Apríloví drobci - 2007 - II.
Takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
jej čo to čítam
tak malý Miško je na svete Vítame, a prajem kráááásny život, jemu, i rodičom a bračekovi.
Akurát som kuk, že viac ako mesiac skôr, však??? a meno tiež prekvapilo...ale krásne 🙂
tak malý Miško je na svete Vítame, a prajem kráááásny život, jemu, i rodičom a bračekovi.
Akurát som kuk, že viac ako mesiac skôr, však??? a meno tiež prekvapilo...ale krásne 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli
ja som si to akurát dnes rátala a uvedomila som si, že pomaličky by som si mohla radšej aj tašku nachystať, resp. kúpiť potrebné veci, keďže je Marek väčší (aspoň podľa posledného ultrazvuku).. :-p
čo sa plienok týka, tak my sme už konečne doma bez, pobehujeme len v nohavičkách, ale sama sa nejako extra nehrnie, že by sa pýtala.. keď jej poviem, tak sa vyciká.. ale nejaká vlastná iniciatíva nie je skoro žiadna... no a o spaní bez plienok môžem zatiaľ iba snívať.. a keď ideme niekam von, tak jej plienku dám, lebo si neviem predstaviť s tým mojim bruchom, ako by som ju niekde dávala cikať, hlavne ak sme niekde v obchode, ako by som s ňou utekala hľadať wc.. :-p :-N