi skončil... keď sa ohlásil že chce nejaké výhody na internet, tak mu povedali, že je ich zákazníkom len dva roky... 😀 😀 😀 jeho skoro eeeblo 😀 ale našťastie ho nie...!!!

maaja
5. nov 2008

veroni, ja som nevarila 😀
totiz akoze pracujem ... tak som bola tu v jednej restike na denne menu, Marek sa naobeduje v jaslickach a Robo ... hm, jeho vec 😀 ale mame na veceru zo vcera - meso na hriboch a smotane s knedlou ... jedno z mala co celkom viem uvarit a je to este aj dobre 😀

no a zajtra sme doma, takze varim skladane ( francuzske ) zemiaky ... teda peciem ... a fazulovu polivku ...

zajtra ideme na ockovanie Prevenar druha davka

zuzkafuny
5. nov 2008

Ja mám t-mobile a celá roďo okrem dcéry má orange... a ja som tak zaľúbená do t-mobile 😵 😵 😵

maaja
5. nov 2008

no inak na to ze som v Tmobile uz asi celu vecnost, tak by mi mohli nieco lepsie ponuknut, ne ? 🙂

maaja
5. nov 2008

aj moj muz ma orindž 😀
ale zasda cela rodina ma Tmobil, lenze cela rodina ma to volanie zadara 😀 co ja som nejak presvihla alebo co

zuzkafuny
5. nov 2008

Maaji a vraj nevaríííš 😀 a vyzerá to že aj chutne 😉 🙂
Inak zavolaj im a povedz čo to...??? že tak veľa platíš...

maaja
5. nov 2008

vravim, ze je to jedno z mala jedal 🙂 co viem ... ale je to fakt mnam mnam 😎 ked sa podari ovsem 😀

zuzkafuny
5. nov 2008

Maaaja... mne teraz ponúkli mobil s 8000,- zľavou a potom im vravím... no ja by som chcela menej platiť a oni mi znížili o 200,- nechali paušál aký mám a ešte sa mi budú zadara presúvať neminuté minúty... hm... celkom oki 😉 🙂

maaja
5. nov 2008

no to aj mne ponukli tu zlavu na mobil ... hm, o dvesto korun menej ... pekneee ... akurat ze mne by asi nemali jake volne presuvat 😀

veronika13
5. nov 2008

nie ja nemám paušál, muž ma firemný a volania od 8 do 18 ma zadara, ale len do orange, tak používam ten, môj mám viac menej na smsky a nutné prípady, ale do t-mobile voláme málo, draho to výjde, preto chcem ten O2-fer, tam je všetko za rovnakú cenu

zuzkafuny
5. nov 2008

Mne sa tiež už nemá čo presunúť... 😀 😀 😀 ale tak nech presúvajú... a minule mi prepadli body, tak som tam volala že čo to a oni mi ich vrátili a ešte mi napísali opravedlnenie doporučene prvou triedou...!!! 😅 😅 😅

maaja
5. nov 2008

cooo ? ty s nimi takto komunikujes ??? 😀
ja mam uz asi dvetisic tych bodov a neviem co s nimi ... idem sa kuknut na ich stranku ze so s tymi bodmi ... ak mi neprepadli ...

veronika13
5. nov 2008

tak to dobre zuzi, asi si vip zákazník 😀 ja som v orange 8 rokov a výhodu som dostala akurát na začiatku, keď som si kúpila simku 😅 😝